Ayrılmalı mıyım seviyorum ama?

sevgilimin dün başka kızlarla videosunu gördüm videoda bişey yoktu aslında 3 kız 3 erkek kombin gösteriyorlar gibiydi sınavdan çıkıp çekmişler ama kızlarla arkadaş olmadığını falan söylüyodu bi de yoruma kırmızı kalp atmış ona gönderdim erkeklerden biriyle bi kız sevgili diğer iki kız da diğer arkadaşımın kardeşleri dedi aynı sınıftalar ve soyisimleri farklı inanmadım kalbi videoya attım kıza değil falan dedi kızlar zaten çirkindi sorun o değil mesela üstsüz fotoğrafını kaldırmasını istemiştim 6. söyleyişimde yaptı o fotoğrafı seviyodum çünkü dedi benim açık giyinmemi istemediği için ben yapmıyorum ben sana saygı duyuyorum sen duymuyosun ben de o zaman sevdiğim açık fotoğraflaeı paylaşıyım dedim ben erkeğim sen kadınsın farklı dedi sonra o kızı takipten çıkarmasını istedim arkadaşımın sevgilisi hayır dedi ama ben de senin sevgilinim dedim sonuç olarak yapmadı geldiğimde ben çıkarabilir miyim dedim telefonuma bakamazsın özel alan dedi sevişiyoruz ama telefonun özel alan dedim zaten arapça bilmiyorum mesajlarını okuyamam sadece bakabilirim dedim kontrol etmekten her gün bakmaktan bahsetmiyorum dedim benim elimdeyken mi telefon senin elindeyken mi dedi sonra bende ben daha fazla konuşmak istemiyorum dedim tamam bakabilirsin dedi
Ayrılmalı mıyım seviyorum ama?