Seviyorum ama ayrılmam lazım galiba?

Merhabalar. Neredeyse 1.5 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi. Sevgilim asker. Bu 1.5 yıl süre zarfında oldukça vakit geçirdik ve buluştuk. Ailemle bile tanıştı. Fakat ilişki büyük sıkıntılar dan geçti son 4 aydır. Devam ediyoruz ama ailelerle iletişimimiz yok mesela. Sebebi ailevi değil tamamen kendi anlaşmazlığımız. Sevgilim açıkça bana karşı stabil olduğunu bazı şeylerden emin olmadığı sürece bana eskisi gibi olmayacağını söylüyor bu sıkıntılardan sonra. Size yemin ederim ortada hiçbir olay yok kıskançlık ve bir arkadaşa canom dediğim için (erkek) oldu bunların hepsi süreç boyunca beni çok ilgisiz bıraktı hastaneye kaldırıldım inanmadı seni seviyorum demez ben demedikçe ama sorsanız beni sever ve ciddi düşünür bana karşı açıkça stabil olacağını okul açılınca somut şeyler görünce düzeleceğini söylüyor ama ben aşkımdan öluyorum insan sevdiğinden ilgi beklemez mi ne yapmam lazım hep beni geçmişle vuruyor ben onu vurmazken ve bana beklentiye girme diyor ama ben ona çok bağlandım 10 kilo verdim stressten
Seviyorum ama ayrılmam lazım galiba?