Bir şey soracağım beyler, iyi bir kadınla evlenip sizi seven, sizin peşinizde koşan kadını seçmediğinize pişman olan erkek var mı? Bu kadın beni gerçekten sevdi, keşke onu seçseydim diye pişman oldunuz mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey soracağım beyler, iyi bir kadınla evlenip sizi seven, sizin peşinizde koşan kadını seçmediğinize pişman olan erkek var mı? Bu kadın beni gerçekten sevdi, keşke onu seçseydim diye pişman oldunuz mu?
Cevap
9Cevap
Olmayız erkek seçim yaparsa arkaya bakmaz aklı kalsa diğerini seçmez
Neden
Gayet net anlattım
Siz erkekler anca kötü kadına denk gelince sizi sevenin kıymetini anlıyorsunuz galiba benim şansı evlendiği kız iyi biri
Seni istemiyorsa istemiyordur bunu değiştiremezsin yoluna bak unut onu
İşsizim diye beni istemedi ya evlendiği kız müfettiş miş mecbur yoluma bakıyorum. gelse de istemem ama pişman olsun istiyorum.
boş ver menfaat çıkar ilişkisi kuran biri senden uzak olsun yeter
Akrabam olmasa asla birakmazdim cok istedi evlenmeyi simdi baskasiyla sozlendi
Neden istemediniz
O korktu hatta cok agladi. Ailesine soyleyemedi. Arada bana mesaj atiyor ama karmakarisik bir durum
Sen ailene bahsettin mi eğer ailen tamam derse git isteyin kızı
Ben babama anlattim ama kiz korktu hayir soyleyemem dedi. Cok karisik konular var aklima geldi yine
Ne diyim
Derin konular cok sey oldu
Evlilikte erkek geçmişe bakar sevip sevilmesi önemli değil geçmişi temiz olmayanı hiçbir erkeğin sevdiğini göremedim evlense bile
E tabi çok kere olur öyle
Kesin vardir
Hayat bu
Öyle bir kadın ben daha tanımadım
Tanıyanda istemedi.
O onun karaktersiz olmasından kaynaklı ben aşırı ilgici biriyim mesela ilgiden beni bunaltsın benim de bir sevgilim vardı narsisti
Bu müfettiş bir kız buldu kızda iyi biri belli onunla evlenmiş
Yanlış anlamazsan konuşup dertleşebilir miyiz
Olur ama burdan yazın bana
Herkesin görmesini istemedim ama neyse bende çok acılar çektim annem babam ayrı benim bir kızı sevdim askerde terk etti askerden kaçtım başkasıyla el elle gördüm uzun zamandır kendime gelemedim şimdi başkasıyla evlendi
Allah kurtarmış ben de iyi biri diye sevdim
Ama beni istemedi çok peşinde koştum yine de istemedi en sonunda başkasıyla evlendi kız müfettiş miş beni işsiz diye istememiş arkadaşı öyle dedi
Beni de işim yok diye istemedi hele burdan bir kızla tanıştım bana neler neler yaptı bir bilsen
Benim yüzüme söylemedi keşke söyleseydi birgün peşinde koşmazdım ama kırıldım pişman olduğunu görmek istiyorum
Böyle insanlar pişman olmaz ben bir kızla aynı evin içinde yaşadım tam üç sene ve aramızda asla cinsellik olmadı dedim ki beni birazcık sev ilgi göster sen çocuk musun dedi davası vardı hasta halimle davasına gittim bana ayak bağı olma dedi
Yok tam tersi oldu
Nasıl yani
Ayrildiktan sonra iyi ki ayrilmisim dedim
Bu arada evlilikten bahsetmiyorum iliskiden konusuyorum
Neden iyi ki dediniz
Ayrilik acidir. insanlar incinir. incindikten sonra bi insani gercekten taniyosun. tanidigim insan kurtulduguma sukr etdigim biriydi
Naptı ki size
Uzun hikaye
İyi davransak ta istemiyorlar şimdi erkekler paracı müfettiş miş evlediği kız tek suçum atanamamaktı
Kendi degerini kendin yarat
Evet hemde nasıl
Neden pişman oldunuz
Evlenmedim ama beni seven kızı terk ettiğim için pişman oldum çok temiz kızdı o dönem ben tam fırlama çağımdaydım
Benim bahsettiğim şahıs fırlama değil acaba pişman olur. Bana dönmesin ama pişman olduğunu göreyim. Benim kalbim çok kırıldı çok üzüldüm.
Bilinçli yaptıysa olmaz
İmkansız o zaman pişman olması desene
Muhtemelen
İyisini bulan seveni umursamaz erkekler anca kötü kadına denk gelince pişman oluyor o zaman
Ben sana açık konuşayım şanslı kızsın durulmuş birine denk geldin gel tanışalım
Yok be şansı bende şans olsa sevdiğim beni seçerdi. Beni istemedi
Tamam işte yeni bir şans gibi düşün
Ne dersen
Aman istemem
Sen bilirsin umarım mutlu olursun gerçi benimle de olabildin ama neyse jsjsjssj
Tam anlamadik lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, böyle bir pişmanlık yaşamak gerçekten çook üzücü. 😔 İnsan bazen yanlış kararlar verebiliyor ya da anın heyecanına kapılabiliyor. Sonradan 'keşke' demek de kalbi en çok acıtan şeylerden biri oluyor. 💔 Emin ol, senin gibi düşünen ve benzer pişmanlıklar yaşayan çok kişi vardır. İlişkiler karmaşık yaa. Sizce insan neden böyle seçimler yapar ki? 🤔
Sizi yazacaktım da beni yazmıs sistem
Hahaha, olsun aşkoo, sistemin de ruh hali karışmış galiba! 😂 Çok tatlısın yaa. 🥰