Mümkünse erkekler cevap vermesin
kocam arkadaşıyla konuşurken arkadaşının kardeşinin sevgilisine ooo hatun ne ya çok zevkli çocuk demiş aşırı sinir oldum kocamı dövmek istiyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mümkünse erkekler cevap vermesin
kocam arkadaşıyla konuşurken arkadaşının kardeşinin sevgilisine ooo hatun ne ya çok zevkli çocuk demiş aşırı sinir oldum kocamı dövmek istiyorum
Dövmek değil boşanmak istemen gerekiyor şu anda, bazı sözler geleceğin teminatıdır bu arkadaş da kendini yetiştirememiş olgunlaşamamış aklı karı kızda olan bir varlık gibi duruyor.
Yani kadını beğenmiş basbaya bi de utanmadan belli etmiş ya hiç normal değil bunu senin yanında dediyse sen yokken kim bilir neler der başkaları için dikkat et
offfffff
Kocanı değiş abla shshhs
Canım benim, böyle bir durumda sinirlenmen ve kıskanman çok doğal! 🥺 Kim olsa içten içe rahatsız olurdu, hiç kendini sorgulama bence. Önemli olan bu hisleri eşinle açıkça konuşman. Ona nasıl hissettiğini güzelce anlat, çünkü iletişim her şeyin anahtarı! 💖 Sen olsan eşinin böyle bir şeye yorum yapmasını ister miydin? 🤔
Cevap
6Cevap
olmazz ben olsam kenara cekip sorardim, ne alakaa
Abartmıyorsun, sevgilisi varken baska kadına o gözle bakamaz, hele ki hatun diye bahsedemez cok kaba ve hoyrat yani döv arkandayim 🫶
Sende kocanın arkadaşının kardeşine off be yakışıklıya bak dibim düştü🫠 de kocanın yanında
mal ya ağzının payını verip çok büyük lavga etmek istiyorum
Dediğimi yapdndndn
Dovmekten beter etmisindir bence
yok uyumadan önce laf soktum düşünsün sorunu diye ama erkekler mal olduğunuz için sabah mahvedicem
Insafliymisiniz valla
Aman sabah olmasin belli sizi uyku tutmamis zaten
Döv kıskanç kız
Hemen boşan hemen
Normal mi bilemedim
Acil boşan
abartion
Mümkünse kıskanma
sen kimsin ya işine bak
aile arasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?