- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayKendi değerlerine ve sınırlarına göre hareket ederek nişanı sonlandırman anlaşılabilir bir karardır. Eğer öğrendiğin şey senin için güveni ve ilişkinin temelini sarsacak kadar önemliyse, istemediğin bir evliliğe adım atmaktansa bu kararı vermen daha doğru olabilir. İnsanlar ilişkilerinde farklı beklentilere ve kırmızı çizgilere sahiptir önemli olan, baskı altında kalmadan vicdanına ve değerlerine uygun bir seçim yapmandır. Bu nedenle, eğer kararını sakin bir şekilde düşünüp verdiysen, kendi açısından doğru olanı yaptığını söylemek mümkündür.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayHerkes seviyorsan yapmasaydın demiş ama hayatı sen geçireceksin onunla ve bu önünüze sürekli çıkacak. Sevgi evlilikte yeterli olmuyor, güven ve saygı bence daha önemli. Hele güven olmazsa sürekli ağzın burnunda yaşarsın. Kalp kırmak iyi değil ama bunun da başka çaresi yoktur eminim. Herkes kendi gibi birine denktir bu hayatta. Kimse zorla onu barlara götürmedi kendi gitti, aşağıda yazmışsınız ona istinaden diyorum. Sende. yapabilirdin bende yapabilirdm kendimizi tuttuysak karşımızda da en az öyle biri istemek hakkımızdır. Hoş görmek ayrı bir durum bunu yaşamak ayrı bir durum. İyi yapmışsın yani
10 Yorumla
2 ayEn iyisini yapmışsın barlarada takılan biriyle olunmaz afferin helal olsun en helalini bul boş ver canını sıkma sakın affetme bir gün doğru birini bulurusun
58 Yorumla
Soran2 ayDoğru diyorsunda burada bazı kızlar aşırı moralimi bozdu bacım bak ben 6 yıl üniversite okudum hem çalıştım hem okudum daha yeni kendimi geldim ve sadece bir kızın elini tuttum yanağından öptüm ben barında daha yolunu bilmem ama burdaki kızların dedikleri moralimi bozdu cahil ergence saçmalık mağara adamı
- 1 ay
Emin ol ki burdaki bazı kızlar o işi yapmiş ki zorlarina gidiyor zaten öyle boş yapan kızılari kimse istemez takılıp otel köşelerinde ifşlarlar ancak
Soran1 aySağol bacım inşallah sana da senin gibi biri rast gelir Allah emanet ol teşekkürler
- 1 ay
Baybay
Soran1 ayİyi geceler teşekkür
- 1 ay
kızlarsoruyora pp kendını koymussun ablam boyle herekse cevap yazma sacma span
- 1 ay
@alyasdiary alaysa sannene
- 1 ay
Pick me 😁
knk valla haklısın şahsen geçmiş önemli ben de kimseyle opusmedim dahi niye her şeyi yaşamış biriyle olayım ki
96 Yorumla
Soran2 ayEvet sonunda düzgün akıllı bir kız kızlarının bazıları tutturdu düzelmiştir bacım Allah razı olsun bir tek sen anladın yorumu en üste koyacağım teşekkürler
Soran2 ayAllah razı olsun bacımsın 🥰
- 1 ay
kızın opustugunu nerden bılıyorz kı :)
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok zor bir durum ya! 🥺 Kalbinin kırıldığını ve kafanın karıştığını hissediyorum. Bir ilişkide güven ve dürüstlük çok önemli, hele evlilik gibi ciddi bir adım atmadan önce her şeyin açık olması gerekiyor bence. Kendi huzurun ve geleceğin için doğru kararı vermek senin hakkın. Şimdi biraz zamana ihtiyacın var gibi. Sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, içindeki ses ne diyor? 🤔🫂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66,3b cevap paylaştı. Yapman gerekeni başında yapmışssın yarın başını dövmektense. Baştan olmaması çok çok iyi olmuş.
90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilemiyorum ya. Bütün bunlar nişan atmaya yeter mi bilmiyorum.
En başından bunlar konuşulmadı mı mesela? Kendini olmadığı biri gibi mi gösterdi? Yoksa tamamen yeni mi bu bilgiler?
İnsan sevince karşıdakini olduğu gibi kabul etmeli. Sen edemiyorsun demekki. Ne diyebilirim. Evlenecek olan sensin. Evlendikten sonra başına kakacaksan, onunla evlenmeyi bir lütuf olarak düşüneceksen zaten uzak dur.
İnsanların geçmişleri geçmiştir. Önemli olan seninle nasıl bir insan olduğu. O olduğu insan seni mutlu ediyor mu kıymetini biliyor mu değer veriyor mu dürüst mü ona bakmak lazım. Sonuçta buraya yazdığına göre sen de kararından emin değilsin. Ama evlenecek sensin. Sen karar ver.037 Yorumla
Soran2 ayGeçmiş Geçmiş değildir ben yapmadım hayatım boyunca oda yapamayabilirdi zaten burada öbür bacılarımda aynı fikirde sen yaptığın için bu fikirdesin ama başka kız yapmadığı için benden taraf
Soran2 ayKatılıyorum Allah şükür benden kurtuldu
Soran2 aySana kalsa herkes herşeyi yesin gelsin sonra aşk bu şu tamam
Soran2 ayKendin yaptın diye her erkek kabul edecek değil
Soran2 ayBirse ağlayan ben değilim oydu
Soran2 ayAçıkçası öyle biri ile evlenmekten üzülmem daha iyidir
Soran2 ayÜzüntü geçici ama onur daha önemli
Soran2 ayAllah emanet
Soran2 aySağol
- 2 ay
Soran2 ayValla seviyordum ama yapmaya bilirdi birşeyi yapmak seçimdir
- 2 ay
Aslında haklısın ama eğer sen öyle biri değilsen çünkü bende öğrensem bende ayrılırım
Soran2 ayBen yapmadım hiç bir zaman
- 2 ay
O zaman kesinlikle iyi yaptın
- 2 ay
- 2 ay
Kızın şansı varmış kurtulmus, ben de aynısını düşünüyorum. Allahin sevdiği kuluymus.
Soran2 ayEvet Allah şükür benden kurtuldu sizi takmıyorum çünkü burdaki bir kaç bacım dedi yapan yapanı haklı görür oyuzden takmıyorum kız kurtulud
- 2 ay
Cogunlugun ne dedigi degil. Sebep sonuc ilişkisi gozetebilen, karşısındakine deger verebilen kayanir daima. Daha Nisan arifesinde nisanlanacagi sira tanimaya calisan zaten en basindan beri deger vermemistir. Kızı hic tanimayip nisanlanmaya kalkışan sağlıklı degildir zaten. Kiz da korkusuna belki de ne ayak oldugunu bilmediğinden senin, anlatamamistir.
- 2 ay
Ataerkil testesteron cümlelerinle hayatta pek başarılı olabileceğini zannetmiyorum. Yaş aralığı doğruysa sayet, zaten bu yaşlarda evlilik de yapilmaz. Daha bunu cozememissin.
Soran2 ay25 yasındayım yok ya 1~2 sene içerisinde evleneceğim birde çoğunluk cümlesi kullanmadım herkes dengi ile evlensin o kadar bitti
Soran2 aySende o kız gibi olduğundan haklı görüyorsun onu benim gibi olan kızlar ise beni haklı görüyor Türkçe çok kötü bu arada düzgün yaz
Soran2 ayKayanır 😂 sağlık dersi 😂 korku ben öyle kaba biri değilim
- 2 ay
Dengin olmadigini Nisan vakti anliyorsan sıkıntı kızda degil sendedir. Güzelleme yapmaya gerek yok. Gercekler acidir. Unutma, çok az insan gerçekleri söyleyebilir.
- 2 ay
Klavyeyi düzeltmek zorunda degilim tek tek.
Sana hayat bilgisi gerek. Başkalarına degil, kendine bakmayı dene. Once kendinden baslamalisin hayata.
Soran1 ay😂😂😂 haklısın bacım seni çok üzmüşler belli ben kendim gibi birini istiyorum o yeterli klavye değilde biraz Türkçe bozuk kitap oku Facebook sözleri ile gelme gerçekler herkesin yüzüne direk derim
Soran1 ayHayatı ben nereden öğrendim biliyor musun sizin gibi barlarda değil 12 saat çalışıp üstüne aç kalmaktan cami suyu içen biriyim inan bana senden daha fazla acı çektim ama sonra gelip bunlar bir hata kimse diyemez
Soran1 ayÖnceden diyecekti nîşandan önce ben böyle biriyim saklıyorsa bu olur
Soran1 ayBana hayat dersi verene bak be
- 1 ay
kardesım mal mısın ınsanlar bır dusunceyı savunuyor diye yapmıs mı oluyor kı yapsınlar bundan sanane bıraz medeniyet ogrenın hıc mı örneğini gormedın en cok baskılayan bunları en cok zoruna gidenler hem de en cok bunları yapmak ısteyenlerdır bellı kı tıpınden falan kımse senı kabul etmemıs burada zırlıyorsun hadi işine bak
Soran1 ayNumarası vereyim siz alın zaten gerek yok ben öyle biri değilim o daha iyilerine layık zaten üniversite okumamıştı gerek yok
Soran1 ayBu arada ağlayan taraf oydu
- 1 ay
@ankayilmaz0909 bütün kız yorumlarına baktımda baya kızda çocuğu haklı görmüş söyle bir çıkarım yaptım kızların bazıları kendim gibi birisi istiyorum bazı kızlarda sorun etmem diyor erkeklerde etmeyebilir yani eğer sen soruyu soran temiz ise temiz biri hakkı dır açıkçası
Soran1 ayHayır ben bakirelik önemli değil barlara gitmesi zoruma gitti ve düşününce üniversite okumamış
- 1 ay
O zaman senin istediğin mantık evliliği şahsen yani ben asla mantık evliliği yapmam ama senin özgür kararın iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
2 aySende bar lira giden , kadınlarla birlikte olan biri değilsen, kendini gibi birini istemen normal. Doğruluk payın var ama eger sevmene ragmen sırf bu yüzden ayrıldıysan kötü be abim.. Yani sevdiğinin ağlamasına izin veren erkek de olmaz bence.
Ha ben olsam kadınlara giden birini kabul etmem.. ve herseyden once onu iyi araştırır öğrenirim.40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
2 ayboş ver, öyle olması gerekiyordu diyelim, öyle olsun. Ben olsam ne mi yapardım? Şöyle söyleyeyim: Bir ilişki geçmişin gölgesinde kalıyorsa, zorlamanın hiç alemi yok. Herkesin kendince bir kırmızı çizgisi var; huzuru bulamadığın bir yola girmektense, en başında durmak asilliktir. Geçmiş adı üstünde geçmiş ama o yük bugün senin içini kemiriyorsa, o yüzüğü parmağa takmak sadece tiyatro olurdu. Benim düşüncem net: İçine sindiremediğin meselelerle, şüpheyle evlilik yürümez. Hakkaniyetli olmak lazım, kendine de karşı tarafa da gayet dürüst davranıp noktayı koymuşsun. Başın dik olsun, erkek adam kararının arkasında durur, doğru olan da tam olarak budur güzel kardeşim, hiç arkana bile bakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySeni anlıyorum. Ben de geçmişinde ileriye gitmiş insanları hayatıma kabul etmekte zorlanıyorum. Bu bence bir tercih meselesi. Sen geçmişinde tedbirli davrandıysan gelecek kuracağın kişide de bunu arıyorsun doğal olarak. Bu ayıp ya da günah değil. Kendini bilmek de güzel bir şey. İleride kuruntu yapıp onun burnundan getirmektense değerleri senle örtüşen birini beklemek sağlıklı olan. Benzer bir durum yaşamıştım ve rüyamda başka kadınlarla falan görüyordum o zamanki terapistim rahat bir tavırla demişti ki onu kabul etmek zorunda değilsin senin gibi yaşayan insanlar da var dünyada neden zorunda hissediyorsun? Şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyorum. Bizim kırmızı noktalarımıza çarpan insanlarla beraber olmak zorunda değiliz. Bu gaddarlık değil; bu kendini bilmek, kendini tanımak ve değer vermekle ilgili. Herkes hata yapar ama geçmiş kişiye dair çok şey anlatır. Onun hata mı yoksa bir alışkanlık mı olduğunu da hissedersin. Huzur mu var rahatsızlık mı beden ne söylüyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayGüvenim kırıldıysa ömür boyu içinde ya da yüzüne karşı onu suçlamak yerine bitirmek en doğru karar olmuş olabilir ama bi yönden de bakarsan gençlikte herkes bişeyler yaşıyor insan değişir düzelir belki de değişmişti bilemeyiz o yüzden genelde insanların geçmişiyle ilgilenmemeliyiz bide bu yönü var ama hayırlısı olsun bakalım hakkınızda
11 Yorumla
Soran2 ayBen neden yaşamadım üstüne üniversite gittim
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Sen de barlara gitmeyen, karı kızla işi olmayan biriysen gayet anlaşılır ve haklı bi durum. Ben de öyle bi insanı istemem hayatımda, ne arkadaş ne de sevgili olarak. Hayır geleceğini düşünmüyorum çünkü öyle bi hayat tarzım yok zaten. Asıl başta böyle bi hayat tarzı olduğunu anlatmayan nişanlın haksız. Evlendikten sonra önüne çıksa daha kötü olurdu.
14 Yorumla
Soran2 ayNe var ben zor kendi halime bakıyorum üniversite 6 yıl çalışıp okudum daha yeni büromu açtım valla böyle birinden istiyorum kim ne yazarsa yazsın
Soran1 ayBu profil baya yakıştı burada
2 ayKızı seviyorsan ve o da seni seviyorsa çok üzücü olmuş insanlar geçmişte hata yapabilir ve bunlardan çok pişman olabilirler yaş aldıkça anca hastalarımızın farkına varırız bence bir insani o kadar çok ağlatmak iyi bir şey değil böyle bir kararı hemen verme iyice düşün bence ilerde pişman olur muyum o hayatımda yokken ben nasılım diye düşün yorumlarda ki herkes iyi yaptın demiş ama ben uygun bulmadım açıkçası her insan hata yapabilir
11 Yorumla
Soran2 ayYok ya ben pişman değilim yapmasaydı bunlar hata değil istek ben daha barın yolunu bilmem
- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
2 ayNe diyelim... insanlari bir dönemli haliyle yargılamak doğru değil ama çevrede kendisini bambaşka tanıtıp gerçek kişiligini gizleyen insanlarla dolu... maalesef... soruyu sorduguna göre sen de emin degilsin ve biraz da acaba yapmasaydik mi diyorsun... şu da var dışardan hanim hanimcik ve bir omurde hayatında bara gitmemiş ama içi kötülükle ve sapkinlikla dolu insanlar da var... o kızı tanıyan sensin gerçekten nasıl biri olduğunu da anca sen bilirisn
20 Yorumla Öncelikle barlara sadece kızlar mı gidiyor ne alaka? erkekler gitmiyor mu mk ayrıca erkeklerin çıktıgı bile yok aq bu neyin kafası hangi devirde yaşıyorsun. Ben sanmıyorum senin için üzülsün. Rol kesmiştir. Madem bardan çıkmayan sürekli evine başkaları bırakıyorsa neden senin için aglasın bu saçma söyledikletin tutarsız. Ben kendimi kız yerine koydum empati yaptım öyle bir kız olsam knka * bile olmazsın afedersin ama gerçekler. sen kendini fazla önemseme bence.
01 Yorumla
Soran1 ayBen hiç bar gitmedim ve tabi ben önemliyim herkes daha fazla ben önemliyim
geçmiş adı üstünde geçmişte kalmışsa o zaman belki bi şansınız olabilirdi ama senleyken devam ediyorsa senin kararın. ben şahsen hayatımdaki kişinin geçmişiyle değil benleyken sergilediği tutuma ve geleceğe bakarım. çünkü her ne kadar istesek de geçmişi değiştiremiyoruz.
06 Yorumla- 1 ay
Cinsiyetler tam tersi olsaydı ne derdin
- 1 ay
Niye dm bakmıyon ben insan değilmiyim
Soran1 ayHerkesin hayatı kendine
Soran1 ayBen önem veriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen o tarz hayata sahip değilsen anlaşılabilir bir şey.. Baştan anlatsaydı keşke.. Şimdi bu karşı tarafı kandırmak oluyor biraz belkii gerçekten pişman kız ama.. Bekar kadın da olsa geçmişi saklayabilir o yüzden evlenmiş kadını horm görenlere ibret olmalı böyle durumlar kimi dürüstçe evlendim der kimi bin tane adamla görüşür kendini farklı lanse eder...
03 Yorumla
Soran2 ayO anlatmadı ki böyle olduğunu
Soran2 ayBöylede olmaz daha gitti kötü oldu ama ben bunları hata olarak görmüyorum benim üniversite hayatımda oldu böyle hiç bir şey yaşamadım seçimdi bu keşke farklı olsaydı ama olmadı
2 ayİyi yapmissin. Şimdi millet beni gömecek saldıracak ama söyleyeyim sürekli evine arabalarla bırakılan kadın aynı arabayla biraklmiyorsa arabalar sürekli değişiyorsa esc dir
Ama genelde aynı arabalarla ile evine bırakılıyor ise evli erkeklerle yasak iliskileri uzun süre yaşayıp sonra bir ömür sömürecegi bir enayi bulmaya çalışan Golddiggerdir10 YorumlaOlması gerekeni yapmışsın çünkü o alışkanlık haline gelmiş bir durumdan bahsediyorsun bunlar evlensende olabilecek şeyler en azından bir süre sonra
60 Yorumla
1 ayBarda takılmasında sorun yok. Evine arabaların bırakmasında da sorun yok. Ama sen hiç ilişkiye girmediysen, o girdiyse defalarca, işte o zaman sorun var. Hem erkek dediğin tecrübeli olması lazım. Erkeğin doğası en çok kadınla birlikte olmak üzere kurulu. Kadınlarda böyle bir sistem olmamasına rağmen günümüzdeki çoğu kız erkeklerden daha tecrübeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayGecmisini nisanlanmadan önce arastirmak aklina gelmedimi? Ayrica senin karsi cinsinle olan gecmisin sana gore cok mu temiz. Hep erkek kankalarinlami takidin. Boyleyse tabi gecmisinde erkek arkadasliklari.. gezmeleri tozmalari olmamis olan bi eş adayi istemen ile ilgili haklisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayiyi yapmissin, iyi erken ogrenmissinn (senin sadece el ele tutusmadan otesi olmadigi icin diyorum) herkes dengine.
30 Yorumla
2 ayEğer ki senin de geçmişin temizse iyi yaptın kesinlikle ama geçmişin kötüyse kesinlikle iki yüzlülük. Tamamen sana bağlı
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence yanlış yaptın önemli olan seninleyken nasıl bir insan olduğu demek ki sen o kızı hiç sevmemişsin şu geçmişe takılı olan erkekleri hiç anlamıyorum geçmişi çok temiz olup da sevgiliyken veya evlenirken neler yapan kadın ve erkekler var
24 Yorumla
Soran2 ayBenim geçmişim temiz bende temiz birini istiyorum hakkım mi hakkım lütfen konuyu başka yere taşımayalım herkesin kendi kararı
Soran2 ayBence para için zaten oldu yakışıklı biri de değilimde ama ilk defa böyle bir kız bana böyle davrandì
- 1 ay
Niye sen her haltı yedin mi? Ayrıca her daim geçmişi kötü insanlar evlenirken de aldatmaya daha meyilli olur
Soran1 ayYok ya burdaki bir kaç kızda dedi bunlar genellikle kendileri herşeyi yapar sonra egosunu senden tadmin eder takılma bakmadan geç dedi o bacımada burdan teşekkürler sende takma ben pişman değilim
Gizli Üye(36-45)2 ayseviyorsan bırakmasaydın senden önce olan yaşadıkları için ayrılman kötü olmuş, bara gitme işi biraz kültürel çevre ilede yaşam tarzı ilede ilgili bir durum benimde bara giden arkadaşlarım var rakı içiyorlar ama son derecede iyi insanlar var çok severim onları , çevreleri öyle bara gitmek onlar için sıradan bir olay
01 Yorumla
Soran2 ayPişman değilim ama üzüldüm yaşamasaydı veya bu seçimi yapmasaydı iyi olurdu ama olmadı ve ben asla böyle biri değilim olmadım da
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
2 ayÇok iyi yapmışsın 👍 kim olursa olsun bir insanın geçmişi çok önemli, insanın geleceğini geçmişi belirler, kirli bir geçmişi olan birisi ile temiz bir gelecek kuramazsınız, o mutlaka önünüze çıkar
14 Yorumla
Soran2 ayAbla doğru diyorsunda burada bir çok kişi beni haksız görüyor sence neden
- 2 ay
Saygı duymak lazım herkesin yaşadığı coğrafya yetiştirilme tarzı bakış açısı farklı olur, sana eğri gelen ona doğru gelir , bugün eskortu evine eş yapan da var , senin doğrun ne ise ona göre hareket etmek gerekiyor ben şahsi fikrimi yazdım benim için geçmişi önemli
Soran2 ayAbla sağol en beğendiğim yorum yapacağım teşekkürler geçmiş önemli
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 teşekkür ederim 🙏🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
2 ayDünyadaki hickimse sütten çıkmış ak kaşık değil sen bu kızı bıraktın ama hayat seni daha farklı şekillerde sınar haberin olsun bu sözümü unutma
411 Yorumla
Soran1 ayDediğin gibi olsun ama benim için zaten bakirelik önemli değil yani illa geçmişi olmuştur benim zoruma giden bar gitmesi
- 1 ay
Bara herkes gider ne var bunda gençliğinde kim gitmemiski
Soran1 ayBen gitmedim
- 1 ay
E tamam sen gitmemiş olabilirsin eglenmis ne var bunda yasliliginda mi gidecek çoğu şeyi enerji varken yapmak ister insan yaşama sevinciyle dolup tasarken gayet normal şeyler yani
Soran1 ayBenim keyfim istemedi evlenmek
Soran1 ayOldu
- 1 ay
O zaman ergensin ya da çocuk burada ne işin var milleti oyaliyorsun
Soran1 aySadece sordum ya yoksa ben kararımda kesinim 🤣🤣 bir sorasım geldi soru sorma hakkım boşa gitmeisn
Soran1 ayHaksız mıyım 🤣🤣 açıkçası bahane arıyordum buldum bitti
- 1 ay
O kız iyilere layık diyelim o zaman
Soran1 ayUmarım daha iyilerini bulur
Gizli Üye(25-29)1 ayEğer senin için önemliyse (ki önemliymiş) iyi yapmışsın tabii. Ben de barlarda gece klüplerinde takılan birini istemezdim. Ama bu bilgileri nişandan önce konuşman öğrenmen daha iyi olacaktir.
Ben hiç gunubirlik iliskiler yasamadim flörtöz birisi de degilim.5 yillik sevgilim oldu uzak mesafedeydik 2-3 ayda görüsebiliyorduk sehir farkında uzlaşamadığımız icin evlenemedik ve ayrildik.
Hayatima girecek kisiye de bunu söylerim kabul etmezse etmez. Yapacak bi şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 1 ayYani artık kızlar böyle. Ama haksızda sayılmazlar. İlk gördüğümüz özürlüye aşık olup perişan olmak mı, deneme yanılma yöntemiyle herkesle deneyip en iyisini seçmek mi? Birde bu taraftan bakmak lazım. Ben hiç birine girmiyorum ayrı konu
08 Yorumla
Soran1 ayDüşününce doğru konuştun ama ben hiç yaşamadım üniversite hayatımda bile
- 1 ay
Ben olsam ben de atardım. Ben bunda bir yanlış görmüyorum. Herkes dengiyle olmalı. Herkesle yatabilen kızlar, herkesle yatabilen erkeklerle evlenmeli. Bu konuda benim için bir sorun yok. Ama tabii onun yönünden bakarsak, o arabasından indiklerinden haz etseydi seninle nişanlanmazdı. Demek ki seni seçmiş. Keşke daha tedbirli davransaydı. Olan olmuş artık yapacak bir şey yok
Soran1 ayPeki burdaki kızlarının bazıları neden beni argo kullanarak söylüyor saçmalıyorsun
- 1 ay
Ne konuda saçmalıyorum
Soran1 aySen değil burdaki kızlarının bazıları yorumları okursan bana diyorlar saçmalıyorsun
Soran1 ayMedeniyetli ol biraz
Soran1 ayNeden
- 1 ay
Şimdi yeni nesil aile yapısında, kızlar istediği ile Gezer tozar işte dener yanılır birini seçer. Sen bu aile yapısına karşı geliyorsun. Eski tip daha mütehassıp aile yapısını istiyorsun. Tabii ki görüşler farklı. Yani artık kızlar üniversitede istediği kadar sevişiyor. Üniversite okudun bilirsin. Sen buna Tü kaka dersen tabii ki taşlanırsın
Gizli Üye(25-29)2 ayKim ne derse desin ilişkilerde geçmiş önemli yok kaybetmemek için yok yargılamamak için de saçma sapan nedenlerden gizlemek ya da kandırmak kabul edilemez herkes hakkı olmayan bir şeyi kabul edemeyecek kadar gurursuz olmasa zaten böyle bir durum da yaşanmaz ortalık o kadar rezil pespaye durumda ki artık herkes ailesinden gizli saklı sevgili yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayBu senin bileceğin bir şey, senin tercihlerine kalmış. Ama kırmadan üzmeden ayrılmaya gayret edilmeli bence, medenî çerçeve de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayHerkes dengiyle birlikte olmalı. Bu durum senin aklına takılacaksa doğru karar vermişsin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aklında kalicagina sürekli acaba diyecegine doğrusunu yapmışsın da o raddeye kadar nasıl oldu da konuya ayikamadin onu anlamadım oylesi az çok belli eder aslında kendini
22 Yorumla
1 ayErkekler böyle işte karşısındaki kizin geçmişini sorar, biriyle ne kadar ileri gittiğini sormaktan çekinmez ama kendileri geçmişini hesaba katıyor mu acaba? Tabiki herkes dengiyle olmalı sen birşeyler yaşamadıysan karşındaki kişide yaşamasın istersin ama bunları baştan konuşmanız gerekir fikrimce.
01 Yorumla
Soran1 ayBen yaşamadım o yaşamadığını söyledi
Yaşamak istemiş hayatı, yaşamış
Senin doğrularına ters , kendin için doğruyu yapmışsın
Önemli olan senin düşüncelerin
Bir karar alıp uyguladıysan önüne bak kimin ne dediği umrunda olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
2 aybu bilgileri aldığın kaynak doğruysa o kız gider nişan yapacak başka birini bulur bir haftaya
50 Yorumla Sen temizsen temiz istemek hakkındır ama kurliysen yargılamak hakkın değildir
10 Yorumla
2 ayGeçmiş geçmişte kalmıştır düzelmiştir belki herkes hata yapabilir
212 Yorumla
Soran2 aySenin geçmişin olabilir ama bu normal istekti hata değil ben yapmadım ve karşımdaki kişinin öyle olmasını istemem
- 2 ay
Tamam haklısınız ama
- 2 ay
Belki düzeldi
Soran2 ayBirdede burada fark ettim 24 yaşındaki bir kız bile birisi ile öpüşmemiş diyor asla istemem ben öyle birini demek ki olmuyor teşekkürler yorum için
- 2 ay
Siz de hata yapabilirsiniz büyük konuşmayın
- 2 ay
Ama aslında doğru bir şey yaptığınız ama
- 2 ay
Bara gitmek kendi tercihi günah olduğunu biliyor
- 2 ay
Ama yine de sizin yaptığınız da doğru tercih oda yapmayabilirdi yani
Soran2 ayBu yaşıma kadar yapmadım bundan sonra yapmam gitmesiydi bakın bunların hepsi tercihtir hata değil çocuk gibi büyüyen erkeklerde var kızlarda böyle birisi ile de asla yapmam
- 2 ay
Tamam sizin de tercihiniz doğru herkes dengi denginedir
- 2 ay
Hata değil zaten tercih yapmasaydı keşke oda
Soran2 ayBak o iyi olurdu baya
2 ayNe bakıyon yılanın göz yaşlarına. Sana bile ağlamıyor. Bu enayiye nasıl yakalandım nasıl fark edildim diye ağlıyor. kuzum ve escortluk yapmış bildiğin. Allah korumuş escortla evlenmene mani olmuş.
20 Yorumla
2 ayZaman öyle kötü bir zaman ki, temiz insan bulmak çok zor. Rabbim hayırlısını versin. Bizlerin karşısına da temiz insanlar çıkarsın.
22 Yorumla- 2 ay
Bizler kendimizi koruyup, sabrediyorsak öyle bir insanla birlikte olmak istememiz en doğal hakkımız.
Benimde hiç sevgilim olmadı mesela hiç biri ile görüşmedim el ele dahi tutuşmadım bende kendim gibi biri ile evlenmeyi çok istiyorum Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir...
Keşke nişandan önce daha detaylı tanısaydınız birbirinizi
Ama her şeyde vardır bir hayır hayırlısı olsun00 Yorumla
2 ayDoğru karar almıssın. Gerçekler insanın karşısına iş ciddileşince boşuna çıkmaz muhakkak bir uyarıdır sen o uyarıyı alabilmissin. Kendine layık olanla olması için yol açmıssın ona
00 Yorumla
2 ayBelki de geçmişte yaptıkları şeyden dolayı pismandir yani insaniz kimse dört dörtlük değil değişebilir hata yapabilir bundan ders çıkartabiliriz
03 Yorumla
Soran2 ayYapmasaydı ben neden yapmadım benim üniversite hayatım bile oldu
- 2 ay
Yani kendin gibi birini istemekte haklısın sadece kız adına üzüldüm ben yarı yolda bırakılması falan
Soran2 ayŞimdiki herkes 20 yaşlarında aynı hatayı düşüyor ama yapmayın yapmayın ne buluyorsunuz yapmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
2 aySen eğer daha önce bar kapısı görmeyen yataktan yatağa girmeyen ve bakir biriysen kendin gibi birini istemen normaldir.
01 Yorumla
Soran2 ayBen sigara bile kullanmam
Gizli Üye(18-24)1 aySana uymuyorsa bitirmek iyi, ben de barlarda gezen akşam (erkek erkeğe de olsa) çıkan erkek istemezdim
10 Yorumla
1 ayKardeşim sen temizsen tamam ama değilsen kimsenin günah bekçisi değilsin şu an evli olan her kadın her şeyi anlatmıyor işine sorsan sana anlatırdı belki dışarıdan aldığınzduyumla ne kadar doğru inşallah kız mutlu olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
2 ayBende şahsen istemem öyle bir erkeği haklısın iyi yaptın
11 Yorumla
Soran2 ayTese
Kendine öz saygımdan yapmışsın çok da iyi yapmışsın madem bir nişanlılık sürecine gireceksiniz böyle bir durum vardı sana daha öncesinden geçmişini anlatabilirdi sen de ona göre hareket ederdin
20 Yorumla
1 ayIyi yapmissin. Bilmedigin baska neler vardir belkide daha. insan bastan acik ve net olmali birseyler gizleniyorsa bu kandirmaya girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayÜniversite okumuşsun çalışmışsın temiz bakir biriymişsin ne işin var okumamış barlardan çıkmamıs biriyle bakire de değildir o sen burdaki yorum yapan kızlara aldırma onlar kendileri de aynı çünkü ondan savunuyorlar bu sorunla bazi gerçekler yüzlerine vuruyor kendin gibi birisi istemek en doğal hakkın ama en bastan bakire değilse kabul etmem deseydin
02 Yorumla
Soran1 aySordum üstü kapalı bir şekilde abla dedi benden asla bekleme sonu böyle oldu teşekkürler abla Allah da senin gibi birini karşına çıkarsın hayırlı sabahlar
Cevap sahibi1 ayRica ederim ne demek teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Konu senin hayatın, kendine göre doğru olanı yapmışsın olay bu kadar. Son dakikaya kadar bunu bilmiyor olman kötü olmuş sadece.
00 Yorumla
1 ayHaklısın öyle ortamı olandan olmaz zaten şimdi kabul etsen sonra illaki daha başka şeylerde çıkardı
01 Yorumla
Soran1 ayValla doğru diyorsun ben asla öyle biri değilim olmadım da 6 yıllık üniversite hayatımda bile olmadı ama burdaki bazı kızlar moralimi bozdu bacım kız haklı diyorlar keşke daha temiz bir toplumumuz olsa
Gizli Üye(25-29)2 ayİyi yapmışsın öyle insanlar değişmezler yolun başındayken kendini kurtarman iyi olmuş o seni de aldatırdı davul bile dengi dengine kaç yaşındasın bu arada
07 Yorumla
Soran2 ay25 ama 26 olacağım 2 ayım var bende onu diyorum ama burdaki bazı kızlar anlamıyor bacım bak benim 6 yıllık bir üniversite hayatım oldu okudum çalıştım o 6 yılda sadece el ele tutuştum ve yanağından öptüm ben böyle biriyim ve böyle birini istiyorum
Cevap sahibi1 ayHaklısınız 6 yıllık üniversite okudum derken tıp mı okudunuz
Soran1 ay4 yıl okul 1 yıl staj 1 yıl yabancı dil hazırlık
Soran1 ayAvukatlık
Cevap sahibi1 ayAa ne güzel ayrıldığınız kız arkadaşınız ne iş yapıyor
Soran1 ayMesleği yok kasiyer
- 1 ay
Nasıl tanıştınız kız arkadaşla
2 aySorun edeceğin birşeymiş zaten şimdiden duygusal hareket etseydin sonra yine takılacaktin bence yanlış değil
00 YorumlaRamam sa bir sey yasadigi anlamina mi geliyor?
01 Yorumla
Soran2 ayEvet
2 ayKendisinden mi öğrendin, bir başkasından mı?
02 Yorumla
Soran2 ayBaşkasından
- 2 ay
O zaman bir şey diyemiyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayHayırlısı ama oturup konuşulurdu bunlar. Dürüst ve açık olduktan sonra kendinize yeni bir hayat kurabilirdiniz.
00 Yorumla Belki tövbe etmişti geçmişine neden baktın ki
01 Yorumla
Soran2 ayBen temiz biriyim
- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
2 ayKız arkadaşının geçmişini nereden öğrendin ortak tanıdıklarınızdan mı? Böyle bir kızdan nişan atarak iyi yaptın
00 Yorumla
2 ayDinimizce temiz erkekler temiz kadınların , temiz kadınlar temiz erkeklerin hakkıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayAnasını bile s. ksen az yapmışsın derdim, ellerine sağlık.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kızla çıkmadan önce araştırsaydın ya da sevgiliyken araştırsaydın keşke..
10 Yorumla
2 ayiyi yapmışsın bi kızın geçmişi çok önemli bence doğru yapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySenden öncesi seni ilgilendirmez kimseyi geçmişiyle yargılama yaşattığını yaşarsın.
230 Yorumla
Soran2 ayYadırgamam bana uygun değil ama geçmişi bana uygun değil ben temiz biriyim öyle birini istiyorum
- 1 ay
Her haltı yaşamış kadın yorumu zaten bu yüzden kimse senle evlenmemiş yalnızkadın olarak kalmışsın
Soran1 ayboş ver zaten burdaki kızlarda dedi yapan yapanı haklı görür aldırış etme kardaş
- 1 ay
Aynen öyle kızı haklı gören kızlar da o yolun yolcusu zaten
Cevap sahibi1 ay@osurukcanavarı ne diyosun lan ORssspu çocu ananla karıştırdın herhalde kahhhhbeeee
Soran1 ayTam üstüne bastın
Soran1 ayAma Allah için bacılarım çoğu bana hak verdi
Cevap sahibi1 ayAllah senin başına genelevde çalışan bi kadın verir umarım da ona da köpek gibi aşık olursun o zaman milleti kınamak neymiş görürsün soruyu soran karaktersiz
Soran1 ayÇoğu kız neden bana hak verdi ben argo nefret ederim karşımdaki bir kadın bir şey demek istemiyorum ama benim gönlüm nereye konacağı belli dir bak ben sana beddua etmiyorum ama herkes kendi dengine göre evlensin bunun neresi kötü anlamadım valla
Soran1 ayKimseyi kınamam benim arkadaşlarımda var sorun etmiyor onlarda sorun etmeyen biri ile evlendi ben sorun ediyorum sorun eden birini istiyorum bacım bunun neresi kötü
Cevap sahibi1 ayDurup dururken öbür o.. çla bana iftira attınız ben beddua ediyorum Allah ikinizi de nasıl biliyorsa öyle yapsın kınadığınızı bulun inşallah
Soran1 ayHayır asla bak özür dilerim
Soran1 ayHatta ama ben kınamıyorum sadece ben öyle biri değilim ben üniversite hayatımda e şek gibi çalıştım bar değil alkol görmedim
Soran1 ayBen böyle birini istemiyorum eğer sana hakaret ettiğimi düşüyorsan Hakkını helal et
Soran1 ayAma senin cevabın yanlış bu benim görüşüm deseydin
Soran1 ayHakkını helal et özür dilerim
Soran1 ayBacım Allah aşkına affet Hakkını helal et
Soran1 ayValla gerekirse barışırım
Soran1 ayHakkını helal et
Soran1 ayKuran kitap barışım helal et
Soran1 ayHakkını helal et bedduası geri al
Soran1 ayAllah aşkına barışmaya bile razıyım yeterki al
Soran1 ayBacim lütfen yalvarırım al
Soran1 ayHakkını helal et bacım
Soran1 ayHakkını helal et ben onla bile barışırım lütfen
Soran1 aySen helal et Allah çarpsın barışırım
Soran1 ayAllah aşkına bedduası geri al ben ona elimden gelenin fazlasını yaparım
Soran1 ayLütfen
Soran1 ayAbla Allah peygamberi aşkına lütfen geri al ben kendim yemem yediririm o kıza
Soran1 ayAllah aşkına geri Al affet abla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Herkes hata yaparda zaten bilmiyormuydun böyle olduğunu
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar