O kızın fotosunu Bi erkek arkadaşıma attım nasıl kız diye erkek gözüyle yorumlasın diye.
Sonra bundan haberi oldu bana kızdı eski sevgilimi elaleme meze yapıyorsun diye.
Çok zoruma gitti böyle diyip bana bağırdığı için. Siz olsanız napardınız?
O kızın fotosunu Bi erkek arkadaşıma attım nasıl kız diye erkek gözüyle yorumlasın diye.
Sonra bundan haberi oldu bana kızdı eski sevgilimi elaleme meze yapıyorsun diye.
Çok zoruma gitti böyle diyip bana bağırdığı için. Siz olsanız napardınız?
Seni uyardıysa eski sevgili konusunu açmanı istemiyorum gibisinden nezaketsizlik yapmışsın o kızın karakterini geçtim hassas konu olduğuna göre hata sende ama ben bağırmazdım bir şeyler hissediyorsam sıcaklığım yerini mesafeye bıraktırdı.
Evet büyük tepki vermiş ama senin yaptığının da elle tutulur bir yanı yok. Geçmiş bitmiş bir şeyi yeniden gündeme getirmişsin. Şöyle düşün birisi senin fotonu aynı şekilde birisine atsa nasıl birisi vs deseydi hoşuna gider miydi?
Cevap
8Cevap
Çok basitsin özgüvenin düşük müydü de gittin kızın resmini başkasına atıp ego kasacaktın? Karşı taraftan ne bekliyordun kız çirkin diyince egon mu tatmin olacaktı yazık. Bir başkasının resmini paylaşmak suçtur haberi bile yok şahsın.
İnsanı soğutur cinsten ergen hareketlerini bırakın, böyle tip hemcinslerimde var yazık.
Başlıkta yazdığınla açıklamada yaptığın farklı. Başlığında sen haklı görünüyon ama açıklamada sen haksızsın
ikinizde hatalısınız. sevgilinin eski sevgilisini unuttuğunuda düşünmüyorum, ona karşı hala hisleri var gibi..
Eleman yüzde yüz haklı, ben bu şekilde tepki vermezdim ama seninde yaptığın yanlış
Neden?
Eski sevgilisinin nasıl gözüktüğünü merak ettiğim için
Hata etmişsin bunu yapmasaydın keşke kim olsa sinir olur
Ben de az önce bi kızın mesajını görmedim diye kızdı
Birinin fotoğrafını fotoğrafın sahibinin izni olmadan paylaşmaman gerek yaptığın suç.
Ne zamandır sevgilisiniz
5 ay
çocuk haklı ve yaptığın hareket çok ezikçe
Eski sevgilisini neden kurcaliyorsun sen
Kalbi hala onunla demekki
adam haklı ama sana ne olum
Düzgün konuş
Sevgilim yok Moralım bozuldu evet
Eklesene
Tm
Ayrıl
Neden?