Erkekler böyle bir kızı nikahınıza alır mısınız?

Bir sene boyunca berabersiniz ve kızın geçmişinin kötü olduğunu başkalarından öğrendiniz diyelim. Bir sürü eski sevgilisinin olduğunu, çıplak resimlerinin yayıldığını vs. oturduğunuz yerde herkes kızı biliyor, kızın zamanında adı çıkmış, herkes geçmişini biliyor, erkek arkadaşlarınız dahil.

Gururunuza yediremeyip ayrılır mısınız? Kızı takılmalık mı yanınızda tutarsınız? Yoksa bunlara aldırış etmeyip seviyorum deyip hala ciddi mi düşünürsünüz?

Güncellemeler
1 gü
O bana geçmişini anlattı. Onun üç sevgilisi olmuş, ben benimkileri saymadım bile ama gerçekten çok pişmanım ergendim aptaldım düşünemedim fotoğraflar attım adım çıktı. Yıllarca tüm gözlerden uzak yaşadım okulumu açıkta bitirdim, kimseyle arkadaşlık kurmadım. Tövbe ettim. Ondan çok hoşlanıyordum beni istemez diye söyleyemedim. Vallahi korktum sonra kaybederim diye yine sustum. Arkadaşlarından biri söylemiş ona konuştuğun kızın şöyle böyle bir geçmişi var diye, kavga etmişler, sonra bir şekilde
Güncellemeler
1 gü
Fotoğraflara ulaştı, kavga ettik. Kavgamız günlerce sürdü, sonra birkaç gün konuşmadık sonra tekrar yazdı, ben senden kopamıyorum diye o da acı çekiyormuş şu an konuşmaya devam ediyoruz ama içim hiç rahat değil
Erkekler böyle bir kızı nikahınıza alır mısınız?