Yapılan bir araştırmaya göre kamıştaki fazla deride yınamayan bölgelerinde bakteri olup cinsel ilişkide erkegin kamışından bayan a emfeksiyon geçmekte bilginiz olsun
İnsan vucudu yıkanılmazsa emfrksiyon ve vakteri vürüs e çok yatkındır dunnet hijyendir avrupanın çogu ülkesinde dünnet öneriliyor cinsel ve rahim hastalıklarına karşı
Yapılan bir araştırmaya göre kamıştaki fazla deride yınamayan bölgelerinde bakteri olup cinsel ilişkide erkegin kamışından bayan a emfeksiyon geçmekte bilginiz olsun
Saglıgınız daha önemli degil mi sizce bu durum ilerde anne olmanıza engel olabilecek bir hastalıgıda neden olabilir ben olsam talep ederdim hijyen şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evlenirdim sunnetin bir onemi yok
İnsan vucudu yıkanılmazsa emfrksiyon ve vakteri vürüs e çok yatkındır dunnet hijyendir avrupanın çogu ülkesinde dünnet öneriliyor cinsel ve rahim hastalıklarına karşı
Yapcak bisi yok ama koskoca adam sunnet mi olsun
Evet teknoloji gelişti saglık ve hijyen için şart
Asla evlenmem gitsin önce erkek olsun 😠😠😠
Evlenirim tabiki
Evlenebilirim
İnsan vucudu yıkanılmazsa emfrksiyon ve vakteri vürüs e çok yatkındır
Olabilir ama karşımdaki kişiden bunu talep etmem saçma olur 🙂 bu ona kalmış bir şey sörf bu yüzden birisini sevmissem bırakmam
Saglıgınız daha önemli degil mi sizce bu durum ilerde anne olmanıza engel olabilecek bir hastalıgıda neden olabilir ben olsam talep ederdim hijyen şart
Evet de evlenmeden önce bunun aramızda geçecek bir sohbet konusu olacağını düşünmüyorum belki din sebebiyle istemeyeck olabilir zorlayamam
Saglık hijyen şart bir hata insanı ömür boyu etkiler pişmanlıklar bir cabası
Valla o kadar evlenen var herkesin başına bir şey gelecek diye bir şey yok🙂
Sunetsiz olduklarına emin misin baktın mı 😊
Sünnet olmak tıbben gerekli değil