planlıyoruz ama bir türlü olmuyor, mesaj atmayı da bırakmıyor, nasılsın günün nasıl geçti diyor soruyor hâlâ
amacı ne?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer planlıyoruz ama bir türlü olmuyor, mesaj atmayı da bırakmıyor, nasılsın günün nasıl geçti diyor soruyor hâlâ
amacı ne?
Cevap
24Cevap
bir senedir sadece mesajlaşıp yüzünü bile görmediysen orada bi gariplik var demektir çorap söküğü gibi gelir bu bahaneler belli ki adamın niyeti sadece cebindeki boş vakti doldurmak senle uzaktan uzağa yazışıp ego tatmini yapıyor o yüzden bir saatlik mesafeye bile üşenip gelmiyorsa hiç kendini yorma derim
İlişkiniz ne boyutta bilemiyorum. Maddi olarak seni kullanıyor da olabilir. Özgüveni eksik olduğu için görüşemiyorda olabilir. Her halükarda zaman kaybı bir anda çık karşısına derim.
Maddi olarak kullanmiyor. Karsisina nasil cikayim
1 senedir konuştuğun kızın evini nerede takıldığını bilmiyor musun
O zaman sıkıntı büyük açıkça söyle görüşelim ya da tamamen görünmez ol de
özgüvensizdir bence. 1 saat ne :D aklıma bi görsel geldi.
Ozguvensiz oldugu icin mi gorusmuyor
Bilmiyorum. Mesela son zamanlarda sosyal medyadan baska kizlarla takiplesti sinirimi bozdu, baska kizlari takip etmek icin ozguveni var ama
O zaman neden hala yaziyor
Arabasi var taksiye gerek yok
O zaman neden yaziyor hala
Ne güzel uzun zamandır konuşuyorsunuz benimkiler aşırı kötü çıkıyor en fazla 1 ay buluşmak istemediğimde saldırıyorlar kötü sözlerle :(
Iyi mi Bilmiyorum konusuyoruz ama bir turlu gorusemedik son zamanlarda sosyal medyadan baska kizlarla takiplesti belki baskalariyla da ayni anda konusuyordur. Ne yapacagimi ne dusunecegimi Bilmiyorum artik
Kesin konuşuyor buluşuyor erkekler beklemez
O zaman neden hala bana da yaziyor
Çoklu seviyorlar ondan
Cidden aglayasim var
Ağlansa ne olucak ki hep aynı :(
Offff
2 seçenek var 1 o yol çekmeye buluşmaya değmez 2 cinsellik çekingenlik var bulusunca napcaz falan
Ciddi değildir öylesine konuşuyordur 1 saat mesafe varsa 1 yıldır görüşmeden konuşmak normal değil illaki görüşelim diye teklif ederdi niyeti olsa.
Buluşmanın olmama sebebi nedir sorunu omu çıkarıyor
Ben bir kez iptal ettiydim cunku kendimi kotu hissediyordum sonra olmadi hep bir bahanesi vardi
Fake degil ilk reelde karsilastik zaten
Evli degil, parasi olup olmamasi da Şu an umrumda degil
Bir sene oldu ama 28 yasinda simdi hazir hissetmeyecekte ne zaman hissedecek 😣
Hayir
Denk gelemiyoruz diye bir şey yoktur zaman ayırmak istememek vardır.
Amaci sohbet etmek
heralde bir senede 50
kere gorusulurdu valla
teşekkür geçiyor senle isteyen erkek dünyanın öbür ucundan bile gelir bir saatlik yol neki
Biliyorum ama gorusmek istemiyorsa neden konusuyor? Sordugumda gorusmek istiyorum diyor
Görüşmek istese görüşür kanka bi sene içinde yüz kere görüşürdü. Can sıkıntısından konuşuyor senle ciddi düşünmüyor bu yüzden benzin yakıp yanına gelmek istemiyor vaktine değer değilsin anla işte
Uzdun
Acı gerçekler valla ben de bu yollardan geçtim bu yüzden diyorum sana isteyen erkek her şeyi yapar yapmıyorsa demekki istemiyor oyalıyor seni yedekte tutuyor
Cidden Şu an aglayasim var
Her seferinde hangi bahaneyle gelemiyor?
Simdi iki kez ben iptal etmek zorunda kaldin yalan yok birinde kendimi kotu hissediyordum. O mesela kardesi yolda kalmis onu almaya gitti, sonra ben gec cevap verdim diye sinirlendi gorusmemize gerek var mi gec cevap veriyosun dedi, sonra misafirler falan vardi gec gittikleri icin cikmadi falan
Bi sene içinde hiç mi vakit bulamadınız hayret
Evet boyle olmasina uzuldum
Valla kendinizi kandırmayın pek hevesli değilsiniz birbirinizi görmeye sende o da
Ben onu gormeyi cok istiyorum
Ben gelim plansan 1 haftaya ordayim bunaldım zaten n
@RedZoNe7 olm öyle bi kız arkadaşım vardi kızla konuşurken gelmedin görüşelim bi dedi ertesi hafta gittim zaten leş gibi hayat az güzel anı biriktirmek lazım
Cidden bir senedir onu bekliyorum
Kıza dedim geçen yine gelim mi diye sürekli gelme dedi skjfjs masraf oluyo ama beni mutlu edecek şey için elimden geleni yaparım
Mesela ne oluyorsa buluşamıyorsunuz onun işi felan mı çıkıyor?
Evet isi cikiyor ben bir kez kendimi kotu hissettim falan
Görüntülü konuştun mu!
Hayir ama ilk reelde karsilastik yani fake degil
Bişiler var onda ya bende görüşmüyorum mesela telefonda konuşuyoruz ama benimki tamamen beni beğenmez diye korkuyorum ama sonuçta görmüşsün de
Evli mutlu çocukludur, zaman öldürmek ve kendini daha üstün hissetmek için eşi dışında başka kişilerle de ilişki yasiyodur sen de onlardan birisindir
1 yıldır sevgimi olup 1 kere bile görüşmemek mi uzak olsa bile her ay gidilmeli
Şaka mı bu😅 ben tanıştığım kızı görmek için, 2. gün yurtdısından kalkıp yanına geldim Tr ye.
Saka degil
O zaman sana önem vermiyor. 1 saat mesafe dediğin nedir ya. İnsan görmek için 5dk olsa bile gelir.
Anlamadim neden boyle yapiyor, ozguvensiz olabilir mi? Ondan mi gorusmuyor
Görüntülü hiç konustunmu? Foto attı deme fake olabilir. 2 geceleri falan yazayıp aramıyorsa konusmak için evlidir🙂 seninle sadece sohbet için yazar. Özgüvensiz olabilir sürekli bahane çıkarıyor diyorsun. Yaşlarınız kaç?
Goruntulu hic konusmadik ama biz ilk reelde karsilastik yani fake degil. Geceleri yaziyor. Evet Surekli bir bahane cikariyor ama sordugumda da gorusmek istiyorum diyor. Yaslar 28
Anladım. O zaman var bir şey sürekli bahane normal değil.
Eşşek kadar adam olmuş 1 saat yola gelemiyor mu
Ne olabilir?
Seninle ciddi düşünmeyip, sohbet arkadaşı olarak görebilir.
Ben dediğim gibi 3 uçak değiştirim geldim Tr ye sabah yanında olucam söz verdim diye. Ben bunu yapabildim de o 1 saat yolamı yapamadı saçma
Zaman kaybı yapıyorsun
Ben onu istiyorum ama cidden uzuldum
Hayatından giden 1 sene🙂 bunu sana hiç kimse telafi edemez. Yazık etmişsin kendine. İstediğini alırsın diyeyim o zaman
Umarım yaş Aralığın doğru değildir
Dogru degil
Karisina yakalanmamak
Evli degil
var mı gızlısı saklısı
Ne gibi
Fake degil ilk reelde tanistik Evli falan degil Biliyorum
Aynı ben.
Toksik
Neden Boyle yapiyor
Ne bos adamsiniz snsnhshshshs
Ne alaka
Adam bir şey saklıyor olabilir
Ne gibi
Gerçekte ya ilişkisi var
Ya kendini farklı tanıttı gösterdi sana
ya da özgüvensizlik problemi var yüz yüze iletişimde
Ben ilk reelde gorduydum zaten ama belki ozguvensiz olabilir, halbuki yakisiki
Hergün flörtleşme ve mesajlaşma varsa özgüvensiz değildir büyük ihtimalle belkide başka bi ilişkisi var
Cidden bir senedir bunu sakliyor olamaz herhalde
Aslında bunu yıllarca saklayan adamlarda var şaşıracak bişey değil
Iliskisi yok bence cunku son zamanlarda baska kizlarla da takiplesti
Başka kızlarla takipleşiyor olması onun hayatında ciddi bir ilişkisi veya düzeni olmadığı anlamına gelmez
Aksine onun dijital dünyada ne kadar büyük bir avcı ve boşluk doldurucu olduğunu gösterir tatminsiz olan erkekler, sosyal medyayı bir açık büfe gibi kullanırlar
İstemiyor belki görüşmek
demek ki boşa mesajlaşıyorsunuz
Evlidir cesaret yoktur
Evli degil
Sesli görüntülü konustunuzmu
Hayir
Dikkat et bence neden bir insan konuşmak ister buluşacağı insan
Trol değilsen konuşalim
Acilacak ama acilamiyor
Umarim dalga gecmiyorsundur
Yoo neden dalga geceyim ki ozguveni tam ise acilir her konudan ya da seni ozel kilacak seyler
Ozguvensiz olabilir mi bir senedir gorusemedik hic aramadi bile
1 senedir gorusme yok oyle mi garip 1 sene icinde ben olsam kac kere goruselim falan derdim ne kadar sık gorusme o kadar iyi iliski
Yok maalesef
Acik konusabilir miyim
Konusabilirsin
Tesekkur ederim izin verdiginden dolayi rahat konusacam seninle. Bi erkek bi kadinla arkadas dahi olsa 1 yil icinde mutlaka canli sekilde gormek ister. ya da teknoloji gelisti her an goruntulu sohbet de edebilir gormek isteyen icin. Ama ben hem canli sekilde hem goruntulu sohbet ederdim musait oldukca gidip hoslandigim kisiyle yeri geldiginde cay kahve yeri geldiginde cinsellik konusurdum o da etkileniyor istiyorsa karsilikli birseyler yasardim
Gorusmek istiyorum diyor ama bir turlu gorusemedik
Gorusmede ozel plan var mi
Ne ozel plani
Basbasa sevismek gibi isteyen her turlu gelir
Hayir
Konusursa gelmesini iste adam akilli seninle gonul eglendirmesin veya sadece seks icin olmadigina emin ol
Nerden tanıştınız
Reelde tanistik ama sonra bir daha karsi karsiya gelemedik hep mesaj
Başkası vardır hayatında erkek bir yıl beklemez
Var midir? Son zamanlarda baska kizlarla takiplesti
Begenmiyorsa neden konusuyor bir senedir
Ama begenmiyorsa elinde neden tutsun amac ne
Neden kullansin
Eline ne geciyor
engelle geç vakit kaybı
İyi dayanmış sın
Evet cunku onu istiyorum
Neden
Bir sk olmaz
Yalancı biri
Ne gibi bir yalan soyluyor olabilir
Fiziksel olarak Medeni hali olarak ya da yaş olarak
Hic biri yalan degil biliyorum ilk reelde karsilastik
Bilmiyorum o zaman
Sen nerde yaşıyosun
Evli olmasın
Git evine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bir senedir sadece mesajlaşıp bir türlü görüşememek gerçekten insanı yorar ve kafasını karıştırır, anlıyorum seni! 🤔 Bir saatlik mesafe de aslında çok değil, değil mi? Bence bu durumda artık onun amacını netleştirmesi gerekiyor. Belki sadece sohbet etmeyi seviyor ya da görüşmek konusunda çekingen olabilir. Sen kendi beklentilerini ona açıkça ifade etmelisin bence. Sence bu belirsizlik daha ne kadar devam etmeli? Ne düşünüyorsun? 💖✨