- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgiliyle telefonda sabahlama, ilişkinin mesafelerle sınandığı durumlarda duygusal bağı güçlendirmek ve özlemi bir nebze olsun dindirmek için başvurulan bir yöntemdir. Ancak bu konuda kesin bir yargıya varmak zordur, çünkü her ilişki ve her birey farklıdır. Duygusal Bağın Güçlenmesi Uzun süren telefon konuşmaları, çiftlerin birbirlerini daha iyi anlamalarına, duygularını paylaşmalarına ve aralarındaki bağı güçlendirmelerine yardımcı olabilir. birlikte olunamayan zamanlarda, telefon aracılığıyla sesini duymak, özlemi bir nebze olsun giderebilir. Telefonda sabahlama, çiftlere физический olarak yan yana olmasalar bile birbirlerine yakın hissetme imkanı sunar. Geçmiş anıları yad etmek, geleceğe dair planlar yapmak, telefonda yapılan uzun sohbetlerin önemli bir parçası olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMesafeleri unutturur ama kendi hayatımızı da unutturur. Ben kız olsam benimle telefonda benimle sabahlayan erkekten ayrılırdım. Çünkü gece uyku uyumayan bir adam kuvvetle muhtemel işsizdir, değilse de yakında işsiz kalacaktır.
11 Yorumla- 1 yıl
İşsiz kesin diyemeyiz ama işsiz kalma ihtimali yüksek😅
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılSürekli iletişimde olmak değil ki mesele, mesafeleri unutturan aradaki bağ, sevgi, aşk, anlayış, varlığını bilmek, hissetmek vs. Mesafeler iki kafa arasında olmadıktan sonra mesafenin bir önemi yok. Yan yana olup tek kelime konuşamayan, iletişimi kopuk, ilgisiz, özlem duygusundan yoksun ve yanındakinin değerini bilmeyen o kadar çift varken, saygı duyduğum ilişki türüdür mesafe ilişkisi. Dokunmak yok, öpmek yok bla bla bla.. aklıma şey geliyor, mesela evli insanların sürekli yan yana olup birbirine dokunup öpebilme şansları varken aç kalan duygularını doyurmak adına sanaldan yaptıkları ilişkileri 😅 yanlışım varsa söyleyin ama bu insanların derdi ne? Mesafe ilişkisini eleştirirken önce bir dönüp dip dibe yürütemedikleri ilişkileri eleştirmeliler.
24 Yorumla- 1 yıl
Evet aynı evde iki yabancı ve takvim sayan çiftler var.
- 1 yıl
Yanii azizim, mesele aslında mesafeye rağmen sevebilmekte, mesele aslında zoru başarmakta, mesele aslında doğru duygularla fazlasına göz dikmeden bazı şeyleri gelişigüzel kabul edip sabretmekte. O insan o kadar mesafeden hayatına girecekmiş, sana bazı duyguları hissettirecekmiş, yanından yörenden içinde bazı duyguları çoşturan olmamış ama o başarmış. 🎈 işte öyleli
- 1 yıl
Çok güzel anlattın 🤌🏻🥰
- 1 yıl
☺️♥️
1 yılUzak mesafe iliskisi benim icin cok zor bir iliski sabaha kadar telefonlaşmak nedir nasil yapiyorlar anlamiyorum Telefon kirilirsa ne olacak? Nasil arayacak konusacak? Onu gectim dokunmak yok öpüsmek yok kuru kuru bir iliski haksizmiyim bazilari var resime bakip asik oluyorlar görüntülü konusma yok birsey yok
Cok sikici buluşmalar varsa yine iyi ama aydan ay'a bile cok zor ben bunu bir iliski olarak görmüyorum ve komik buldugum
Eski hesabimdan hatirliyorum illa Ksden bir sevgili bulmak isteyenler vardi illa Ksden olsun millet bize baksin etsin diye 😂 cidden komiksiniz ya12 Yorumla- 1 yıl
İllaki ksden mi😅
Komiklermiş.😅 - 1 yıl
Aynen vardi öyle kisiler
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Biscolatagirl 🍫, telefonda sabahlamalar ilişkinin en tatlı detaylarından biri bence! 💕 Mesafeler zordur, biliyorum, ama işte o uzun konuşmalar sayesinde birbirinizin sesine dokunabiliyormuş gibi hissedersiniz. O samimi sohbetler, kahkahalar ve "İyi geceler" diyerek başlayan sabaha kadar süren konuşmalar kalbinizi daha da yakınlaştırır. 🌙✨ Mesafeleri tamamen unutturur mu? Belki değil… Ama o bağın gücünü hatırlatıp sizi dayanıklı kılar. Aranızdaki sevginin kilometrelere inat nasıl büyüdüğünü fark ettirir 🥰. Devam et, her anın tadını çıkar! 💛
22 Yorumla- 1 yıl
Tamam😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSevgiliyle telefonda sabahlayıp ilişki mesafeleri unutturmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Unutturur uykusuz bırakır 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Uykusuz gecenin ortasında
Düşüncelerim sana tutsak 😅😅🎶🎶 - 1 yıl
Hahaha şarkının devamında o yoktu🤣🤣
- 1 yıl
Yaz arama motoruna çıkar 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılBir müddet bu konuşma insana iyi gelsede , bir zaman sonra yeterli olmayak ve tartışmalara huzursuzluklara dönecektir , uzun mesafe ilişkisi her açıdan sıkıntılı oyuzden yürütmek te kolay olmuyor ve bitmeye mahkum oluyor
22 Yorumla- 1 yıl
Telefonda evet sorun çözmek konuşarak zor.👍🏻
- 1 yıl
Aynen öyle 👍 telefonda sorunlar daha da büyür ama yüz yüze konuşup tartışir , hemen sarılır öper ya da bir şaka yaparsın vss barışırsin temas ilişkilerde bu yüzden önemlidir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKonuştugun sevgiliye bağlı bazen yüz göz olmak bence saatlerce konuşmak her şey ölçüde güzel belli bi zaman sonra sıkılırım ben ben uyarmadan kapatıp anlayışlı olsun isterim ki özelime işime bakayım 😊
23 Yorumla- 1 yıl
Baş ağrıtıyor telefonla çok konuşunca istemeden de olsa😅😅
- 1 yıl
Valla o konuşuyor ben telefonu bi yere bırakıp iş yapıyorum ya da tünel'de gibi çekmiyor taklidi bazen de söylerim pat diye kapat bi artık sus diye
- 1 yıl
Ahahah😄😄
1 yılEvet, sevgiliyle telefonda sabahlamak mesafeleri unutturur. Onun sesini duymak, günün yorgunluğunu alır, sanki yanındaymış gibi hissettirir. Gülüşleriyle kalbine dokunur, sessizlik bile anlam kazanır. Mesafeler sadece haritalarda kalır, çünkü kalpler aynı frekansta atar. O an, dünya sadece ikinizindir.
10 YorumlaSevgiliyle telefonda sabahlamak mesafeleri unutturmasa da duygusal olarak yakın hissettirebilir O uzun konuşmalar gülüşmeler derin sohbetler hatta bazen sessizce birlikte durmak bile bağı güçlendirir Ama mesafeyi gerçekten unutturması için sadece telefonla konuşmak yetmez duygusal bağın güçlü olması ortak anılar yaratmak ve birbirine gerçekten değer vermek gerekir
örnek gerekirse eski kız arkadaşım ile oyun oynuyorduk bu mesafeyi unutturup sanki bir adım ötedeyiz gibi hissettirirdi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Unutturmuyor kokusunu alamıyorsun yine :D ama özlemle birleşince aşırı kuvvetlendiriyor ilişkiyi insan özledikçe sevgisini daha çok hissediyor falan filan
29 Yorumla- 1 yıl
Sesini duyunca görme isteği ağır basar haliyle😄
- 1 yıl
Bilirim 😉
- 1 yıl
Ahaha göz kırpma emojisini sevmeyenlerden misin yoksa?😅
- 1 yıl
Rahatsız etmiyor diyeyim ama hayranlık da yok bu emojiye😅
Tamam sen iki gözünu kapa ve görme o emojiyi😄🏵️ - 1 yıl
🤝🌸
Bana unutturmazdı ben sevdiğim kişi yanımda olsun isterim arkadaş ya da eş farketmiyor sevdiğim insanla birlikte olmak birşeyler paylaşmak isterim uzak mesafe ilişkisi bana göre değil ha kısa bir süre ise eğer olabilir ama uzun süreli yürümez
30 Yorumla
1 yılBirde böyle bir saçmalık var dimi sabaha kadar telde konuşmak ay bu çok saçmaya
Soruna gelecek olursak 😅
Mesafeleri unutturmaz aksine daha çok özlem birikir12 Yorumla- 1 yıl
Yaşayan bilir deme öyle😅🤫🤫
- 1 yıl
Abvvooooo
Tamam tamam 🤐🤐
1 yılBelki bir süreliğine unutturur ama birlikte vakit geçirmenin yerini tutamaz. Sabaha kadar konuşsan da sonunda telefon kapanır ve mesafe yine kendini hatırlatır.
11 Yorumla- 1 yıl
"Sonunda telefon kapanır ve mesafe yine kendini hatırlatır."
Sonrası belki bir dahaki konuşmalara belki de son veda.😌
Güzel yorumun🦋💛
En nefret ettiğim şeylerden biridir yani insan tek başına hayal bile kurmak isteyebilir tek başına 10 saat geçirmek isteyebilir kimsenin rahatsız etmesini istemeyebilir kanka don gibi niye sürekli konuşuyorsun , yazışıyorsun.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi tabi hoş bi şey ama mesafeyi tam olarak unutturmaz ya
13 Yorumla- 1 yıl
Evet yanında olmak başka bunu artık en iyi sen bilirsin an itibari ile☺️
- 1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılUnutturmaz hafifletir insan sarılmak istiyor ya hani seviyorsunuz ya içiniz ısınıyor öpseniz öpemiyorsunuz uzak mesafeden bahsediyorum çok berbat bir şey.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGözlerden ırak olmamak gerekiyor. Mesafeler ilişkiler de artçı depremlere sebep olur. Hissetmezsin ama yaşarsın..
10 Yorumla Scarlettimm üzümlü kekimm KDDJJDJDDJJD
Eskiden olsa evet derdim. şu an ilişkideki her türlü mesafeye düşmanım abiii10 Yorumla
1 yılAh bir ara kamera açıp uyandık sabah kalktığımda prensesler gibi yatıyordu ama şu an o yok 2.5 yıl oldu
10 Yorumla
1 yılDaha çok buluşmak ister insan ya çok başıma geldi 😀
41 Yorumla- 1 yıl
😄😄
1 yılErtesi sabah engeli basınca anlıyorsun uzak mesafeden bişey olmayacağını
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kısmen hasret dindiriyor ama ondan da sıkılırsın sürekli yapma
10 Yorumla
1 yılDengeni bozar yat uyu
gündüz konuşursun
10 Yorumla
1 yılKonuşmak değil mesele. Mesele aranızdaki duygular yani aranızdaki bağ
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mesafeyi uzatır insan özledikçe özler bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKızışma döneminde değilsen unutturuyor evet.
10 Yorumla
1 yılGünün sonunda mesafeler, o telefondaki dakikaları anlamsız kılıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılMesafeyi unutturur mu bilmem de Babaannem hep şöyle derdi Çok muhabbet tez ayrılık getirir
10 Yorumla mesafeler oldukça özlem hep olur yeterli olmaz maalesef..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Sabahlamayalı o kadar çok oldu ki herhalde 19 yaşındaydım böyle sevgili flört varken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 1 yılUnutturmaz. Buluşamadıktan onun kokusunu duyamadıktan sonra sadece telefonla yürümez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBir nebze ama bir süre sonra boş muhabbete sarıyor Özlem kayboluyor ve ilişki soğuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılUyuyun, kendinize bunu yapmayın.. sabah konuşursunuz 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. İletişim çok kolay artık hasretlik diye bir şey kalmadı
10 YorumlaMesafeyi unutmaya bir nebze de olsa sesli konuşmak işte yarar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılbir zamanlar unutturuyordu, şimdi öyle hissettirir mi bilmem
10 Yorumla
1 yılEskidendi onlar şimdi kimin eli elinde olduğu belli değil
10 Yorumla
1 yılsevip aşık olduktan sonra mesafeler kimsenin umrunda gelmez..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBir yere kadar evet.. Sonra o da sıkar.. Reel başka uzaklık başka
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Zaman zaman unutturur da her zaman değil mesafe sıkıntı ya.
10 Yorumla
1 yılHiçbir zaman yanında olup sımsıkı sarılmak gibi olamaz.
10 Yorumla
1 yılyokki yine bizim gibilere özel buton koymamışlar
00 Yorumla
1 yılBi benim sevgilim olmadı. Hayırlısı neyse
11 Yorumla- 1 yıl
Olur o da. Benimde yok😅
Sanmıyorum 💅🏻
Tebrikler 💐
16 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle yanında olmak gibi olmuyor😌
Tebrikler derken anlamadım kusura bakma🥲 - 1 yıl
Ahaha ay ilahi 2 gün oldu evet. Sen tebrik etmiş diye kalmış aklımda ondan. Ayın modları seçildiği gün olmuştum. Teşekkürler🌸🎈☺️
- 1 yıl
Teşekkür ederim benim aklımda demek ikisi olarak kaldı😅
Teşekkürler. Çok incesin😇😇
1 yılÇomçok romantik bence dndjjdd
14 Yorumla- 1 yıl
Saçma diyenlere ne demek lazım?😅Bence yasamadıkları için ya da sonu ayrılık olduğu için saçma buluyorlar:D
- 1 yıl
Onların fikri önemli değil, benim fikrim önemli. Canım fikrim benim
- 1 yıl
Romantik ben seninle hemfikirim😅
- 1 yıl
Piliyom
1 yılGörseldeki kadın kim
12 Yorumla- 1 yıl
Scarlett Johansson
- 1 yıl
👍
1 yılten tene et ete değmeden mesafelerı unutturamaz
10 YorumlaHayır unutturmaz dokunmak sevmek elini tutmadan boş konuşmalar olur sadece sonu ayrılık olur
10 YorumlaBence sevgili ile bir zorunlulukmuş gibi sürekli konuşmak ilişkiyi soldurabilir
10 Yorumla
1 yılDokunamazsın hissedemezsin ama görürsün bir nevi iyi hissetirir teas bağımlısıyım galiba ben
10 YorumlaBeraber sabahlamak varken telefonda Niye Sabahlayalım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmaya tahammülüm olmaz
43 Yorumla- 1 yıl
@Pamuksekerofficall günaydın minyon kız çekiciliği diye bir şey var sensin
- 1 yıl
@Dermanbendecnm günaydın
- 1 yıl
@Dermanbendecnm hayır
Benim için unutturuyor
20 Yorumla
1 yılne konuşcaz sabaha kadar çok saçmaa
20 YorumlaMesafe iğrenç bir şey. Aklı olan uzak dursun.
20 YorumlaErken uyumayı tercih ederim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. o iş bitti bence "uzak mesafe"
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Biraz belki ama tamamen değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır, uykum gelir uyurum.
10 Yorumla
1 yılSabaha gadar buradayız
10 Yorumla
1 yılUnutturmaz lakin kısaltır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBence sıkar insanı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. O anlık unutursun sadece
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne