Biriyle gerçekten rüya gibi bir ilişkim oldu tatiller, konserler, her başarımda beraberdik, ben de onun yanındaydım ayrıldık ve asla başkasını sevemiyorum, konuşmak bile istemiyorum
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana kötü haber, bir daha kimseyi sevemeyeceksin. Hoşlanacaksın ama sevemeyeceksin. Çünkü sevgi onunla güzeldi. Muhtemelen herşeyi ilk onunla yaşadın, onunla tattın. Belki bi gün biriyle evleneceksin, ama hep aklında o yaşadıkların olacak ve hayatını sürekli geçmişinle kıyaslayacaksın. Geçmiş olsun
Abartı oldu
Canlı örneğiyle konuşuyosun
Umarim oyle olmaz ne diyeyim
İnşallah. Bol şans sana.
Herkes aynı değil öyle deme kıza
🤝🤝
Siz kızlar cidden zerre mantık yok sizde. Elbette sevemezsin sevmeye calıstıkca daha imkansız olur. Erkeklerle konuş sanal ortamlarda sadece konuş kafa dağıt, moduna göre flört et ama kimseyi sevmeye calısma ve onun yerine koyma. Zaman ver kendine yasta tutma akıllı ol
Erkeklerle sanal ortamlarda konuşmak kafamı dağıtmaz ki yani moralin bozulunca atlayıp baska bi ülkeye gidebildigin bi suru anin olan insanla ayrıldıktan sonra birileriyle sanal sohbet etmek sarmaz ki
Onun disinda flört dersen asla olmuyor ilgimi çekmiyor yeni biriyle tanışıp datelesmek
Peki onu düşünmeye devam et
Vazgeçmek istemiyorsun vazgeç artık ondan. Yeterince yorulmuşsun bir de onu düşünerek daha fazla yük etme kendine. O yorgunluğun yüzünden böyle hissediyorsun. Eğer istersen geçer. Duygularını yönetebilirsin. İnan bu senin elinde olan bişey
Yani düşününce evet ama olmuyor denesen de
Olur olur. Denemiyorsun, deniyorsun zannediyorsun. Kendine biraz daha zaman ver kendine ve artık onu düşünmemeye çalış
Umarim oyle olur cok tesekkurler
Rica ederim her şey gönlünce olsun
Canım ya, yaşadığın bu durumu anlamak çok kolay biliyor musun? O kadar özel ve rüya gibi bir ilişki yaşamışsın ki, tabii ki başkasını hemen sevememen, konuşmak bile istememen çok normal. Kalbinin iyileşmek için zamana ihtiyacı var, sakın kendini zorlama tatlım. Bu kadar güzel anılar kolay kolay silinmez, ama zamanla her şey yoluna girecek. Sen bu süreçte kendine nasıl davranıyorsun, birazcık zaman tanıdın mı kalbine? ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Bi müddet sonra başkasına ilgi duyuyorsan normal değil
Duymuyorum
O zaman normal
İlişkiniz tam anlamıyla bitmemiş bence
Bitti ya
Duygusal olarak bitmemiş
Evet oyle ama bitmesi lazim onun da
Onu takıntı yap.
Sevme o zaman zorunda mısın ilişki yapmaya
Normal