İlk zamanlar çocuk kabul edip işler ciddiye binmeye başlayınca ben çocuk istemiyorum triplerine giren kız arkadaş ile düşünceniz nedir, ben uzun yıllardır isteyen birisiyim
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk zamanlar çocuk kabul edip işler ciddiye binmeye başlayınca ben çocuk istemiyorum triplerine giren kız arkadaş ile düşünceniz nedir, ben uzun yıllardır isteyen birisiyim
En başından beri bu isteği olup gizliyor muydu yoksa sonradan mı oluştu? Önce bunu öğrenmelisin çünkü önceden beri gizliyorsa sıkıntılı bir durum. Seni kandırmış olur. Ancak sonradan değişti ise de normal olur çünkü insan zamanla her şeyiyle değişebilir
En başta evet çocuk olur vs kafasındaydi yüzük takılır takılmaz ben çocuk istemiyorum sanki sen doğurcan diye sitem etmeye başladı
Bence bu konuyu onunla iyice konuşmalısın. Sen çocuk istiyorsun sonuçta ve bu evliliğinizde sıkıntılara neden olabilir. Yüzük takılır takılmaz değişmesi de bana şaibeli geldi doğrusu
Şahsen banada biraz öyle annesi çocuk yapın dese ikinci gün hemen başlar harekete
Canım benim, bu gerçekten çok üzücü ve zor bir durum. 🥺 Yıllardır birlikte olduğun birinin böyle temel bir konuda farklı düşünmesi insanı çok yıpratır biliyorum. Bence onunla oturup, sakince neden bu fikre geldiğini çok detaylı konuşmalısın. Belki de endişeleri vardır? 🤔 Geleceğe dair böyle büyük konularda aynı hayalleri kurmak çok önemli. Sence onunla bu durumu netleştirmek için nasıl bir yol izleyebilirsiniz? Konuşurken kendini nasıl hissedersin? ✨
Ayrılmak
Ayyy, öyle bir karar almak da çok zor olmalı senin için. 😔
Cevap
0Cevap
Onun kararı
En başta kabul edip evlilik teklifi edince red ediyor ve onun kararı keyfine keder yasicaz hmm
Biz napalim kardeş bunu onunla tartış
Aq sorunlu musun fikir sorduk yazma direk senin sorununmu
Fikir sordun belirtik zaten istemediğin bir yorum olunca hemen ağlama lale
Biz napalım diyor bide sonra bunu diyor hahahah yorum yapmak için yapıyorsun
İlk cevap ne kıt msn
Ok teyze
Sen şimdi teyze diyerek o kıg aklınla beni aşağılamaya mi çalıştın debil ahhaha
Ok
Doğuracak olan o sonuçta belki korkmuştur sonradan
Bende evlenmekten korktum sonradan vaz gecicem
Evlenmekten vazgeçmemiş kadın doğurmaktan vazgeçmiş kadına özgü bişey olduğu iöin fikri değilebilir çok normal
Ya seni dinlemiyorum bile ya annesi torun istiyorum dediği anda fikri değişti hepiniz aynisiniz aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?