Ya bir yazı okudum çok günah diyor ki evlilik dışı birlikte hamile kalan kadın bence her türlü geçerli o çocuğu adı çıkmasın diye isteyerek bilerek öldürürse ondan vicdan merhamet olması söz konusu değildir acınası durumdur sonra olan çocuklara çocuk isteyenle evlenmek daha hayırlı bence
Evleneceğim adamdan isterim. Anne olmak benimde hakkım. Bu hakkımı sırf onu seviyorum diye elimden alamaz. Ama hakkım diye istemediği halde fedakarlık gösterip olur demesi de yanlış olur. Kendi baba olmak istemiyorsa benim için böyle bir şeye kalkışmasın zaten. Ayrılma noktasına getirebilir bu durum bizi maalesef. Çünkü üstü örtülebilecek bir konu, basit bir fikir uyuşmazlığı değil bu.
Âşıksam ve güveniyorsam ve bu karşılıklı olarak birbirimiz için geçerliyse çocuğu ben isterim ama o istemiyorsa kafaya takmam.. Konuşup ortak bir yol bulurum. Yine de istesin dilerim, çocuk iyidir bana göre 🙂
Yetişkinlerle bir derdim yok. Sadece çocuklardan ve yapanlardan uzak duruyorum. Bu da benim huyum. Seveni varsa sevmeyeni de var. Hayvan sevmeyene laf etmek manasız malum ben etmiyorum, bana niye çocuk sevmiyorum diye laf ediyorsun pardon?
Hayvanlar da öyle ve bu yüzden onlara bayılıyorum. Çocuklar gürültülü ve kontrolsüz. Elalemin çocuğunaysa laf edemiyorsun ama eğitim veremeyen/vermeyen çok çocuğuna. Daha geçen gün kafede çığlık atıyor velet, ben onu çekmek zorunda değilim. Evimin dibine de park yaptılar her gün sabır çekiyorum. Tanıyınca sevdiğim oldu ama çok nadir uslu çocuklardanlardı.
@rekreasyonistt adı üstünde çocuk tabiki olacak sesi oyuncak değil ki koyduğun yerde kalsın.. Çocuk çocukluğunu yaşamalı.. Tabiki çocuklara oyun oynarken etraftaki insanları rahatsız etmemesi gerektiği öğretilebilir ama sessiz oturması beklememeli.. Özgüvenli çocuklar yetiştirilmeli.. Onlar bizim geleceğimiz..
@rekreasyonistt hayvanlardaki doğallık masumiyetten değil dürtüsellikten ve ilkellikten geliyor. frontal lob gelişmemiş ve reptalian beyin ile hareket ediyorlar. bu onları daha sevimli yapmaz doğada daha tehlikeli yapar. bence insan sevmeyen birinin itici ve cani gözükmemek için sığındığı bir argümandır ben hayvan seviyorum argümanı.
Benim soyum devam etmeyecekse ben niye evleneyim ya asla istemezdim öyle birini çocuk istemeyen zaten evlenmesin evliliğin gereklerinden biridir çocuk neşedir çocuksuz adam birbirinden sıkılır zaten boşanır böyle kafaların dünyada bile olmaması gerek
Asla boyle birşeyi kabul etmezdim çocuk sevmeyen bir adamdan ne köy olur ne kasaba çocuksuz ev ağaçsız ormana benzer oyuzden bunu baştan konusurduk zaten
Kabul etmem çünkü anne olmak benim de hakkım çocuksuz bir evlilik istemem kusura bakmasın ben aşkımdan çocuk isterim annelik hakkımı kimse benden alamaz buna izin vermem
kalan diğer herşeyi herhangi biriyle yapabilirsin zaten 🤒 en azından arayan soran karışan da olmaz her hangi sağlık sorunu yoksa ömür geçmez bencildir.
Bir de benim kadınsal sağlık sorunlarım var zaten. Doktor 17 yaslarimdan beri senin doğal yolla çocuğun olmayacak demişti. Yardım alman gerekiyor ilerde demişti. Bu nedenle de kendimi hep uzak tuttum çocuklardan. Heves etmeyim diye.