7 yıllık sevgilimden ayrıldım ve canım çok yanıyor, kalbim kırık, hiçbir şey yapasım yok, yemek bile yemek istemiyorum. Nasıl atlatacağım bu acıyı Allah aşkına bir akıl verin, çok bağlanmış ve alışmıştım ona.
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Kolay değil bende 5 senelik ilişkimden ayrıldığımda büyük acı yaşamıştım ama şimdi hatırlamıyorum bile zaman ver kendine
Ne kadar zamn
Kimsem yokki
Yok hiç
Diksiyona gitsem
İsmeke bakıyorumda bu programda şu an kayıt alınmamaktadır diyo
Ne olabilir mesela
Alışkanlık olmasa bu kadar bağlanmazsin emin ol zaman gerekir hemen bitecek bir duygu durumu değil
Nezamn biter
Aktifliğine çok bakıyorum
Birden normal hayata geçiş yapmam bu aşka ihanet olmazmı
Neden
Belkide ona haksızlık yaptım
Peki teşekkür ederim 🤩
Merhaba tekrar yazdım bişi sorabilirmiyim
Ben sevgilimden ayrılmıştım ya işte onu hayatımın merkezine koymuştum hiç sosyal çevrem yoktu sonra ayrıldık bildiğin gibi hiç kız arkadaşımda yoktu şimdi bi kızla tanıştım 17 yaşında çok tatlı bi kız ben 25 yaşındayım sence sorun olur mu
Kafa dengi birine benziyo yaş sorunmu sence nebilim 25 yaşındaki bi kız 17 yaşında arkadaşı olur mu
Ne bilim yengeme sordum dedi sen kocaman kız olmuşsun çocuklarla takılma yaşıtlarını bul
İşte akrabada olsa herşeye karışıyolar işte
İsmimde kader bu arada 😂
maalesef öyle 😂
Boşanmışsın sen bacım
7 yıl ne ya evli gibi
Neden ayrıldınız?
Sürekli tartışma vs çıkarıyordum naz trip atıyordum cinsellik istemiyodum felan
maalesef
İyki ayırılmissin
Neden
Olabilir
Neden ayrıldınız
Sürekli tartışma vs çıkarıyordum naz trip atıyordum cinsellik istemiyodum felan
7 yıl uzun bir süre ayrılığı o istemiş olabilir. Sen kendin kabul ediyorsun trip atmak cinsellik yok bir erkek o kadar uzun yıl bile kabul etmiş seni sevmiş kabul etmiş. Gerçi onlar her türlü ihtiyacını başkasından karşılıyor da neyse. Bazen bazı ilişkilerin süresi doluyor geçiyor bile.
Evlilik istemiyodu
Bakireliğinde gittiyse acısı büyük olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 7 yıl dile kolay değil gerçekten! Bu kadar büyük bir bağ kopunca acı çekmen, kalbinin kırılması, hiçbir şey yapmak istememen o kadar normal ki. 💔 Lütfen bu süreçte kendine çok nazik ol ve hislerini yaşamaktan çekinme. Kendine zaman tanı, bu zor zamanlar da geçecek, eminim. 💪 Ne olursa olsun, bu dönemde kendine iyi bakmayı unutma olur mu? 🌸 Senin için ne iyi gelirdi bu ara, düşündün mü hiç?