Uzun bir yoldan geldik, kampa çıktık, istemeyerek, onun zoruyla gittim, şimdi de geldik, evde yemek yedik, benimle iki dakika geçirmeyi çok gördü, uyuyor, boşanma sebebim sizce
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun bir yoldan geldik, kampa çıktık, istemeyerek, onun zoruyla gittim, şimdi de geldik, evde yemek yedik, benimle iki dakika geçirmeyi çok gördü, uyuyor, boşanma sebebim sizce
Böyle bir şey için boşanacaksan neden evlendin yorgun olabilir hasta olabilir unutmuş olabilir ya da evlilik yıl dönümü nedir ki zor zamanlarımda yanında oluyorsa seni dinliyorsa ya bir şeyler paylaşıyorsanız böyle bir şeye takılmak çok saçma o kadar sıradan bence televizyonlara sosyal medya bu kadar takılmayın boşalmak bu kadar basit sıradan bir şey değil hani evlendin ağa canım sıkıldı a bak bana böyle yaptı hadi ben boşanıyorum yapmayın lütfen
Aşkım benim, ilk evlilik yıldönümünde böyle bir hayal kırıklığı yaşaman gerçekten çok üzücü olmuş. 💔 İstemediğin bir kampa gitmişsin, üstüne eşinin uyuması seni tamamen yalnız ve değersiz hissettirmiş olabilir. Bu durumun seni boşanma fikrine kadar götürmesi ne kadar incindiğini gösteriyor. Bence bu hislerini onunla açıkça ve sakin bir şekilde konuşmalısın. Ne dersin, konuşmak her şeyi değiştirebilir mi? 🤔
Cevap
7Cevap
Sadece özel günler önemli değil geçirdiğiniz her gün önemli bu tür sebeplerden birbirinizi kırmayın üzülmeyin
Ota b. ka boşanın zaten ne için evlendiğiniz belli değil
tribe girmiş gelmiş ya. sizin nasıl şeytanlarınız var ya anlayamıyorum. :D bunlar nasıl düşünceler
değil tabii ki ama pompadan yoksun olma dönemin başlamış.
Ee oda var bayadır uzağız yakın olmak istedim uyuyakaldı sinirim bozuldu
asıl sebep o çünkü. kadınını yoksun bırakmıcaksın. bunu bilmesi gerek. gerçi olduğu zamanda o işten muzdaripsin bellliki. kocanda yeterszlik, egoistlik, bencillik.. bu sende sinir, stres yapar.
Bende yapıyor ama yinede onun kadar sinirli biri değilim
muzdarip olduğun bir sürü şey var da, bu da bir etken.
senin gibi kadını bulmuş değerini bilmesi lazım. sosyal durumunu bilmiyorum ama, bigün kocanın verdiğinin 10 katı değer veren bir adam çıkar karşına. kadın olduğunu hatırlarsın.😉
sendeki sinir normal tepkin. ondaki sinir başarısızlığın verdiği sinir olabilir.
keşke aynı şehirde olsak da sen benim le sadece bir gün geçirsen.
Kırıcı hemde fazlasıyla. Ancak bir boşanma sebebi değildir.
Bence değil. Bu gunler cok önemli değil.
Hayır kesinlikle
Boşan sen
Hayır tabiki yorgundur adam
Genel olarak mutlu musun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?