Evlenmek, yuva kurmak isteyen biri olarak yeni tanıştığım adama niyetimi nasıl anlatmalıyım?

Herkese selam. Ben yuva kurmak, aile olmak, evlenmek istiyorum. Tek bir adama ait olmak istiyorum. Şefkatli bir yuva kuralım, çocuklarımız olsun. Şu anda konuştuğum biri var, yakında gerçek hayatta da buluşacağız. Eli ekmek tutuyor, arabasını almış, evini de almış ama daha ödüyor. Yaşlar 23-33. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Benim çok iyi bir mesleğim yok ama her türlü çalışırım, daha önce de kendi mesleğimde çalıştım. Adam benim konuşmamdan olaya ciddi baktığımı anlamıştır, zaten o da ailesinden bahsediyor ama henüz tam olarak bunu konuşmadık. Ben kendisinden hoşlandım. Hayatıma uzun süredir kimseyi almadım sırf sevgililik işleriyle artık uğraşmamak için.

Eğer olacaksa evleneyim, hayatıma bakayım istiyorum. 30 kişi denemek istemiyorum ya da yıllarımı harcamak istemiyorum:) Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Adamın benim niyetimi anlaması için buluştuğumuzda nasıl konuşmalıyım?

Evlenmek, yuva kurmak isteyen biri olarak yeni tanıştığım adama niyetimi nasıl anlatmalıyım?