Evlenme niyetinde olan erkek nasil anlasilir, tanisip bir ay sonra Nisan 5 ay sonra dugun seklinde? nerden bulup konusurum
Erkekler işsiz kizla istemiyo
secerken parasina bakiyolar, kimse namusa bakmiyo
Evlenme niyetinde olan erkek nasil anlasilir, tanisip bir ay sonra Nisan 5 ay sonra dugun seklinde? nerden bulup konusurum
Erkekler işsiz kizla istemiyo
secerken parasina bakiyolar, kimse namusa bakmiyo
Bi kere işinden ve maaşından bahseder... kendi evi varsa karşısındaki kişiye falanca yerde yaşayacağından bahseder evi yoksa kirada oturmak isteyip istemediğini sana sorup ona göre davranır... bunlar evlenmeye niyetli olan kişilerin konuşacağı şeyler... bunların haricindeki konuşmalar zaman geçirmeye vakit öldürmeye yarar.
Evlenme niyetinde olan erkek her şeyden önce kendi işinde çalışmalarına odaklanmış saygılı dürüst kendini iyi yetiştirmiş bir kişidir karşısında evleneceği kişinin işi tabii ki olursa iyi olmazsa da sorun olmaz ama en önemlisi güven telkin etmesi Fikri kişiliği yapısı karakteri her yönüyle Güven arz etmeli ve kendini yetiştirmiş olmalı samimi olmalı beklentisiz olmalı
1 ay sonra nişan 5 ay sonra düğün çok erken kimse böyle evlenmek istemez yangından mal kaçırır gibi
evlenme niyetinde olan erkek işin içine ailesini karıştırıyorsa ciddidir
Zaten gerçekten evlilik düşünen erkek hemen evlenelim der birbirimizi tanıyalım diye zaman geçirmez.
keske karsima ciksa hemen
İşte ben
Cevap
13Cevap
Evlenmek için can atar genellikle.
Erkeklere haksızlık yapılıyor bence 😂
Şimdi sana biri dese ki gel evlenelim ama evin içine gelirsin yok dersin illa ayrı ev.
Sana gel evlenelim ama evim yok arabam yok dese asgari ücretle çalışıyorum dese yine yok dersin 😂
İstekleriniz doğrultusunda hareket etmiyorsanız hayatınız ancak boş temenniler ile geçer.
Kızlar işsiz erkek mi istiyor iyi maaşı olsun evi arabasi olsun beni prensesler gibi yasatsin istiyor kızların kendisinde vajinasi memesi var yaa ona güveniyor haa vajinasini istesen kırk takla atarlar zaten artık namuslu kız kalmadi ortalik o.. buu kayniyor sevgili ayagina o.. bulukk yapiyorlar erkekler şöyle böyle diyip erkeklerin parasini yiyebilmek icin o.. bulukk yapiyorlad beyin olmadigi icin vucutlarini kullanmaya calisiyor artik türk kızları
Çok zor öyle birisini bulmak sen resmen imkansızı istiyorsun belki bu dediğin aşırı dindar muhafazakar maddi durumu çok iyi bir ailenin oğluyla görücü usulüyle olabilecek bir şeye benziyor ki aklı başında olan birisi için kesinlikle tavsiye etmiyorum
İlgi gösteriyorsa, geleceğiniz için emek çaba sarf ediyorsa
Bak canım işi olmayan erkek demek geçim yapamaz bir nişan evlilik ciddi ise kolay dir
Planlarında ben yerine biz diyosa
ailene görüşmek ister
Tanışınca haftaya evlenenlerdenim
Evlenmek mi istiyon ne? 😌😅
nedwn istemesin sacmalama lutfen
Sürekli seni arzular ve seni ister
Karakterden her türlü belli eder.
Anlaşılmaz 🙄
Ailesi ile tanıştırır
Görücü usulu
Görücü usulü artık eskide kaldı abla şimdi öyle şeyler yokki 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?