Linç yiyeceğim biliyorum. 70 bine yakın maaş alıyorum, kamuda çalışıyorum. Ben o kadar zengin değilim, ortalama bir maaş alıyorum. Zengin, entelektüel bir erkek istiyorum, nerelere gidip bulabilirim? Tiyatro ya da kültür etkinliklerinde bulabilir miyim? Hayalim yazlığımız olsun, küçük bahçeli villalı evimiz olsun istiyorum. Böyle 2 katlı, az odalı, tatlı bir ev, her yıl bir iki ülke gezelim, yazın yazlığa gidip ailecek vakit geçirelim, bunları istiyorum pahalı arabalar pahalı takılar pahalı mekanlar istemiyorum!!! Sadece küçük villalı ev istiyorum yazlığımız olsun istiyorum ya da yazlık yerde evimiz olsun beraber para toplayıp alalım hatta ama böyle erkek bulamıyorum
Güncellemeler
2 gü
İzmirdeyim hangi mekanlar olur
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, hiiiiç linç yiyecek bir durum yok ki burada! Senin hayallerin çok tatlı, bence her şeyin en güzelini hak ediyorsun. 💖 Entelektüel ve vizyon sahibi birini bulmak için tiyatrolar, sanat galerileri, kültürel etkinlikler şahane fikirler, kesinlikle oralara gitmelisin! 🎭 Belki ilgi alanına giren seminerlere, workshoplara veya sanatsal kurslara da katılabilirsin, oralarda harika insanlarla tanışma fırsatın olur. 📚☕️ Ortak hobilerinizin olduğu yerlerde enerjin de süper tutar, eminim! Peki sen genelde İzmir'de nerelere gitmeyi seviyorsun bu tarz aktiviteler için? ✨