+1 yılBir çok tanınmış erotik roman kitaplarında bulursun. Nedense hepsi zengin, yakışıklı ve psikolojik sorunları olan kişiler. Bu durumda ya bütün yakışıklı ve zengin erkekler psikopattır, ya da bütün psikopatlar zengin ve yakışıklıdır. Ben bunu çıkardım yani. Hikayeler de hemen hemen aynı. Yani, birisini okuduğunda hepsini okumuş sayılabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılToplum ne istiyorsa o veriliyor
En İyi Cevaplar
Simdi gidiyosun istinyeye 1 hafta kulucka suren var aksamlarida sortie filan gitme parali asker var git duzgun yerlere bulursun ayrica gunduzleri istinye disinda cihangir bebek atakoy tarafinda takil 1 aya kalmaz bulursn
00 Yorumla
Bu insaların sana bulabileceği bişey değil maalesef. bu kriterlerin sendeki katşılığı ile başkalarındaki karşılığı farklı olabilir ama çok zor değil görmeyi bilirsen
00 Yorumla
+1 yılBu saydığın özelliklere emily gibi bir hatun giderdi :))
cdn.mademan.com/.../emily-blurred-lines-main.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılTek fark ben daha guzel domaliyorum popom daha cikik gogusum daha buyuk o kadar
- +1 yıl
Tarzın önemli
Soran+1 yılTarzim guzel ki
- +1 yıl
Bilemiyorum ama :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Valla ben bu aralar çok yoğunum :)) yardımcı olayım diyeceğim ama...
ama bu ayak yıkama kısmı falan epey bir alaturka :)) hiç fena olmaz hani ::)))
kıs bu ne yaww böyle bu dediklerin ısmarlama olurmu hiç :))
müsaitleşirsem yazrım :)))
sevgiler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer bir gün kültürlü , zekasına güvenen , kendini beğenmiş olmayan, birazda eli yüzü temiz birini bulursam büyük ihtimal ile evlenirim onunla... Onun haricinde sadece senin isteklerin önemli değil karşıdaki insanı da düşün sen onun isteklerine uyacakmısın bakalım :)
00 Yorumlayargılamaya kimsenin hakkı yok bende kim kardashian hayali kuruyorum gayet normal :) zengin bulabilirsin yakışıklıda bulabilirsin ama hem kültür hem zenginlik hemde lokum gibi çocuk bulmak yılbaşı ikramiyesi gibi bir şey ama imkansız değil başarılar
07 Yorumla
Soran+1 yılKim kardishani napcan ya aygir gibi boyu 1 55 kilosu 75.
Soran+1 yılYok onlar sunapeke oluyor ben spor yapan erkekleri sevmiyorum yuzu ciekin diye kapatiyorlar acigi bir cocuk vardi ama aklim onda bulacagim o fakir olsada olur bak aklima geldi :D benim dusurdugum anahtari almis yerden cebine koymus oyle tanistik konustuk merhaba merhaba sonra
Soran+1 yılO cok yakisikliydi be hastaydim o cocugun tavirlarina hemde bakisiyorduk aramizda elektrik vardi onunla acayip sevisirdik
Soran+1 yılKesinlikle bizim vardi
+1 yılÖyle Birinin Seninle Sadece seks İçinmi Evlenmesini Bekliyorsun? Hiç Bir Zengin Erkek Parasını Evlenerek Yedirmez, Sende Zengin Güzel ve Kültürlü Değilsen Tabi. Onlar Senin Yazdığın Şeyleri Tek Gecelik Yaşıyorlar Zaten
17 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sevgi sefkat verecegim. Parasini yemeyecegim kendim isim param olacak. O evle falan ilgileniceksin
- +1 yıl
öyle birşeyi rüyanda bile göremezsin :D
Soran+1 yılNiye bu kadaar onyargilisin?
- +1 yıl
önyargı değil gerçekler bu, yani saydığın özelliklerde birini bu yazıklarınla etkilemiyi planlıyorsan zaten hayallerin başlamadan bitmiş demektir, davul bile dengi dengine,
Soran+1 yılBen de esprili guzel kulturluyum 4 sene sonrada paraya para demiyorum harcligimi dolar yzerinden aliyorum bence olabilir :D
- +1 yıl
tm zengin olursam ulaşırım sna
Soran+1 yılDiger ucu tamam yani :D
bnde cocukluk yapabilecegim yaninda sacmalayabilecegim beraber her yeri gezim toza bilecegim hayatim ondan ibaret olabilecek ve sonunas kadar ona guvenebilecegim bir bayan istiyorum.
ve ona gereken saklabanligi yapmazsam serefsizim. alin buda benden delikanli sozu size00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBnde kendime bağyan bir köle arıyorum.. Bunun gibi ilan mı versem napsam ")
https://m.youtube.com/watch?v=Cl7AbAflSvY03 Yorumla
Soran+1 yılHaha askim biz zaten konusuyoruz :***
- +1 yıl
Nasıl yani? o. O
Soran+1 yılHatta bana cevap vermeyip sitede takiliyorsun :((
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Lüks bir lokanta da, seçkin bir gece kulübün de,7 yıldızlı bir otelde veya lüks bir teknede marinada.. Onlar belirli mekanlardan başka yerlerde bulunmazlar...
00 Yorumlayakışıklıyım zenginim kültürlüyüm ve espriliyim. gel gör ki buraya yazdıklarını yapan bir kadına ihtiyacım yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye ihtiyacin var
Soran+1 yılSevgi ve sefkat vericem
bu yeni üyelere siteye girerken bonzai içiriyorlar l*n kesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılKiz yok hic bir sey icmedim
Ben varım :) ama ALLAH gönlüne göre versin mutlu olamadıktan sonra bunlar boş istekler..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokta şey yapma şimdi kim kandırmışsa iyi kandırmış
+1 yılDünyanın sonu geliyor.. nasıl böyle rahat rahat yazıyosun bunları söyle, söz veriyorum sana edepsiz demiyecem..
08 Yorumla
Soran+1 yılAdanalı tarzım değil. Bir adanalım vardı çok yakışıklı çok komik agır abi ilerde parayla oynayacak. Ama gitti bana iftira atan birine inandı bana çok bağırdı çok kızdı nerdeyse beni dövcekti ilişkimiz orada noktalandı
- +1 yıl
Sonu güzel bitmiş..
Soran+1 yılBitmedi çok yakışıklıydı piç bütün arkadaşlarım ben olsam yalvarır peşine düşerdim diyorlar ama ben düşmem malesef gül gibi çocugu gururum yüzünden kaybettim kaybediyorum
- +1 yıl
Bencede gurur önemli kaybet gitsin ve ben bu hikayeyi biliyorum çocuk Piç değildi aslında, çok dürüst biriydi...
Soran+1 yılDoğuş mu
- +1 yıl
Hayır "bir fah*şenin günlüğü"
Soran+1 yılBurdaki fahiseyi tanimiyorum varsa soyle
- +1 yıl
Bende tanımıyorum walla..
+1 yılGel gel güzelim , gel hiç acımıcak.
He oda kollarını açmış seni bekliyodu , istanbul/avcılar pazar pazarında kilosu 10 tl koş al00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg..
Daha mütevazı bir şekilde anlatmışsın.019 Yorumla
Soran+1 yılSeni istiyorumm i wanttttttt i eat you hahahahahahahahahahahahahah
- +1 yıl
Ay hoşt ulan
https://www.youtube.com/watch?v=9EkyUJbD-Gc
Soran+1 yılYaaa :((( kopeek
- +1 yıl
Benden sistem hoşlanıyo kızım malesef :/
www.kizlarsoruyor.com/.../q1697265-kizlarsoruyor-sistem-benden-hoslaniyor-olabilir-mi-sizce
Soran+1 yılSenden benden hoslaniyorsun problem mi
- +1 yıl
Senden hoşlandığımı
https://pbs.twimg.com/media/Bb1QlmvIgAAuk15.jpg
?
Soran+1 yılHissediyorum seni
- +1 yıl
Kaçıncı hissinle? bak o önemli
Soran+1 yılKalbimle
- +1 yıl
Ben kalbi kan pompalamaya yarıyor diye biliyordum ama? demekki çok işlevliymiş
Soran+1 yılBeni gorunce islevlerini kullanirsi
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum benimki saedece kan pompalıyor.
Soran+1 yılKız arkadaşına pompalattığın kanlarımı içiriyorsun
- +1 yıl
kız arkadaşım yok olsa içebilir benim için sorun olmaz
Soran+1 yılSenin sorunda var dedin ah be yalancı çocuk
Soran+1 yılAhh pardon çocuklar karışmış o @TuhafAbi ymiş :D sen değilmişsin sorry
- +1 yıl
Önemli değil
Soran+1 yılOku baştan canım @TuhafAbi
Pardon bir daha sorar mısınız?
https://www.youtube.com/watch?v=iydseXcH5SM10 Yorumla
+1 yılcüzzi bir fiyattla bu dediklerinden daha iyisini yapanlar var.. :) anlaşılan ücretin yüksek değil öyle..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgi sefkat vericem
- +1 yıl
jarttiyerle oryantal yapacak, zengin biri arayandan sevgi beklemek bizim işimiz değilde :)
Soran+1 yılHaha sacmalik :D
- +1 yıl
burada yazdıklarından da senden edepli bir sevgi şefkat beklemek kadar saçmalıkk yok..
ayak yıka yatakta iyi sakso çek öp kokla başkada birşey yapamıyorsunuz zaten onları herkes yapar yakışıklı paralısını bulduktan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yapamaz
sondan iki buçuk tanesi bende mevcut, aradıklarının. peki sen benim isteklerime cevap verebilir misin? ha birincisi de senin görecene bağlı, kim bilir belki beni yakışıklı da bulursun. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne istiyorsun say
- +1 yıl
cevab veremedi. :) neyse eminim görünce verirsin. ancak benim karşımdaki kadından talebim de ona sunabileceklerim ölçüsündedir. ben mütevazi hayatımla, en fazla bu kadarını talep edebilirim. ancak sen hiçbir şey sunmadan çok şey talep ediyorsun. ben kemer'de o bahsettiğin oryanteli iki rus'a sadece 300 dolar karşılığında yaptırdım. o kadar pahalı bir şey değil yani sunduğun.
Soran+1 yılIyi bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tam dediğin profile uyuyom
Ama sevgilim varrr
O da aynı senin gibi düşünüyo ayaklarını yıkarım evlenince full sekss diyoo çok şanslıyım nazar değmesin01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha guzelim
Epeyce cevap almışsın, bulabildin mi bari. ama ayrıntı yazmamışsın, yaşı, tipi, geliri. bunları yazarsan işin kolaylaşır.
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam bebegim soylwdiklerini dusunecegim
Soran+1 yılDogrudur
Soran+1 yılYaniii biraz oyle
+1 yılonu bulunca tabi eğer ki bulabilirsen gene türk kızlarımızın triplerine gireceğin kıskanıp çocuğun hayatını zehir edeceğin ve en son sen bırakıp gider
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ve kiskanmak haha yavvrum on yargilar fena
- +1 yıl
hadi o prensi bulunuca bize haber ver bizde çok güzel zengin kızları bulunduran ortamları istyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiparis üzerine çalışmiyoruz güzelim bizdeki self servis :)
00 Yorumla
+1 yılSeri ilanlar ve mutluluğu sanal ortamda arayanlar için farklı siteler vardır.
00 YorumlaMarket raflarında bulabilirsin deterjan reyonlarının hemen yanında cıkcık soruya bak be
00 Yorumla
+1 yıliyi de ben sana bakar mıyım bir onu sorsana önce..
010 Yorumla
Soran+1 yılKoraycım bana bakıyor muyuzz?
- +1 yıl
google dan alınmış bir jartiyer resmi bende hiçbişey uyandırmadı doğrusu :)
Soran+1 yılbenim kendi resmim dediysem af buyur
- +1 yıl
bu işler karşılıklı olur..
Soran+1 yılKarşılıklı olmayan şeylere karşıyım
- +1 yıl
karşı olduklarına karşı değilim
Soran+1 yılKarşı olduğumu bilmiyorsun ki
- +1 yıl
karşılıklı olmayan şeylere karşıyım dedin ya yani herşey karşılıklı olmalı manasında.. ben de demek istedim ki evet aynı fikirdeyim, bence de !
Soran+1 yılHah tamam gülüm
- +1 yıl
şükür anladın :))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam zengin olcak seni birde sevgilisi ya da esi yapacak :D adam gider manken alir be napsin seni
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni gordun mu :D
- +1 yıl
E goster kendini gorelim o zaman? Valla oryantal dedigine gore zevksizsin :) duyunca bile midem bulandi :D
Beni tarif ettin ama sen evlenilecek degil eglenilecek kadınsın evlenmelik olsan burada takilmazdin boyle kufurlu konusmazdin
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine yakışıklı diyorsan ben bu kelimeyi lugatımdan çıkartıyorum :(((((
uçak yolculuğunda , gemi seyahati , tiyatro , resim galerisinde , konserlerde olabilir. Burjuva erkeğini bulma şansın buralarda daha çok artar.
03 Yorumla
Soran+1 yılHostes mi olsam ingilizce bu sene kapiyorum. Arkadasim ingilizceyi sok torpilin hazir demisti
Soran+1 yılAslinda uluslar arasi sirkette mudur olacagim. Biraz bulgarcam var ruscayi cozecegim bu sene
Öyle birisi buraya takılmaz. Takılıyorsa karı kız peşinde. Bir seferlik ilişki. Sabah olunca byee.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkusura bakma da
zengini gectim
kültürlü esprili ve yakısıklı erkegin jartıyerli diye bir kullanıcı adı ve resmiyle işi olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBankaya gidin ve oranın müdürü ile görüşmek istediğinizi söyleyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun
Tam aradığın burada falan derler şimdi :D yakışıklılık göreceli kavram da diğerleri mevcut
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki demedin de bozmadım seni yoksa çok üzülürdüm
Soran+1 yılYok affola ben resmine baktım ve en onemli seçenekten kaybettin
beni arıyorsun işte.. artı olarak sanatçı yönümde var ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılartı olarak 45+
Çok şey istiyorsun sen, Gabriela Isler bu kadar özel sipariş vermez, maşallah.
09 Yorumla
Soran+1 yılSen sus Görkem
Soran+1 yılsus dedim argo demedim ki. Hálá sus Görkeem
Soran+1 yılBirazcık sus ya Görkem
Soran+1 yılAma sus artık Görkem
Soran+1 yılSen benden hep sıkılıyorsun zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılpbs.twimg.com/media/BU86toPCQAA4_QR.jpg:large dışarı lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yılDisarda adete bir kontesim
Cevap sahibi+1 yılBenim bu tarz sorulara güvenim kalmadı koca arıyorum diye soru açıyorlar
iyidir öyle erkekler o r o s p u ları istemez ki :))
02 Yorumla
Soran+1 yılOrospulari degil beni isteyecek zaten
+1 yılY. rrak y. rraktır yani zengini fakiri olmaz gömer geçer reyiz takma bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme ya yarraktan yarraga fark var :(
+1 yılbir tek zenginlik yok ama ben olurum
Daha dur liseye bile geçmedik bonzai mi satıyım:)00 Yorumla
+1 yılyakışıklıyı saymazsak ben varım :) onu da özgüvenle tamamlayım barii.
jartiyer hep olacak mı onu söle sen :) :)00 Yorumlasenin jartiyerin para etmez onu zaten bedava yapanlar var klüplerde :)))))
02 Yorumla
Soran+1 yılKlubu eve getiriyorum daha ne istiyorsunuz beyleeer
+1 yılaradığın özellikteki erkek seni ne yapsın. senin ayırt edici özelliğin ne ki seni tercih etsin...
06 Yorumla
Soran+1 yıl90 61 90 gogus 75 C kalca kalkik iri sevgi sefkat matematik zekasi
- +1 yıl
bu özellikler seni 2-3 gece öyle bir erkeğin yanında bulunmanı sağlar. daha creative birşeylerin olsn ondan sonra gel oke;)
Soran+1 yılKulturluyum gulusum harika dudaklarim kalin gamzelerim var her konuda muhabbet edip kendimi dinletirim harika dans ediyorum degisik fantezilerim var komigim kendimi gelustiriyiryorum hamur acip borek yapabiliyorum
- +1 yıl
şöyle düşün ben tam senin aradığın tarzda bir erkeğim ve benim ilgimi çekmen lazım. senin bu aradığın erkeklerdeki en belirgin ve ayırtedici özellik zekadır ki başarılı olsun. benim zekamı cezbet yanılt ki ilgimi çekebilesin. bu dediklerinin seni bir süre o erkeğin yanında tutar. kalıcı olmak istiyorsan bunlardan fazlası olman lazım. zekaya hükmedebilmelisin. he bana en klasik cevap olarak yatakta becerinden bahsetme bu tarz erkeklerin yediği önünde yemediği arkasında. yaratıcı ol biraz...
Soran+1 yılCok ciddisin keske olsen :(
- +1 yıl
:) hayat ciddi yapacak birşey yok...
Acilin otel sahibi zengin sempatik yakisikli komik irkek burada :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılRessimdeki diger arkadas kareye sigmadi herhalde?
+1 yılAz ilerden sağ dön hemen karşına çıkar zaten :Dadsasd
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah buro :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılBen varim ama ben o saydiklarini istemedigim icin evlenemem senle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/4YJROp.jpg
Uygun mu?02 Yorumla
Soran+1 yılNo no
Cevap sahibi+1 yılNiye?
Şimdi hemen yatağa git bir güzel uyu rüyanda görürsün o da belki
03 Yorumla
Soran+1 yılBen rüyamda brad pittle sevişiyorum bu ne beeee
Soran+1 yılEE tabii
Burdan biri çıksa ben öyleyim dese inanacak misin sanki :D
04 Yorumla
Soran+1 yılUmurumda bile olmayacak :D
Soran+1 yılMaksat muhabbet olsun :D
+1 yılPlay store sipariş ver
Zenginlik haric hepsi var. d02 Yorumla
Soran+1 yılKs seni kirpmis ressimden herhalde?
- +1 yıl
Sanırım kendi resmının farkında deglsin ;)
Bahtsız bedeviyi çölde ne zmn kutup ayısı görmezse sende böyle birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılhak ediyorsan bulabilirsin çok zor değil.. önemli olan hak edip etmediğindir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zengnlik haric ayni ben :P
İnş canım ya bulursun...00 Yorumlafabrikaya sipariş verdim üretilince sana gönderecem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılbiz bu kızı nerden bulabiliriz adresi var mı haha :)
01 Yorumla- +1 yıl
yani senin aradığının jkız versiyonunu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulursan bizede söyle.. merak ettim var mı öyle biri?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvarsa öyle bir erkek gelsin bizi de s... afakfklafafkfa
00 Yorumla
+1 yılgel valla tanıştırıyim seni biriyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBana mesaj olarak at facebook profilini tanıştıracagınız kişileri
- +1 yıl
yok artık sjkdhfksf sebil mi l*n bu adamdan habersiz profilini mi paylaşiyim burada
Soran+1 yılBana güvenebilirsin
+1 yılBu yeni üyeler neden böyle -_-
01 Yorumla
Soran+1 yılZevki sefa
+1 yılKetçap mayonez olsun mu?
00 YorumlaSen 4 erkeği ikna edemezsin bu dediğine :)
00 YorumlaKanka fake olduğunu düşünmüyor değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılFake fakein halinden anlar kanka
+1 yılOyle birini bulursan soyle benide siksin
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım