20 yaşındayım hayatımda gün boyu konuşçak bir kişi bile mi olmaz ya. Telefonda mesajlaştığım bir arkadaş bike yok. Çok sıkıldım inanıyorum inanıyorum bana en iyileri gelicek arkadaş sevgili açısından diye. Hayatıma kimse gelmiyor. Hiçbir doğum günüm kutlanmadı hiçbir 14 şubatta sevgilim yoktu. Böyle hayat mı olur ya günde 1 kişinin bile mesaj atmadığı ben nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel olduğu söylenen bi kızım. Beyaz tenli mavi gözlüyüm. O zaman neden kimse gelmiyor yanıma arkadaş anlamında da söylüyorum
Sende zengin olsaydın belki senle zengin erkekler takılırdı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka ben ortayım ama orta erkek de yok fakir de zengin de çünkü evdeyim okul yok anlıyo musun? Ama milletin nasıl oluyosa 50 tane flörtü var tabi öyle bi kız olmak istemem de merak ettiğim nerden karşılarına çıkıyor
Valla emin ol kimsenin yok bende 22 yıllık sapım, karşı cinsin sürekli bitmeyen isteklerinden ve uyuşmayan zevklerinden vesayre başımız yakınıcağına tek olmak daha iyi boşver. Ortak bi şekilde biriyle eğlenebiliyomusun eğlenemiyomusun bence ilk buna bak. Zaten para olayı gelir tipten giyinmiş tarzından filan anlarsın zaten nasıl biri olduğunu
Ben arkadaş anlamında da yalnızım o konuda ayrım yapmam her türden insanla samimi olabilirim. Ama erkek anlamında zengin değilse boş napıyım yani zengin değilse hayatımda hiçbir şey değişmez ki Allah muahafaza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende zengin olsaydın belki senle zengin erkekler takılırdı.
Kanka ben ortayım ama orta erkek de yok fakir de zengin de çünkü evdeyim okul yok anlıyo musun? Ama milletin nasıl oluyosa 50 tane flörtü var tabi öyle bi kız olmak istemem de merak ettiğim nerden karşılarına çıkıyor
Valla emin ol kimsenin yok bende 22 yıllık sapım, karşı cinsin sürekli bitmeyen isteklerinden ve uyuşmayan zevklerinden vesayre başımız yakınıcağına tek olmak daha iyi boşver. Ortak bi şekilde biriyle eğlenebiliyomusun eğlenemiyomusun bence ilk buna bak. Zaten para olayı gelir tipten giyinmiş tarzından filan anlarsın zaten nasıl biri olduğunu
1 kişiyi buldun da zengin olması kaldı
Ben arkadaş anlamında da yalnızım o konuda ayrım yapmam her türden insanla samimi olabilirim. Ama erkek anlamında zengin değilse boş napıyım yani zengin değilse hayatımda hiçbir şey değişmez ki Allah muahafaza
*muhafaza
Bu kafayla bulamamana şaşmamalı zaten. d
Hahah zengin olmayan erkek yorumu kompleks yaptın galiba
Aynen biraderim yiyecek ekmek zor buluyorum 🥺🥺
Zengin erkek ne etsin seni
Dış görünüş güzel ama kişiliğin nasik
Hangi şehirde sin aşkım
Benle tanışmadın daha belki ondandır :d
Para yediriyoz ama s. kiyoz karşılığında.
Zengin ne alaka ya
Zengin değilse napıyım kanka yalnızlıkla aynı ne gezebiliriz ne hediye