Güncellemeler
1 yıl
Ne canım erkekler var gezip tozmaya cinsellik algılayan mallar. Mal flört ilişki evlilikte para lazım evde aç aç oturup adına sevgi diyenler bassın gitsin sokakta bi yerini açıp dilensin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Para araba mutluluk verseydi herkes mutlu olurdu türkiyede kişi başına 2 araba düşüyor ama huzur yok
Zaten sadece parası olması da yetmez sevmesi lazım ama parasız sevmesi de yetmiyor sadece seviyorum diyip para harcamayan da kötü
Çocuk beş kişi ile cıkıyor sa nasıl para yetiştirecek
Abi beş kişi ile çıkamaz hep benle konuşup hergün benle görüşüyorlar. Öyle bi zamanları yok ki.
Ayrıca ben de öyle düşünüyorum hani ilgisiz ve cimri olanlar diyorum hergün bir kızla çıkıyor demek ki diye eliyorum. Ama hergün benle olup cimriler de var.
Sen o cocuga söyle parayı ben ona vereyim sana kave yemek ısmarlasın dert olmuş içine üzüldüm ya
Yoo soğudum ben çoktan benim dememle bana hesap ödeyen adamla olmaz ben demeden yapması lazımdı. Hesap gelince geri çekilip ezik ezik bana ödetmeden.
O da erkeğe yakışmaz haklısın sen
Aynen öyle yani hem hesabımı ödemeyecek hem de elimden tutup sevgili diyip öpmek etmek isteyecek yok öyle bir dünya yani. Madem bana asılıyor sarkıyor istediğimi de almalı hesabımı da gayet özgüvenli ve net şekilde ödemeli. Benim genelde karşılaştıklarım hesap gelene kadar erkek kasılıyor ama hesap geldiği an küçük çocuğa bağlıyor hemen geri çekiliyor o kadar saygım sevgim bitiyor ki o an. Yemin ediyorum altına kakasını yapsa aynı gözümde. Erkek dediğin hesabı öder yani kadına bu rahatsızlığı yaşatmaz.
Hani hem kadını beğenmiş buluşma teklif etmişsin hem hesap gelince takla atıyorsun. Kepazelik iğrenç.
Sonuna kadar haklısın
Güzel çekici kadını koluna takıp gezmek bedava değil ysni ne o öyle erkek arkadaş gibi alman hesabı ödemek.
Ben seni mit pointe götürücem söz güzel yemek içmek serbest en azından şu çocuktan hırsını alırsın
Ya yok güzel hesap ödeyen erkeklerle de çıktım ama genel piyasa cimri ya. Ona sinir oluyorum. 10 erkekten 8-9 u cimri.
Ekonomi kötü hesaplarda eskisi gibi değil
Abi eskiden de cimrilerdi ya.
Liseden beri flört ediyorum liseden beri erkekler hep cimri sorsan ölüyor bitiyor sana ama hesap gelince alman hesabı. Hediye gelince en ucuzu. Alsın o sevgisini bi yerine soksun.
Demekki ne kerizmişiz biz ya ne erkler varmış 😂
A 200 yeterli mi?
Para sıkıntısı yok
Yer Ankara
?
Yok yaşlısın. Eğitimin ne.
boş ver sen dalgana bak yorumlara baktım senin kriterlerin anayasa gibi
Denizin 1500 feet altında yaşayan nadir bir tür. Denizaltınız var mı
Ya kendini beğenmiş ne olacak seni gibi bir kız kocama lazım tam senin gibi birini arıyor parası da maaşı da iyi gel al gütür valla bak
Paralarimizi birlikte ezelim diyorsun :) yine senin paran gider
Yooo gitmiyor.
E senin paran da gityecek ise mezara mi gotureceksin parani
Maasin ne kadar benim maasi geciuyor mu merak ettim
La mal bas git
Sen bu akilla cok yasamazsin. Terbiyesiz
Mal diyene bak kendisi ne kadar mal 9ldugunun farkinda bile degil ama sana hatirlatirim malligini
Ne kadar olmalı geliri
Mantıksız sevgi parasız sevgi istemem. derdi bir kız arkadaş o geldi aklıma.
Aynen öyle ben de parasız sevgi istemiyorum. Erkeklerin çoğu dilenci ya işi yok cebinde parası yok altında arabası yok ailesinden harçlık alıp benle ilişki yaşamak istiyor aşığım seviyorum diyor. Git sen ağacı sev mal yani daha cebinde paran yok sevsen ne bok olacak bana bakamadıktan gezdiremedikten sonra. Güzeli herkes sever.
Haklisin :) ama biraz paragöz gibi geldin.
Şunda haklisin cimri adamı sevmem ve işini bilmeyen.
Evet paragözüm gayet. Param var çünkü benden düşük erkeğe bakmam.
Canisi ayıp sorması ne kadar gelirkn var aylık
Zenginsen madem çevren de zengindir. Fakirleri nereden buluyorsun
Yok değil işte çevremdeki erkekler cimri ya da çulsuz.
Fakirleri sanaldan ya da iş yeri okuldan buluyorum.
Demek ki çevren yokmuş senin
Trendyoldan 🤣😃😂😂😅😅😅
Yurtdışından
Aynen italyada bulamadık da şimdi finlandiyaya gidicem umarım orada bulurum.
Umarım
Sence böyle zorunlu gördüğümüz ama bize yavşayan yaşlı pislik erkeklere nasıl muamele etmek lazım akraba işyerinde biri veteriner taksici vs gibi. Hani böyle seni gördüğünde canım saçma özel soru sorup sarkıntılık ediyordu oo çok fitsin vs sevgilin var mı evlilik var mı gibi.
Direkt Sanane diyip gitmemek mi lazım bi daha konuşup muhatap olmamak mı lazım.
Terslemek ve bir daha muhatap olmamak en iyisi.
Ben pis pis soğuk bakıyorum ama işyeri ya da veteriner mesela değiştiremiyorsun sabit gitmen gerekiyor. Nasıl terslersin mesela ben ters bakıyorum zaten anlıyorlar bence. Sanane filan desem sert olur diye.
Devamlı karşılaştığınız biriyse terslemeniz sorun olabilir. Soğuk ve sert davranın. Ben rastgele tanımadığınız birinden bahsediyosunuz sandım. Ben olsam sert konuşur ve bağırırım
Ha hastanede ya da takside öyle oluyor bir kerelik yabancılar o da direk ellemiyor ama bakıyor gülüyor kesiyor ya da evli misiniz diyor pis pis bakıp kafamı çeviriyorum çünkü bağırsam daha çok saldırır gibi çekiniyorum. Hani elle bi şey yapsa bağırırım da.
Mesela asansöre filan birlikte binmemek lazım bence. Erkeklerle dip dibe bakıp kesip duruyorlar çünkü.
“Sana ne seni ilgilendirmez seninle işim olmaz” diye bağırarak terslerdim
Bence tanımadığınız, bir daha görmeyeceğiniz bir erkeği terslemek daha kolay çünkü bir daha görüp rahatsız olmayacaksınız. Hadsizce evli misin gibi soru sorunlara hiç boşuna heveslenme senle işim olmaz deyip terslerim ben olsam
Ama işte sonra onlar da saldırabilir yok işte kendini ne sanıyorsun vs diye küfür edebilir çünkü mesajda yapıyorum mesela bunu yaptım hani Facebook’ta istek atıp tanışalım mı beğendim seni filan yazan oluyordu ben de hayır ben seni beğenmedim istemiyorum vs yazdığımda kendini ne sanıyorsun diye küfürler ediyorlardı mesela.
Sanalda olduğu kadar reelde de cesur olamıyor herkes. Reelde sert tepki alınca afallayıp küfredemiyolar. Sanalda herkes çok rahat çünkü kimse karşısındaki insanı görmüyor
Doğru. Yok ben geçen reelde de mesela bana sarkan biri vardı yüz kere istemiyorum git hayır sorup durma dememe rağmen ısrar etti dans edip elimi tutmak için. En son bağırdım taciz edip durma git şurdan diye biraz utandı ama yine devam etti arkadaşıma dedim yani.
Ya da flört sevgililerimle de mesela ısrar ettiklerinde hayırdan anlamadıklarında bağırıp hakaret edip aşağılıyorum bi böyle şaşırıp az biraz afallıyorlar ama sonra yine hiçbir şey yok gibi devam ediyoelar bence erkeklerin geneli özellikle Abaza olanları inanılmaz arsız ve utanmaz.
Hani ben öpeyim elleyim sevişeyim de isterse kadın tüm sülaleme sövsün sorun değil diyor.
Ne bileyim biraz insanda gurur onur olur bi erkek bırak sözel beni reddetmeyi isteksiz baksa davransa bile ben bozulur uzaklaşırım.
Yok artık! Çok büyük saygısızlık yapmış. Türk erkeklerinin çoğunda gurur yok o yüzden bu kadar arsız ve sırnaşıklar. Hayırdan anlamıyorlar. Evet cevabı alacaklarına dair hep umutları var. Aynen, ben de reddedilsem, azalarlansam gururumdan dolayı bir daha o erkeğin selamını bile almam.
Aynen öyle hem de bir kız arkadaşımın arkadaşıydı ve o gece tanıştık yani iğrençti zaten çok sinir oldum kız arkadaşıma o an demedim diğer gün söyledim o da aaa işte kötü olmuş ya filan dedi ama eski arkadaşı olduğu için hiç arkadaşlığını bozmadı ama iğrenç öylesiydi kız arkadaşıma çok şaşırıyorum nasıl o seviye bir sapıkla yakın arkadaş olabiliyor diye çünkü çocuk her saniye elimi çekmeme ve hayır dememe rağmen zorla elini tutup dans etmeye çalıştı
Ya şeyden nefret ediyorum. Ben çok güzel çekici bir kızım ama piyasadaki erkekler çok leş iğrenç ve çidkin ve ben asla bu güzelliğimin tadını çıkaramıyorum. Keyfini süremiyorum yani.
Belki arkadaşınız da kurtulmaya çalışıp kurtulamıyordur. Burası Türkiye. Güzel bir kadının yakışıklı erkek bulması zor burada. Güzel kadın çok ama yakışıklı erkek az var. Türkiye şartlarında çirkinlik ve gurursuzluk hat safhada erkeklerde
Aynen öyle dediğin gibi bu arada bi kere gördüm kanka olmalarına rağmen onu da taciz etti mesela kız dokunmak istemiyor birkaç kez zorla elini çekti tuttu filan kız istememesine rağmen ama demek ki arkadaşım okey yani.
Aynen ne garip ülke ya mesela cidden genç kızların hepsi çok güzel çok bakımlı çirkin kadın çok az yani ama erkeklere bakıyorsun hepsi böcek gibi bok gibi ya tipsiz çirkin ötesi bırak yakışıklıyı eli yüzü düzgün olan bile yok çok çirkinler.
Ondan ben finlandiyaya taşınıyorum zaten artık orada yaşayacağım orada erkekler çok yakışıklı.
Çok haklısın
Evet, Fin erkekleri yakışıklılar. Düzgün yüz hatları var sarışın/kumral, renkli gözlü, uzun boylular. İmkanın varsa kullan bence
Aynen bakalım yardırıcam. Mesela daha önce italyada da yaşadım orada da yakışıklılar vardı baya flört ettim ama onlar da genel Türklere benziyor fizik olarak hani çok yakışıklı yok aslında beklediğimden kötüydü. Ama kuzey erkekleri iyi baya.
Senin İnstagramın var mı ya sohbetin iyi konuşuruz n
Takip et dmden vereyim instagramımı
Noldu?
Ettim de mesaj açılmıyor ofsıkıldım profilim
Ben yazdım
Ne olmuş yani gezdir garibleri sevap işlersin paran zaten varmış😂😂😂
Bizde zengin bayanlar ariyoruz
Evet biliyorum hep peşimde çulsuz ezik erkekler dileniyor ben de git başka kapıda dilen diyorum. Hem tipsiz hem parasız neyine bakacaksam.
Sende haklısın ne diyim
Aynen öyle yani. Ya arabası olmayan erkekten cacık olmuyor bi kere.
O zaman ben öldüm çıkıyorum ama zengin arkasim var olur mu 😂😂
7.. cadde de piyasa yapiyoruz
Benim bir arkadaşım var mesela fakir hiçbir şey yok profil resmi BMW Doktorum diyor kızlarla buluşuyor araba bakım da diyor işini görüyor yolluyor😂😂 böyle tufalara da düşme yani
Hiç düşmedim öyle tufalara filan. Arabası olmayanla zaten görüşmem önüme gelenle de 3 buluşmada yatacak enayilikte değilim zaten.
Eyvallah
Hersey var ama guzel kiz yok
demekki yanlış yerde arıyorsun
zengin olup sürekli fakire denk gelmen ilginç
Aynen haklısın 😂
Nerdesin sennn
zengin zengini bulur. sen zengin misin has pam.
Zengin zengini çeker
buralardan
Rüyada bulursun 😂
Tipin nasıl
Sosyete pazarında
Ben varım
Konuşalım
Tanıyarak
İşte tanışıyoruz da zengin ve tipi olanlar da ciddi değil saygısız kaba ve tek derdi cinsellik gibi.
Kimisi öyle
Hangi ildesin
Ben varim:)