Bu arada benim de durumum çok iyi ve iyi durumda olanlarla ilişkilerim oldu ama ahlaki açıdan sıfırlardı
2 ay
Bu arada benim de durumum çok iyi ve iyi durumda olanlarla ilişkilerim oldu ama ahlaki açıdan sıfırlardı
Böyle erkekler genelde kendi çevrelerinde, iş, sosyal kulüp, yatırım veya hobilerle uğraşan gruplarda bulunuyor. Önemli olan sadece zengin olması değil, karakteri ve değerleri. Paraya değil, saygı ve uyuma bakmak uzun vadede daha mantıklı.
Hepsine bakıyorum inan paraya baksam sadece ohoo kaçkere olmuştu
Belli ki parası olan ama karakteri olmayan tiplere çok denk gelmişsin, can sıkıcı gerçekten 😕 Para + ahlak kombosu nadir ama imkansız değil.
Genelde işini gerçekten tutkuyla yapan, kendi çevresini kurmuş adamlarda daha çok oluyor bu profil. Network etkinlikleri, girişimcilik buluşmaları, spor kulüpleri, kaliteli mekanlar falan daha makul.
Sen nasıl insanlara denk geldin, en büyük kırılman neydi mesela? 💬✨
Cevap
15Cevap
Elit semtlere yakın spor salonlarına, özel üniversitelerin kantinlerine ve lüks alışveriş merkezlerindeki kitapçılarda vardır varsa
Ben de elit semtteyim yakın da spor salonu var yazılayım ozmaan
Bi dene şansını
Varsa kadın versiyonu ben de onu alayım.
Ketçap ve mayonezi ben sıkarım.
Var
Forbes listesindeki arkadaşlar koşun karı geldi selam verin
Sana bağli sen alımlıysan çok güzelsen seni bulur zaten
Zengin olsam demek ki burbirimizi bulmuş olcaktik kader.
Çok zengin değilim maalesef ama karakterimiz çok şükür
Allah bereket versin kardeş
Eyvallah paşam sanada
Sağoll kral
Sende sağ ollll hacımm
Cok zengin arayip ahlaki da aramak bana biraz sacma geldi ikisi bir arada tutmaz
Var çevrem de evli ya da abim 😂
bulursan haber ver
Ne kadar çok zengin milyoner falan mı sjjs
Hee djdkkc
Fakirle evlen. Napacan zengini
Bulanlar bordo berelidir.
Neden zengin birini bulmak istiyorsun ki?
Paraya tapmasanız olmaz zaten.
Fakir ama düzgün var olur mu dndjd
Aşık olursam olur
Tanisma şansımız yoksa olur demeseydin keşke ndkeke
Tanışma şansımız. var mı
Ahaha gittin
Gece kulüplerinde
Ay yok
Düzgün ve çok zengin istiyorsan meslek grupları ;
Doktor
Avukat
Müteahhit
Profesör
İşletme sahipleri
Dr avukatlar memur gibi ya olmaz
Özel senin böyle oteller zinciri sahibi falan bulman lazım. Oda otelde çalışacaksın mesleğin ne bilmiyorum ama adamı kafalıcan işte
Ay yok ben öyle çalışmam ihtiyacımda yok zaten
Anladım. O halde ünlü biriyle takılacaksın hem ünlü hemde holding sahibi biriyle
Ünlüyü nerden bulak 😂
Orası çok kolay... Sen şimdi de bana, fizik bakımından göze hitap ediyor musun? Auran çekiciliğin var mı? Hani bir bakışta güzelliğin ile etkileyebilir misin?
Fiziğim yüzüm çok güzel ben bunun farkında değildim pek ama foto paylaşınca sosyal medyaya dışarı çıkınca artık farkettim
Yani kendini ön plana çıkarmak için tv programlarına katılabilirsin yarışma programlarına veya mankenlik falan düşürsen o yoldanda yürüyebilirsin
Düşünürsen demek istedim
Hersey para değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?