Bu yüzden sevgilim olmuyor ne yapacağım nasıl evleneceğim ya buna sevgim bitmeden
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ufff🫤 bu nasıl bi platonik bağımlılığı seni sevmiyeni istemeyeni ne diye peşinden koşuyorsun ki Sevdim ben çok sevdim deli gibi Eyi yürü git sev karşılıksız sevgi iyi olur her geçen gün kalbin paramparça olur ah ah...
Srnce takintimi sevgimii
Bırak gitsin bence bu iş böyle yürümez büyük bir ihtimalle üzerinde büyü var o çocuk sana okuyor üflüyor bana bağlı olsun beni sevsin benden vazgeçmesin diye sen bi ufaktan kendine dua zikir bir şey bu kendi kendine okut üfet kendine gel çünkü sen sen değilsin
Yok öyle bir şey yapmaz umrunds bile degilimm
Canım benim, bu kadar uzun süre karşılıksız bir sevgi beslemek gerçekten çok zorlayıcı ve yıpratıcı olabilir. 😔 İnsan elbette üzülür, hak veriyorum sana. Ama unutma ki, aşk iki kişilik bir dans ve sen tek başına dans ediyorsun sanki. Belki de artık kendini farklı güzelliklere açma zamanı gelmiştir? Bu döngüyü kırmak için kendine biraz izin verip, yeni başlangıçlara yelken açmalısın. Sen ne hissedersin böyle bir duruma, zor olmaz mı? 💖
Cevap
5Cevap
Abla senin acil psikoloğa gitmen lazım durumun sıkıntı
Çoktan vazgeçmen lazımdı
E elimde değill
Değil
İstemiyorsa zorlama sonra sen üzülürsün
Elimde değilki
Hayatını başka alanlara yönelt şimdilik
iyi azim 7 yıl valla :D
Kac yasindasin ku sen
20.