Kaç defa söyledim bizden olur diye hep şey dedi ben başka birisini seviyorum , bir kere neden seni seviyim dedi
Naz yapıyor
Cidden olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaç defa söyledim bizden olur diye hep şey dedi ben başka birisini seviyorum , bir kere neden seni seviyim dedi
Çocuk aslında sana net bir şekilde cevap vermiş hala peşinde koşman ve onun için uğraşman çok saçma değil mi? Başka erkek mi yok yani gönlü başkasında olan birini beklemek mantık işi değil.
Olma ihtimali zaten olsaydı bu süre zarfında olurdu. Bırakın kendinize eziyet etmeyi bu hayatta kimse kendinizden daha değerli değil ve bunu acı bir tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum. Şimdi bu söylediklerim teselli cümlesi gibi gelecek ancak belli bir zamanın sonunda bugüne dönüp güleceksiniz emin olun buna.
Cevap
8Cevap
O zaman ayrıl kendine saygın olsun
Sevgili değilim
Başkası olmasa oluru var derdim ama başkası varken de oluru var, erkekler böyle.
Bilmiyorum ama yoruldum
Genelleme hapmasak
Çoğu- diyerek düzeltiyorum.
Sevdiğim var diyen bir erkeğin peşinden koşmak şerefi olan kadının işi mi
Evet, onu da es geçmemek lazım, karaktersizlik.
@Pasaklıpisi sana öyle söylüyüm beni sevmemek için bahane arıyor ☠️
Sevme seni sevmeyeni Bağdat'a sultan olsa da...
Yok ya soğudum gibi
Bulunmaz Hint kumaşı mı be mübarek erkek mi yok başka?
Yok gibi
Var da senin o kişiyi görmekten gözün kör olmuş ondan görmüyorsun
Abim birde tamam başka kişilerle konyşuyum falan dedim herkes onu hatırlattı
Olay sende bitiyor
Sen onu unutmadığın sürece böyle devam edecek ve asla mutlu olamazsın...
Sence olur mu sevse söylerdi diye düşünüyorum
Beklemede kal bence O sana dönecektir
Biraz önce yazdım falan görüldü attı bende o yüzden mesajımı geri çektim 👁️👄👁️ . Naz yapıyor demi
Görüldü yapmak naz oluyor biraz Evet
Baya yaw
süreyya 2 aw zorla güzellik olmaz canım sal çocuğu
Sorunda bu zaten salamıyorum, Yoruldum depresyona girmekten bıktım ama olmuyor onu sevmeyi bırakmak istiyorum ama olmuyor
bi kere neden seni seviyim diyor seni bu kadar değersiz hissettirecek biriyle işin ne olabilir tatlım, kendine gel aklını kullan, boş kalma mümkünse full aktivite full tempoyla doldur kendini ki zamanla unutuyor insan, ben de 8 senelik platoniktim çocukla bi tanışayım dedim daha yazma yazamıyor aw :D soğudum anında
Bı adamım ziki altından mı
Efendim, anlamadım?
Bu adamın değeri ne altından ziki mi var Milyonlarca erkek var illada sevgilisi olan adama ne asılıyorsun
Aa sevgilisi yok ki
Ben başla birisini seviyorum diyen adamım nasıl sevgilisi olmuyor
Bir erkeğin kalbinde birinin sevgisi varsa oraya ikinci bir sevgi girmez ( bu kadınlar içinde geçerli tabi)
Tamam o zaman nasıl vazgeçiyim
Sen Gine’de sevgilisinin olup olmadığı konusunda emin ol
Yok ya sevgilisi yok
O zaman kadın sevmiyor
naz yapıyooooooo
Demi naz yapıyor nett
ah ergen erkek çocukları
Egoluysa uzak dur
Boşuna uğraşma
İstiyerek olmuyor ki
Biliyorum ama olmuyor
Efendim anlamadım?