Wp ve İnstadan engellendim sabah da başka bir grup vardı ortak oradan özür mesajı yazdım 3 saat sonra görüldü attı çok seviyorum o da seviyordu evet ama çok ağır bir laf ettim çok pişmanım napıcam lütfen onu asla kaybetmek istemiyorum çok seviyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Wp ve İnstadan engellendim sabah da başka bir grup vardı ortak oradan özür mesajı yazdım 3 saat sonra görüldü attı çok seviyorum o da seviyordu evet ama çok ağır bir laf ettim çok pişmanım napıcam lütfen onu asla kaybetmek istemiyorum çok seviyorum.

Cevap
6Cevap
Düşünmeden hareket etmenin sonuçlarına katlanmak gerekebilir.
Yalvarma bence bırak gelirse kendin gelir gelmezse boş ver bence , ben hayatta uğrașmazdım
Çok seviyorum hani kızlara gururlu olun gitmeyin derler öyle bir kızım hep ama hata bendeydi çok pişmanim özür diledim görüldü atması sinirinden diye düşünüyorum eskiden ben ona git der kovardım çok sevsem de sınırlarım olduğu için ama hep gönlümü almasını isterdim aslında O da bunu er geç bi mesaj yazarsı barışordık bu sefer ben 😭 engellendim allahım yarabbim nolur bu acıyı al benden annem görmesin diye gizli gizli ağlıyorum kalbime bıçak saplanıyor mutlu gibi yapıyorum ben ne haddime böyle şeyler dedim onsuz yaşayamam tek onu istiyor kalbim 😭
Reelde de 2 yılı geçmişte ben 9. sınıftan beri seviyodum aslında ama 12. aınıfta olduk biz bir ay önce de ayrıldık ben göndermştim O geldi barıştık ama yeni yeni daha hiç buluşmadık bir haftayı geçti ne kadar zaman buluşmadık diye de trip attım aklınca bi fikri varmış O yüzden miş ama çok seviyorum O da seviyordu tüm gün birbirimizle mesajlaşıyorduk ben çok büyük kötü laf ettim aşırı acı çekiyorum Rabbim ben kalbimde aslında sadece onunla mutlu olmak var hep sevilmek sevmek araya bi kıskançlık mı gurur mu öfke mi O girenler yüzünden ben kötü bi laf ettim artık çok mu doldum bu sonuncusu ben çok pişmanım çok seviyorum çok aşığım ona belki ona gçsterdiğimden çok çok çok fazla aşığım nolur allahım dönsün nolur ben sadece onu görüp sarılarak ağlamak istiyorum O kadar başımın okşanmasına ihtiyacım varki ondan başka kimsem yok ve istemiyorum napıcam onsuz ven her gidersen gt diyince bile onu hep istiyodum ama dün ona çok kötü laf ettm ve O bana Çok kötüsün dedi artık benimkinin yanınd ne hak ettim ama öyle bi pişmanım nolur napıcam ben kadın kapısına kgitmez gururlu olur daha yazmaz belki ama için sürekli huzursuz gece gündüz uykumdan uyanıp bakıyorum hiç hayatımın tadı yok ağlıyorum allahım çok seviyorum nolur beni ondan ayırma 😭
Onun beni kıskanmasını falan istiyordum eskiden şimdi de içinde O kaldı ya kaç yıl önceden bana aslında sen çok diğer insanlara benim gördüğüm kadarıyla güzel gelmiyorsundur demişti kıskandırma isteği O zamandan başladı bu en son dediğim lafta ben çok aştım ama onu kıskandım ondan oldu bide bana gidebilirsin tarzı bişey diyince bazen böyle insana şeytan mı geliyor noluyır
Sinirlerinize hakim olun biraz kizlar öyle her istediğinizi soyleyemezsiniz hakkınız yok buna
Ne dedin ki seni her yerden engeleyip geçti.
Ergensin böyle böyle büyüyeceksin işte
Kocamm diyei kaydetmen uygun mu yani
Seni mi engelledi
Hem Instagram hem wp bitti defol git haksızdım evet çok kötüydü O laf ama O kadar pişmanım ki çok seviyorum O da çok seviyordu ama ettiğim laf aşık bir insanı çok yaralar ben çok pişmanım çok sinirlendim aklımca empati olsun O da kıskansın mıdır O hissi alsın mı bilm fazla oldu
ne dedin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Selin'cim, seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an ne kadar üzgün ve pişman olduğunu hissedebiliyorum. 💔 Öfkeyle söylenen sözler bazen gerçekten çok can yakıcı olabiliyor, haklısın. Ama o da seni sevdiğine göre, gönderdiğin mesajın görüldü olması minicik bir umut ışığı olabilir. ✨ Şimdi biraz ona zaman ver istersen, hissettiklerini sindirmesine izin ver. Belki sakinleşince seninle konuşmak ister. Sen ne düşünüyorsun, biraz beklemek mi iyi gelir sence? 🤔
Nolur barışalım nolur yardım et 😭😭😭😭
Ah canım Selin'im, içim cız etti resmen. 🥺 Ama her şeyin bir zamanı var, umudunu kesme sakın! ✨
Aşığım ben ona 😭