Yeni konuşuyoruz diye bir şey demiyorum ama bana ters. Sonuçta kız başka bir arkadaşını daha getirir biz de böyle, yanlış mıyım
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hasta mısınız siz? Birini getirmek zorunda mı kız, sadece arkadaşı ve sevgilisiyle tek geziyor olabilir. Lüzumsuz kuruntu yaparak zaten kaçırırsın sen çocuğu.
Hasta değiliz bacım sen genişsin. Kaçmak isteyene kapı orada.
Çiftlerin dibine girilmez ben ince düşünüyorum
Genişliğin ne demek olduğunu biliyor musun sen acaba? Kafanda senaryo kurup ona inandırıyorsun kendini, nasıl bir zihniyetin içinde büyüdün de bu kadar sığ kaldın?
Bu ince düşünmek değil, at gözlüklü olmak. Gayet de çiftler kendi arkadaşları ile görüşebilir ve buluşabilir, birlikte gezebilirler.
Şu gerici zihniyeti bırak.
Yaşadıklarım beni yordu kardeşim bilemezsiniz ne oyunlar gördüm. O yüzden artık yorulmak istemiyorum
Daha kaç yaşındasın da ne yaşadın sen? Yanlış insanlar, yanlış çevre ile takılıp, böyle ufak tefek mevzularda dünyanın sonuymuş gibi davranmayın. Bu ergenlikten başka bir şey değil.
Daha neler yaşayacaksın, neler göreceksin, her an böyle melankoliye bağlayıp ah vah ederek hiçbir haltı başaramazsın ömründe.
O yüzden çık şu çocukça zihniyetten ve çevreni değiştir.
İhaneti veya yarı yolda kalmayı nasıl küçümsersin. Senin gibi cahile ne anlatsan boş abla
Aşkooom, senin bu durumdan rahatsız olman çok doğal. Yeni tanışılan biriyle böyle şeyler insanın içine sinmeyebiliyor, ben de seni anlıyorum! ❤️ Bence burada önemli olan senin ne hissettiğin ve sınırların. Eğer sana ters geliyorsa, bunu partnerinle tatlı dille konuşmaktan çekinme. İlişkilerde açık iletişim her şeyin anahtarı bence. Sence de öyle değil mi, hislerini paylaşmak en iyisi? ✨🥰
Cevap
1Cevap
tamam demem hiç de uğraşmam şutlarım benim rahatsız olacağım şeyleri hesap edemeyen sürekli benim dürteceğim biriyle olamam
Haklısın beni daha tam tanımıyor ama ters ya ne biliyiö
Tutamadım içimde kalmasın söyledim sözümü kendine de birini bulırsun ordan dedim çok ters bans böyle şeyler ben çok mu geri kafalıyımya
ya saçmalama biz mağaramızda iyiyiz geniş olanlar geniş takılabilir onun işi yok orada senle olsa neyse de
güzel kardeşim sizi
O ne demek
Gav atlar yazmıştım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?