En yakın karşı cins arkadaşınız, " Beraber tatile gidelim. " dedi. Kabul eder misiniz?

En yakın karşı cins arkadaşınız, " Beraber tatile gidelim. " dedi. Kabul eder misiniz?
Karşı cinsi en yakın arkadaşım yapacağımı sanmam. Prensip sayılabilir. Hele şimdi gerek arkadaşlık gerek diğer ilişkiler sınır bilmiyor pek. Benim için en yok, çok sevip çok saygı duyduğum arkadaşlarım olur ama bende en yok. Çok güzel sınır belirlerim, oldukça seçiciyim. Ve yalnız beraber çıkamam, toplu arkadaşlarla belki olabilir, bilemem şimdi. Çok ciddi gözüktüm böyle de, aksine hiç katı değilimdir 😄
Hayatımda bir insan olmasa da kabul etmezdim, arkadaşsak topluca gidelim yani o ne öyle couple gibi rahatsız eder beni açıkçası.
Hayatında bir insan varsa zaten niye kabul edesin 😄
jsksks evet tabi
Teşekkür ederim
Ricalar :D
Yok maalesef
Olabilir aramızda ki samimiyete bağlı. ikimiz de kendimizi bildiğimiz sınırlarımızı bildiğimiz için kabul edebilirim. ama tabi ikimizin de sevgilisi olmamalı.
Cevap
9Cevap
Karşı cinsten yakın arkadaşım olamaz yakınsam zaten sevgili olurum.
yakın karşı cins arkadşım bana bunu teklif edemez zira sınırımı bilir.
teklif ederse yüzümü bi daha göremez hoşlanmam böyle şeylerden o kadar medeni değilim
sadece ikimiz gitmezdim belki yanımızda birilerinin yani diğer arkadaşlarımızın olmasini isterdim
bilmiyorum kabul etmem etmicem çünkü sağı solu belli olmaz
O seviye bi arkadaşlığım olmaz ki bana böyle bi soruyla gelemez kimse.
En yakın hemcinsle olan tatil daha eğlenceli olur ya
Kabul etmem, zaten karşı cinsten çok yakın arkadaşım olmaz.
Tatildeyken beni bayıltıp böbreklerimi çalıp satmayacaksa olabilir
Olmaz babam beni keser
Güveniyorsam olabilir
Kabul etmem. Ona iyi tatiller.
Halim keyfim yerindeyse belki
Evet kabul ederim sjs
Hayır gitmem
Gitmem
Kabul ederdim.
Gitmem
Hayır etmem
hayır gitmem