Uzun zamandır sevgili olduğun kişinin bu yaz beraber tatile çıkalım teklifine ne dersin? Ona güvenip gider misin? Yoksa aileni bahane edip kabul etmez misin?
Evet
Hayır tabiki
Sevgilim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinin beraber tatile gidelim teklifine ne cevap verirsin?
Şu an birlikte olduğum kişiyi düşünerek evet dedim çünkü uzun zamandır beraberiz ve ona güveniyorum. Keza zaten şu an beraber yaşıyoruz. Ama yeni tanıştığım ilişkimin 1 seneyi geçmediği biri bunu sorsa durup bir düşünürdüm. Tanışma süresi önemli bir kriter yani. Eğer gerçekten gidesim varsa aileme bir şeyler uydurur giderdim. Ama bir dk ben sevgilimle yaşamaya başlamadan önce de AŞ’lerle yaşamıyordum ki. (Şair burada kendi ayakları üzerinde duran kişilerin kimseye hesap vermek zorunda kalmadığını söylemeye çalışmış.)
Tatillere bayılırım. Daha önce gitmiştim tatile kızla. Zevkin dorukları bence sevgili ile tatile gitmek. Ama tabi her kızla gidilmez. Ben zaten sevgili düşünmüyorum şu aralar. Ama kız bir partner ile gidebilirim, tabi eğlenmeye ve zevkine düşkün biri olmalı. Pozitif ve neşeli biri olmalı. Negatif insanlarla tatile gidilmez. Bazı kızlar çok neşeli, eğlenmesini biliyor, işte öyle bir kız tercihim olurdu.
En İyi Cevaplar