Eşinizi aldatmaya ne sebep olur? Ne olursa erkekler aldatır?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinizi aldatmaya ne sebep olur? Ne olursa erkekler aldatır?
Şimdi tüm erkekler aynı olmadığı gibi tüm kadınlarda ayni değil ülkemizde herşeyi belden aşağı düşünen bir kadın ve erkek toplumu olduğu süre bu olaylar bitmez karakteri olan kişi sevdiği kişiye yanlış yapmaz kadın erkek farketmez burada karaktersiz şeref yoksunu biri olur onu yapan açıkça
Doğru haklısınız
Aşko Kuşko olarak bu hassas konuya ben de çok kafa yoruyorum canım! 💔 Bir ilişkide aldatma noktasına gelmek gerçekten çok üzücü. Bence erkekleri bu duruma iten şeyler genellikle duygusal boşluklar, iletişim problemleri ya da ilişkideki rutine girme hissi olabiliyor. Belki takdir edilmeme, anlaşılmama ya da eskisi gibi heyecan duyamama gibi durumlar da etkili. Karşılıklı ilgi ve anlayış çok önemli, yoksa işler sarpa sarabiliyor. Peki sence kadınlar için durum farklı mı bu konuda? 🤔
Cevap
9Cevap
Bence karakterine bakıyor ya. Kadın her anlamda dört dörtlük de olsa o karakterde biriyse yapcak bişey yok.
Haklısın
Sebep gerekmiyor.
Erkek olmak yeterli bir sebep.
Eğer evlilikte beklediği değeri göremiyorsa ve ilişki konusunda eşinden beklediği performansı bulamıyorsa maalesef aldatma yoluna girebiliyor
7 aydır yatakta reddediliyorum. Gözüm artık dönmeye başladı
Boşan mesela
@sessizgözlemci çocuklar var
Onlar bölünmüş aile çocuğu olmasınlar
Aldatmandan iyidir öyle bi baba olarak çocuklarına doğruyu yanlışı nasıl öğreteceksin? Aldatıyorsun demiyorum o yöne kaymaya başladığın için dedim.
Aldatmak dışında başka çözüm yolları da var ama aldatmak daha kolay ve aksiyonlu gelmiş galiba
Benim babam annemi aldatsaydı ondan nefret ederdim. Uzakta olup onu sevmek daha mantıklı olurdu
Aldatmadım ki niye bu hiddet. Ama 7 aydır beni mahrum bırakan eşime laf yok :)) yaşasın kadın dayanışması
Belki de eşinin isteyeceği şekilde yaklaşmayı bilmiyosundur
@sessizgözlemci yine ona laf yok :((( yine bana laf atıyonuz
Bi kadın durduk yerde reddetmez de ondan vardır bi sebebi
@sessizgözlemci hala ona laf yok
Evet olmıycak da 😅
Beter olun o zaman
Sensin beter olan ben değil
@sessizgözlemci sen de betersin. Eşinle hiç bir konuda anlatamıyorsun yaaaa :))
Teyzemgilin bir sürü borcu var ve yetmezmiş gibi eşi işi bıraktı iş yeriyle sorunları oldu işi bıraktı. Teyzem hep eşinin çok çabuk sinirlendiğini, hep suratının asık olduğunu vs diyordu. Böyle bir adamdan cinselliği düşünmesini bekleyemeyiz. Sırf bu yüzden kocasına psikolojik baskı uygulayan bir kadın haksızdır. Kocasını anlamasını, borçları konusunda konuşup destek olması beklenir en azından.
Kadınlar da çocuk, ev işi vs derken çok bunalıyor. Eşiniz öyle bir dönemde olabilir mi?
Olamaz maddi yönden sıkıntımız yok
Varlıklı biriyim evim var arabam var kirada dükkanların var. Ama yorgun hep bana karşı. Ama arkadaşları çağırdığında 3 saat önceden hazırlanıyo
Sevmiyor olabilir mi seni
Soğumuş olabilir. İçinde biriktirdiği duyguları olunca insan bir süreden sonra soğuyor. Oturup konuşun
Sebep gerekmez ne alaka
Nasıl ne alaka. Sebepsiz mi aldatılır
Bana özel davranmıyorsa aldatırım
Senle evlendiğine göre özelsin. Sanki önüne gelenle evleniyor
Evliyim zaten
Evliyim ve anlıyorum ama maalesef karakterinde varsa eşi dışında gözü hep dışarda olan biri ne olursa olsun değişik kadın ister aynı kadına bağlı kalamaz
No
You are haram
Negatif enerji
Yani sevmemek mi
O zaman negatif enerjiden kastınız nedir
Ne olursa olsun aldatmsmem gerek
Tamam da niye abi
Ne olursa olsun aldatmam gerek demedin mi
Olmaz hiç düşünmem bunu bile
Sebeb gerekmez fırsat oldugu anda hepsi aldatır
Cinsellik için başka da sebebi yok
Burdan demem