İçinde olanı her şey itiyor valla. İstersen dünyanın en güzel kadını ol yapan yapıyor. Erkekler doyumsuz. Tek bi kişiyle yetinmeyi bilmiyorlar. Bazı kadınlar da aynı gerçi görüyoruz.
Aldatmak normalleşmemeli, hiçbir sebep itmemeli. Varsa sorun adam gibi sen yoluna ben yoluma dersin, çeker gidersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmanın kılıfı olamaz bana görede madem bunu yaptı tamam Aldatayım sorun yok yaptığım yanlış değil algısı saçmalıktan ibaret istemiyorsan ayrıl sonra ne yapacaksan yap Yani her halukarda yanlış yanlıştır. Süreçte genelde Kadının doyumsuzluğu sürekli şikayeti bencilliğinden sonra onun tam tersi birisi karşısına çıkınca erkeğin bi umut diğerine hemen yapışmasıyla ilerliyor
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarketmez
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedim fakat ister sevgili ol ister evli Aldatmak yanlıştır Boşanmanın zor olmasıda buna bahane edilemez Bir yanlışı 1000 mazeret aklamaz
Cevap sahibi+1 yılNe alaka Niye gizlideyim o zaman Hakkımda ki kanını bana dayatma Ben kimseye şirin görünmem öyle olsa gizlide olmazdım ve Şunuda söylim burada Lafı gömdüğüm çok kızda oldu çekinmem söylerim Bunun yanlış olduğunu anlamak için evlenmek mecburiyet değildir Aldatmak İhanettir sebep gerekce ne olursa olsun Yok şunu yaomıştı bunu yapmıştı Yok ama boşanmak zor ve uzun sürüyor Bunlar bahaneden öteye gidemez Bende Geçim sıkıntısı çekiyorum O zaman gidim banka soyayım Geçim sıkınsıtı zorluğu aha oldu benim Meşru hakkım Demek istediğim bu Katılırsın katılmassın bu senin fikrin bende senin için Yerine göre şerbetcilik yapıyorsun diyebilirim ama demedim o yüzden kardeşim Aldatmanın bahanesi yoktur yanlış yanlıştır etmenler bunu aklamaz
Cevap sahibi+1 yılNiye bir aracın almadan virajda iyi ya da kötü olduğunu anlamak mümkün değil mi? Veya 6 vitesde giderken bi anda vitesi geriye atmanın Şanzumanı dağıtacağını anlaman için illa ki araba alıp bunu yapman gerekir mi?🤣 veya kırmızı ışıkda geçilmemesi gerektiğini anlaman için geçip illa ceza yemen gerekir mi?
Cevap sahibi+1 yılBrom mevzu bu👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılmak kolay degıl evet
Soylenenın aksine ıkı kısılık degıl evlilik
Ama soyle dusunun bıde esınız de sızın gibi dusunse aldatmaya meyletse su veya bu sebeple ne hıssedersınız
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO size göre oyle
Mesela bizde de oluyor problemler haliyle ama ona sorsan o haklı bana sorsan ben
Yani bazen bende diyorum benim yerimde baskası olsa coktan aldatmıstı diye
Ama oyle olmuyor Konusmak kadar kolay değil yani
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle oyle
İlla yapıcam diyorsanız da enine boyuna dusunun sonucları nolur
Ayrılmaya gider orası kesin ama siz o zaman ki utancla mahcubıyetle bunu nasıl karsılarsınız
Cevap sahibi+1 yılKardeşim olsa bu kadar benzemez :))))
Cevap sahibi+1 yılKac yıl oldu
Kac yakalanma bıde sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yılZaman gecınce insanın sabrı bıcok konuda azalabılıyor
Tecrubeyle sabit
Bunu fiile dokmenızın sonucu oncekılee gibi olmaz demek istiyorum yanı
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin tabii
Ama sadece cınsellik ıcın (hafife almak ıcın soylemıyorum) evlatlarınızı ailenizi goz ardı etmek cok hos degıl sankı- +1 yıl
Siz de evlisiniz veya evlilik yaşadıysanız bilirsiniz cinsellik 2-3 gün 4 gün o süreyi açtıktan sonra en ufak bir tartışma bile daha fazla büyür. Evli çiftler arasında normal olması gereken nedir minimum haftada biridir evliliği uzun süredir olanlar için konuşuyorum bu süre bir ay bir buçuk ay civarlarında oldu mu tensel dokunum olmadığı için çift olamıyorsunuz yani çift nedir iki kişinin bir olması yani aslında sadece seks değil
Cevap sahibi+1 yılBir ayda oldu ıkı ayda oldu bizde
Sebebi vardır mutlaka ıgnelemeden gerginlik kavga vs cıkarmadan konusmyı deneseniz?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ama önune gecen bıcok seyde oluyor yerine gore olmalı da
Cevap sahibi+1 yılSızın aranızda gecenlerı ben bilemem ki duygusal olarak ne yasamıs ne hissediyor
Cıft sadece yatakta olmaz hem beraber vakit gecırıyor musunuz mesela bu da cok onemlı- +1 yıl
Sürekli olarak beraberiz zaten dışarıda çıkıyoruz sinemaya da gidiyoruz mesela diyorum ki değişiklik olsun binelim arabaya daha çıkalım kimsenin görmediği yerde Arabanın içinde sevişelim diyor ki olur mu öyle şey ki yani öyle köyde yetişmiş biri de değil �zmir'de şehirde yetişmiş biri
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃 Alıstırırsınız herkesin gorgusu farklı on sene once ya da evlendıgınızde yapmadıklarınızı nasıl sımdı yapıyorsanız o da olur benzeri de
Emri vaki yapın mesela ya da surprız ne derseniz adına
Biyer ayarlayıp gidin araba olması sart degıl netice de
Cevap sahibi+1 yılHe bide calısıyor
Ne gıydıgı cok onemlı degıl ki :))))
Anladım tabi ne demek ıstedıgınızı de
Neyse zor isler karısık da
burada benimle ya da Baskasıyla cozulecek mevzu degıl bıldıgınız gibi
Sizinle aynı durumda olan birı olarak
Sunu da soyleyebılırım siz adım atmaktan vaz gecmeyın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim naptım ki :)))
Cozmeyw calısmak daha mantıklı her durumda
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersizliktir bence
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen karaktersel, süreç aldatmaya gelene kadar bence her şey bahane ayrılmaksa ayrılabilinir. Ama aldatma çok çirkin ve bir bahanesi olamaz. Buna itiliş sebebi olarak sunulan bahaneler ise tamamen boş ve tutarsız laf kalabalıklarıdır. Sonuçta seni sevmiyorumun bile bir hükmü var.
25 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak kolay olan yani ldkfkkfkng Saçma
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılEvinde yeterince mutlu hissetmiyordur, aldatıyordur.
Genel olarak ev yaşamında mutludur ama cinsel yaşamında mutlu değildir, aldatıyordur.
Genel olarak ev yaşamında ve cinsel yaşamında mutludur ama başka kadınlar aklını çekmiştir, aldatıyordur.
Hepsi yalan dolan... Karaktersizdir. Mutsuzsan ayrıl be kardeşim. Boşuna bahane bulma...
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın haklı bir nedeni yoktur. Kişi basit, karaktersiz olduğu için aldatır
16 Yorumla- +1 yıl
Tabii canımm biz bir şey bilmeyiz. Bencil insan aldatır. Boşanma davasını aç sonra ne yapıyorsan yap. İlle sonuçlanmasına gerek yok. Kendinizi avutmayın, dininizi bilmiyorum ama İslamda bile ayıplanmış bir şey için evlenmemişsiniz diyorsunuz. Bahane uydurmayın, empati kurun, yaptıklarınızla yüzleşin. Aldatılan insanların ahını almak hafif bir şey değildir. Yaşattığını misliyle yaşarsınız bunu unutmayın. Ayrıca aldatmak karakter ve nefis işidir, nasıl bazı insanlar nefislerine sahip çıkıp sigara, alkol içmiyorsa seven insanda bacak arasına sahip olmalıdır. Ayrıca bunun kadını erkeği olmaz. Aldatan insanların saygı beklemeside bir tuhaf. Yaşamak istemeyeceğin şeyi yaşatmayacaksın, ileride kızınız olursa ve kocası onu aldatırsa kocası ne olursa olsun haklı demektir o zaman.
- +1 yıl
Böyle kişilere laf anlatılmaz boşuna ellerini yorma 😄 ben bile yorumunu görüp es geçtim
- +1 yıl
İşte cahiliye dönemi böyle başladı. Okumuşsa bile anlamamış, dinlemişse bile eksik dinlemiş. Dinen eş alabilirsin ama karının iznini almalısın, hadi buna karşısın nikah yapmalısın. Dini kurallar şekillenir ve döneme göre ve kültüre göre farklı anlayışlara ayrılır. Günümüzde dini nikah olsa bile resmi olmazsa dinen caiz olmaz istersen araştır. Ben burada 40 cilt kanıt getirsem yaptığınız doğru gelecektir böyle devam edin iyi akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlik tabii ki. Ayrılma veya boşanma diye seçenekler de var.
13 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki evet. Aldatmak yerine ayrıl, ne kadar saçma.
+1 yılErkek tarafından bakarsan ; canım ve abaza olması
Diğer taraftan bakarsak karısının ya da sevgilisinin ilgisizliği ve tripleri01 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi hiç?
sekste nazlı kadın, sevgisini göstermeyen ve sürekli şikayetçi kadın , bakımsız ve ilgisiz kadın.
054 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinin bakimsiz veya ilgi gostermemesi ama eger bunlari yasiyorsan ayrilacaksin yok ben ayrilmicam diyorsan o zaman benim gozumde adi srfsz karaktersiz kopegin tekisin
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik insanları aldatmaya iter. Cinsiyetle alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak ihanettir. Bahanesi veya özrü yoktur. Aldatmayı tercih eden insan, ilişkinin bittiğini beden dili ile söylemiş demektir. Gözü başkalarında olan gönlünü tek bir insana bağlayamaz, yalandır sevgisi. Açık ve net. :)
00 YorumlaKadının korkusu Allah'tan olmayınca başkasından korkarak kendini tutması zor illaki çok severse öyle durur ama pek zor !!! Kadının gönlü böyledir!!! Şunun için Allah'tan korkani olsa öylesiyle evlenmek gerektir!!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadının monotona bağlaması
01 Yorumla Ben de merak ediyorum
01 YorumlaBi neden yok kadın içinde erkek içinde
047 Yorumla- +1 yıl
Evliyim hanımefendi takım elbise ile işime gider gelirim plaza çalışma hayatım var. evlenirkende vardı evlenmeden öncede iyi bir pozisyonda çalışıyorum plazada sık hanımefendiler personeller görünce diyorlar ya evdekine ekmek veresim gelmiyor işte o şekilde.12 yaşında çocuğum 14 yıllık evliyim
- +1 yıl
Gitmiyormuyum sanıyorsunuz her yaz mutlaka 5 yıldızlı otelde kış ise termal otele mutlaka götürürüm. cok şükür tertemiz bir adamim. hep işinden yakinip iş konuşur kaç defa demisimdir bırak işi gücü diye bırakmıyor neymiş kendi ayakları üstünde duracakmis ama isindende memnun değil. ama adama gelince adam önemli değil tabiki sonra en ufak birşeyde kıskançlık çanları çalıyor evde kriz çıkıyor
+1 yılonun bunun çocuğu olma durumu
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılŞereften yoksun olunca insan yapıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersizlik 😅
00 Yorumla Hiçbir şey. Erkeğin doyumsuzluğu sadece
00 Yorumla
+1 yılkadın ilgisizliğidir bence
00 YorumlaSüt ve kan bozukluğudur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. aç gözlülük ya da kadının yetersizliği.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeks
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
+1 yılKaraktersizligi
08 Yorumla- +1 yıl
Kadin aldatinca ozaman da erkek suçlu kızmayın kadınlara
- +1 yıl
Kadın tum görevlerini yapiyorsa ve yaranamıyorsa kocası karaktersizse ne yapacak boşanin kardeşim ozaman milletin karısına kızına o. rbu dersiniz savundunuz şeye ba
- +1 yıl
O şehvet ile beklemesi için ona ilgili davranabilirsiniz özel hissetirebilirsiniz işlerine yardimci olup size hazirlanmasi için vakit bulabilmesini saglayabilirsin bizde kaslı yakışıklı eve geldinde genis omuzlariyla kaslariyla bize sarılan birini bekliyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğası..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersizlik
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatmak karaktersizlikdir eger bir problem varsa cözulmeli, cözulmuyorsa boşanma olmali aldatmak dogru degil
Cevap sahibi+1 yılÖyle şey olmaz işte. Eşin sana seni cok seviyorum aldatim dese ne hisedersiniz demeki siz ona yetmiyorsunuz yetersiz geliyorsunuz duşuncesi oluşur
Cevap sahibi+1 yılSizin gibileri evlenmesin bekar kalin ne halt yicekseniz yiyin.
+1 yılaçlık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler