Atıyorum iyi bir geliriniz var maaşınız ikinize yeter eşiniz evlenmeden önce çalışıyordu ama evlenince çalışmak istemediğini söyledi kabul eder misiniz
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten ben kendim istemem çalışmasını evimin hanımı kalbimi prensesi oldun isterim Ciddiyim çalışmasını istemem ben erkeğim dışarda ne tür pisliklerin olduğunu gayet farkįndayım o yüzden kuxuyu kurtlerın arasına salacak kadar kafayı yemedim.
Yani seversem tam severim adam gibi severim elimden geldiğince kimseye de muhtaç etirmem.
Ya aslında benim için sorun değil özellikle çocuğumuz yok ise zaten şöyle evimiz kira değil eşim asgari ücretli olsa bile geçiniriz e 1 aylık masrafımiz yemek ulaşım olacak zaten iki kişiye yeter asıl ev kira olursa işte bende mecbur çalışırim çünkü ev kiraları 40.000 45.000 TL arası 100.000 TL alan bile zar zor gevinir hayır birde 8 saat şöyle hadi kahvaltıyı rahat hazırladım eve yorgun argın geleceğim sınırlı bile olurum ama çalışmaz isem nasılsa enerjim %100 birsuru yemek yapma sansim var kocamada ilgili davranırım olur biter
Ben zaten eşimin çalışmasını istemem
İllaki inat ederse çalışmak için gidip çalışabilir
Diyelim ki kendisi çalışmak isterse ev işleri hrpsi ortak yapılacak yok eğer sadece ben çalışırsam eşim ev hanımı olmasını isterim.
Yani ben bazı hanzolar gibi değilim hem çalıştırıp hemde evde hizmetçi yapayım ben de o da insan yazıktır günahtır.
Sen kaç yaşındasın?
Ben daha 23 üm birkere staj yaptım onveden o kadar yani Şu an ise hiç giresimde gelmiyor zaten ha seneye başlayacağım zaten 3 4 sene çalışsam bile asgari ücret alacagim yani hadi sadece 3 4 saat çalışsam okey ama 8 saat bana fazla geliyor sabah akşam
Gel benimle evlen seni çalıştırmam sadece evinin hanımı ol yeterli
Yapacağın şeyler sıtandart ev işleri fazlası yok ve gerekirse işini kolaylaştıracak şeyler de yapılabilinir
Bence direk hayır deme, Sohbet muhabet edelim zamana bırak istersen
Zamanla bakarsın kafalar uyuşursa belki sebgili de oluruz sonra evlilik te olabilir. 🌺
🙏✨️(Çok Süper Cevap) olarak seçtiğiniz için teşekkürlet 🌺
Ay bence bu konu evlenmeden önce tatlı tatlı konuşulması gereken en önemli şeylerden biri! 💖 Aşkta ve ilişkilerde karşılıklı anlayış ve açık iletişim bence her şeyin anahtarı. Eğer partnerin böyle bir karar aldıysa, öncelikle nedenlerini güzelce dinlemek ve onunla empati kurmak çok değerli. Belki farklı planları vardır, kim bilir? 🤔 Sonra da birlikte, karşılıklı beklentilerinizi konuşarak ortak bir yol bulmak en güzeli! Siz ne düşünüyorsunuz, bu konular ne zaman konuşulmalı? ✨
Cevap
21Cevap
Kabul ederim, zaten çalışmaması daha iyi
eşimin kendi kararı nasıl isterse
Evde sıkılıyorum işte yoruluyorum bu ikilemden çıkamıyorum ki ya ben😂
Yorulmaktan sa sikilmayi tercih ederim ki zaten cakissam bile asgari ücret verecekler
Çalışmayan kadınlar napıyor tam olarak çok sıkıcııı
Cidden biraz sıkıcı ama bak şöyle şimdi ben hiç çalışmadım 9 saat sadece staj yaptım ve cidden asiri yorucu imiş onun haricinde hiç çalışmadım bilmiyorum 3 4 sene calissam bile asgari ücret alacagim birde üstüne çok yorulacagim hadi kahvaltıyı hazırladım 8 saat çalıştım kocama iyi geceler deme halim bile kalmaz yani yemek yeme halim kalmaz ama eğer çalışmaz isem nasılsa enerjim %100 birsuru yemek yaparım esimede asiri ilgili olurum yani
Tam tersine çalışmak istiyorum dese kabul etmem Kadın çalışmamalı kadının yeri evidir
Zaten eşim bu gidişle ya ev hanımı ya da yanıma yardımcı olur gibi
niye eşimi basşkasının altında çalıştıracakmışım onu anlamadık karımıyım ben
S1ke s1ke çalışacak yok öyle dünya. Sonrada eve gelip altıma yatacak hiç s1k2mde olmaz acımam geçim zor birde dırdır çekemem
Puhaaa işte bundan bahsettim kadın 8 saat çalışır ise kendimden biliyorum eve yorulmuş hale gelir iyi geceler deme hali bile kalmaz ne cinselliginden bahsediyorsun yahu
İşte benden bundan bahsettim eğer kadın çalışmaz ise erkeğe birsuru yemek hazırlar nasılsa zamanı çok e adamda isten gelince masaj bile yapar cinselligide yaşatır işte onu diyorum
Ben çok çaktım ama öyle çalışan kadınlara 12 saat çalışan da vardı aralarında.
Onlar küçüklüğunden beri çalışanlar demek ki ben hiç çalışmadım e alışmış kudurmuştan beterdir
Bilmem orasını ama acımam kadınlara çünkü hak etmiyorlar nankörler kusura bakma lütfen
Yok yok sorun değil bu öznel bir yargı sonuçta
Ama ben gerçekten evi olan bir erkekten bahsediyorum e çocuk olmadığı için asgari ücretli olsa bile olur çok harcama yapan birisi değilim
Evlilik istiyor musun? Dertleşelim mi ben boşanmak istiyorum onunla da internette tanışmıştık uzun sene birlikte olduk ama kötülemem oğullarımın annesi
Erkek dediğin bence karısını calistirmamali tamam hadi kadının mesleği olur hemşire olur ne bilim doktor veya mimar olur neyse yapabilir. Ama gidipte eşini fabrika köşelerinde 3 vardiya çalışmasına izin veren erkek erkeğim demesin. Eski çalıştığım iş yerinde kadın hamile 7 aylık falan ve halada çalışıyor şaka givi lan
O da anne baba kuzusu, çalışmak istemiyorsa dinlensin
Hayır tabiki kabul etmem ben çalışıyorsam o da çalışmalı
Ben zaten çalışan biriyle evlenmem
Durumum iyiyse zaten çalışmasına izin vermem ki
ederim ama 5 tane çocuk yaparım en az
Ayıptır sorması 5 çocuğa nasil bakacağız marşımızın en az 150.000 TL olması onun için yani
lafın gelişi diyorum 5 çocuk zengin olsam bile yapmam az ve özden yanayım ben anlatmak istedigim çalışmıyorsa çocuguna güzelce bakacak ev işlerini yapacak
Zengin olsan hadi bosansan bile çocuğa babalık yapacaksan sorun yok yani ama evi olan 35.000 TL alacak birisi kadın 50.000 TL alsa bile zor geçinilir 1 çocuk yeterki
ben saygı duyarım çalıştırmam yani çocuk sayısıda gelire göre duruma göre olur
Etmen gitsin çalışsın
tabii ki ederim
Ederim neden etmim
Ederim neden olmasın
Tabi ki onun kararına saygı duyarım
Etmem
Ederim
Olabilir
Evet. daha iyi
Cidden daha iyi staj yapmıştım 8 saat çalışmak amma zor imiş yahu
Ya zaten dindar bir insandan çalışsan da ona ne paran sana. Adam sana bakmak zorunda
Hayır birde asgari ücret alacagim evimiz kira değil eşim 45.000 TK alıyor ise e çocukta yok ikimizede yeterli şimdi sabah kahvaltı hadi hazırladım ama eve yorgun geleceğim yemek yapmaya halim kalmaz bile yaki ama çalışmasam eşime daha ilgili olurum yemek hazır olur
Dinsiz bile olsa adam olan karım olsa da olur olmasa da olur der
Ev hanımlığı küçük görülüyor ama Arapçada ne deniyor
Rabbetül Beyt
Zaten ev kira değil ise erkek asgari ücretli olsa bile iki kisi geçinir çocuk yoksa bile
Ev kira ise işte sorun orada kiralar 40.000 45.000 100.000 TL alan bile zorlanır
Evet. Çabalamak istemiyorlar ilişkide erkeğin daha çok sorumluluğu varken bunlar kadına atma derdinde. Bunları diyorum ama ev hanımı değilim ona rağmen
Ya çalış kazan ben o kadar zorbalanan önüne ket konulan kadınsın denilerek az maaş verilen bir insan olarak yapıyorsam sen erkek halinle yap bi zahmet
etmem
Çoğu erkek eder
Pkeu derşm
Kabul ederim
Evet tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?