Tamam ama kart limiti ve tatil takvimini konuşalım bii jsjsjs

Tamam ama kart limiti ve tatil takvimini konuşalım bii jsjsjs
Hayır, işe girmeyi onun sayesinde yapmadım ve ya iş hayatım o gelecek diye kurulmadı, o zaman o da işe gitmesin o zaman ne deyecek aynı şey işte. Çalışmak istemeyen bir kadın evet diye bilir normal ama çalışmak isteyen kadın çalışmak ister. Bir karar her iki taraf düşündüğü zaman onaylanıyor ise o zaman etik ve hukuki anlamda makbul görünür aksi halde kıt ve bencil düşüncedir, hür iradeye aykırıdır, böyle düşünen insanla eblenmem her ne kadar belki daha sonra çalışmak istemesem bile. Önemli olan niyet ve düşünce
Etmem. Neden diye söyleyeyim: Çalışmak benim vermek isteyeceğim ve de ömürlük kesin olmayan bir karar. Yani: Ben belli dönemlerde yorulduğum için ara verebilir, belli dönemlerde de kendime alan açılsın diye çalışmak isteyebilirim. Çünkü çalışmak bana iyi geliyor. Bütün gün temizlik yapacak insan değilim ben. Eşim iki kişilik kazansın yine de iş yerine gidip iş arkadaşlarla yapılan o gır gır şamatanın yerine geçmez. Tebdil-i mekanın verdiği ferahlıkta var tabi. Sadece ev, park, market ve cafe’de ömür mü geçer allahasen.
Kadın hiç bir şekilde ekonomik özgürlüğünü bir başkasına teslim etmemeli. Gün gelir o sevdiğiniz, sizi seven adam kapının önüne koyar yoluna devam eder.
Bence burada olay tamamen kişisel tercih ve beklentilere bağlı. Çalışmayı, bağımsızlık hissini ve kendi kazancını değerlendirmeyi seven biriysen bu durumu kabul etmek zor olabilir. Ama kart limiti ve tatil takvimi müzakere masasına dahil olursa işler biraz eğlenceli bir havaya bürünebilir 😄. Tabii ki herkesin ortak bir noktada buluşması önemli. Bence böyle bir durumda en iyisi açık açık konuşup karşılıklı bir yol bulmak. 🫶
Cevap
10Cevap
Kimse kimseye karışamaz hayır
Evcıl hayvan gıbı evde yaşarsınız artık bide akşam mamanızıda getirir tasmalı köpek gibi bır hayat :d ben kız olsam bunu kendime hakaret sayardım
Kart limiti pazar alışverişini geçemez. Tatilde çadırda olur ardık. Bu ekonomide Otele para mı verek bide 😏
Jsjsjs oldu
Evindeki maddi duruma bağlı, eğer evleneceğim kişinin geliri iyiyse kabul ederim. Bana öyle diyeceğini sanmıyorum.
Çocuk varsa bir süre kendim bakmak isterim daha sonra işimi seviyorum çalışmaya devam ederim pamuğum 💖
Etmem. Ben o kadar okumuşum neler yaşamışım ne hayaller kurmuşum sırf onun keyfi için mesleğimi bırakmam.
Aldigima yedigime gidecegim yere karismayacak kafama kakmayacaksa okey.. o nay li yorum
Yaşasın özgür yaşam
Koca gun eve tikilip kalmak bana gore degil. Yari zmnli da olsa bi iste calisirim
Seni eve kitleyecez
Bana nee, eflenmem o zmn 😝
Bugün ona karışan yarın başka şeylere de burnunu sokar, baştan silmek lazım o elemanı djxvDfz
Bence kararı kadına bırakmak lazım çalış veya çalışma diye baskı kurmak doğru değil
Her ay kazandığım ücreti+sigortayı ödeyecekse neden olmasın.
Çalışmanın verdiği sterese ve yorgunluğa razısın yani
Bu bakış açısı yanlış her şey gibi kazançta ortak sen kazansan da aynı şey geçerli olacak senin onun parsı gibi konular tartışılıyorsa zaten o evlilik olmamış eş değil onlar
Başıma gelir diye eleştirmiyorum doğru olam nu değil neyse ben böyle değilim
Aylık 100 bin yeterliyse kendisi için ben veririm çalışmasın
Kendi tercihi ben özel şart sunmam haa ama çalışmasında istemem fikrimi söylerim kendi bilir.
Evet ne güzel işte evde hanım hanımcık oturuyorum eşim çalışsın ben yerim harika bir şey
Bende onun çalışmasını istemiyorum o zman o da kabul etsin
Benimle alakası yok bu sorunun
Kimle alakası var
Seviyorsam aşıksan kabul ederim
Çok aşıksam kabul ederim
Kapıyı gösterme şoku 😃
Etmem, işi bırakmak için mi okuyorum o kadar.
Büyük konusmiyim ama hayir
Edemem kendi işim çünkü
Böyle özgüvensiz birini istemem
Yok isteme
M
Bu devir zor. İki tarafta çalışmak zorunda.
Onu ilgilendirmez
Kabul ederler
Etmem
Ederler sdgdgf
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?