8 yillik hic gorusmedigim uzak mesafe iliskimde sevgilimin sabri tasinca ayrilma noktasina geldik, nasil toparlarim?

Kızlar selam, lütfen "Ayrıl, git" gibi yorumlar yapmayın, bana mantıklı akıl verin. Biz 8 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve hiç görüşmedik. Aramızda tamamen yanlış anlaşılmaya yönelik bir tartışma oldu. "Yanlış anladın" dememe rağmen inatla kendi anladığı gibi düşünüyor. Normalde iyi kötü konuşuyorduk, trip atsa bile şakalaşıyorduk. Ama son 1 buçuk hafta itiraf ediyorum, sabrını bayağı taşırdım, yanlış sabırsız hareketimle. Üzgünken insan sürekli yazıyor işte işinin içinde. En son "Sabrım taştı, istemiyorum" falan dedi ama gitmedi, sadece öyle diyor, sonra da "Bilmiyorum" diyor. 8 senelik bir ilişki bu. Ara ara kavgamız oldu ama bu kadar ciddi ilk kez veya 2. kez sinirini kustu. Üstelik şu an kendi ailesi de üzerine geliyor, başka durum için iş vs. durumları patladı bayağı, her şey üst üste geldi. Şimdi ne yapayım, tamamen zaman mı vereyim? İnşallah ayrılmayız, lütfen tecrübeli olanlar akıl versin. Kafasızlığımdan hep çok iyi biri olurum ona, uzak mesafe, hiç görüşmedik ama ciddiydik. Ben de düşüp ürerdim. Okulum bitti, işe gireyim, yanına gideyim ya o gelsin, şartlarımız hiç uymadı ama tam uyacağı zaman aramız böyle olması, çok üzülüyorum :( Canımı bile verirdim ona ama hep gereksiz boş konuşmalarımdan sabrı taştı

8 yillik hic gorusmedigim uzak mesafe iliskimde sevgilimin sabri tasinca ayrilma noktasina geldik, nasil toparlarim?