Merhaba,
uzak mesafe iliskisi, is güc ve genel hayatdaki yogunlukdan dolayi bitermi?
uzak mesafe iliskisi, is güc ve genel hayatdaki yogunlukdan dolayi bitermi?
Gerçek sevgi bağı varsa yoğunluk sebebiyle bitmez. Fakat aradaki bağ zayıfsa, bu gibi sorunlar ilişkiyi bitirmeye neden olur.
Uzak mesafe ilişkisi zordur iki tarafta çok fedakarlık yapmak zorunda aksi halde yürümesi çok zor. Karşılıklı güven karşılıklı ilgi alaka bunlar mutlaka fazlası ile gerekli. Senin ne kadar haklı sebeplerin olsa da karşıdaki insan da ilgiye sen de ilgiye muhtaçsınız. O yüzden birbirinize zaman ayırmak önemli ve asıl önemli olan da fazla uzatmamak bir an önce bir araya gelmek yoksa içinden çıkılmaz bir hal alıyor yaşadığım için çok iyi biliyorum. Seninle aynı durumu yaşadım.
Cevap
16Cevap
Uzak mesafe ilişkisi elbet birgün bitecektir.
Dokunmadan aşk yaşayamam
Genelde iki kişiden biri dayanamıyor pes ediyor 👉👈
Bu biraz karşında bulunan insana da bağlı.
Vakit ayırmak da kolay değil saat farkı da var.
Senin duygularında önemli 🤔
Bilemiyorum yine nasip diyelim.
Uzak mesafede yoğunluktan dolayı değil insanların birbiri ile oturup kalkmamasi el ele göz göze bakmamasından dolayı bitmeye mahkum bir ilişki çeşididir zorlamaya gerek yok
Uzun mesafe ilişkiler ancak çok slbuyuk bir aşk sevgi varsa devam eder ama onda bile illaki özellikle erkekler tarafında bir reel ilişkiye ihtiyaç duyulur
Umarım ben yanılıyorum o zaman :) kafana karıştırıp şüpheye düşürmeyeyim seni. Ama merak ettim peki sen onun için yanıp tutuşuyor musun. ya da uzaktan olan bu ilşki için nasıl fedakarlıklar yapıyorsun
Kısa cevap. Umarız arkadaş oluruz seninle dinlemek isterim bu sevgi için yapılanları
Var mı arkadaş olma ihtimalimiz
WhatsApp ara. Gün batımında manzaralarınızda kahve içerken sohbet edin
sevgi sözlerle ibaret değil delil ister çaba ister bir süre devam etse çok sürmez
bitmez iki tarafta devam etmesi icin ugrasiyosa bitmez
İnsan sevdiği için vakit oluşturmaz mı ya mesafeler yoğunluk yorgunluk bunlar sadece bahane olabilir.
Ne yazikki bahane degil, ben cok yogun calisan biriyim ve eve gelincede bazen ev isleri olabiliyor. Onun disinda kendimede bakan biriyim ve bunlar vakit aliyor. Hafta sonu harici hafta ici asiri yogunum. Evli olsaydim o kisiyle birbimizi görürdük beraber islerimizi hallederdik ama su an evli degiliz ve maalesef uzak mesafeden dolayi cok vakit ayiramiyorum.
ne bileyim en azından konuşabilirsiniz yattığın yerden haftasonları birbirinizi görebilirsiniz illa bir şeyler bulunur sen yeter ki iste
Kolay olduğunu söylemedim ama hiç bir şey kolay değil her şey emek ister bu emeği vermek zorundasın.
Sonuç belli yani
birevde zaten yaşıyorsunuz neden zor olsun insanlar evliliği abartıyorlar yok öyle ev yok yeni eşya yok o yok bu
Gel Türkiye'ye sende burada hayat müko njahdajdlka
Niye ya herkes koşa koşa buraya geliyor surieden afganistandan :D
Elimde değil. Biz işi dalgaya vurarak akıl sağlığımızı koruyoruz burada.
Var mı bekar ilişkisi olmayan bir arkadaşın kurtarsın beni buradan çalışkan adımımdır. İyi para kazanırız :D
Götür enişteyi almanyaya
Ben tr o almanyaydı. 15 ay sürdürebildik, anlaşarak ayrıldık derken hanfendi İstanbul'a yerleşti.
Seni buraya getirmem falan demişti bir de te allahım 😂 bende onu buraya getirtmezdim ekonomi malum.
Gerçi hoş 2 sene durdu durmadı geri memleketine gitti.
Yani demem o ki buraya gelme gibi bir hata yapma. Onu yanına al alabilirsen.
Bitmemeli gerçek sevgi ise taabi
Sanmıyorum, sevgisizlik ten , alakasızlıktan biter
Arayış ve yönelim yaratır ve biter
Biter
Maalesef
Uzak mesafe zordur
Biter illaki bitiyor
Maalesef bitebilir.
Biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?