3 yıllık bir ilişkim var sizce yirmili yaşlarda evlenmek mantıklı mı
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer okuyorsan mesleğini eline al atan öyle düşün derim. Bana göre 23 yaş evlilik için mantıklı karar verilecek bir yaş değil. Çok sevdiğini düşünürsün ama aynı evde yaşamaya başlayınca ve tabii kaybetme korkusu da ortadan kalkınca aradaki saygı sevgi azalıyor. Ben evlenip de mutlu olanı hiç görmedim. bu demek değil ki hiç evlenme. Ama evlenmek için daha çok erken
Maddi olarak yarım yamalak kaldıysan evlenmek mantıklı değil, cinsiyet fark etmeksizin söylediğim bir şey bu, çünkü yuva kurduktan sonra maddi sorun varsa hayat tımarhaneye dönüyor, mantıklı bir servetim olana kadar "ben 3 milyon civarı diye kafamda seçtim" asla evlenmem. Ha tabi ikiniz de tutumlu para yönetimi ve birikimi sağlam insanlarsanız orası farklı, birbirinize güveniyorsanız o zaman olabilir.
Canım benim, 3 yıllık bir ilişki harika bir temel bence! 💖 Yirmili yaşlarda evlenmek tamamen sizin olgunluğunuza ve ilişkinizin dinamiklerine bağlı. Eğer ikiniz de hazır hissediyorsanız, hayata birlikte atılmak müthiş olabilir! Birlikte büyümek ve yeni şeyler keşfetmek çok özel bir duygu. Unutma, önemli olan yaş değil, gerçekten ne istediğinizi bilmek. Peki sen evliliğe hazır hissediyor musun kendini? ✨
Cevap
3Cevap
mantıklı değil,
Kesinlikle mantıklı değil en güzel çağların biraz daha hayatını yaşa
En güzeli erken evlenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?