Kızları mutlu etmek işte bu kadar kolay, erkekler. Sadece düşünülmek istiyoruz. Öyle değil mi?
10 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
sevgilim yok,.
Sen ne gönderdin peki? Bir kız olarak kızların hep bir şey beklemesi ama yapmaması çok saçma.
Bu konuda haklısın ama kadınlar ilgi gördükçe karşısındakine değer verirdiler benim de ona jest yapmadığım ne malum. Ama kadınlar daha duygusal ve böyle şeylere erkeklerden daha çok ihtiyaç duyuyor
Sen de sigara içiyorsa isme ya da ikinizin ismi olan çakmak gönder.
Ben zaten sayısız hediye alıyorum ona çakmak ne ki
Sevgilisi tatlı göndermiş o da gelmiş burada soru soruyor
E yani? Ne kadar kötü kalpli burdaki insanlar
Kötü kalpli değiliz sen vasatsin
Ben vasatım sen berbatsın
Eveetttt, sinirlendiğimde saçımı kulağımın arkasına atıyorum diye saçlarımı kendisi kulağımın arkasına atıyor ben sinirlenince ahhajd yani bu ayrıntıyı o söylemişti çok hoşuma gitmişti 🫠
Ayyy çok tatliş
İstediğimi söylediğim halde birşeyi almayan oesevgilim görsün bunları
Hala onla olmaya devam eden sende gör bunları
Bir erkek sana bi şey almıyorsa sürpriz yoksa varlığı olmasa da olur bence
Bir erkek arada bir de olsa sevdigini belli etmeli sadece soz ve davranış yetmez , erkek dedigin sinirlari i aşmalı yenilikçi düşünmeli
İşin icinde saf sevgi varsa bu yolda her şey mübah
@Berk7isttt bazı erkekler biz odunuz çok sevsek de diyor dogru mu
Odunsan odundan anlayan biriyle ol o zaman diyeceksin. Seven adam odun da olsa sevdiğine pamuk olur
Kanka ben anlamadım bana denk gelenler böyle. Hayır çirkin de degilim hep yumuşak karakterli oldugumdan heralde rahatlar. Neyse ben bu gecede aglıycam
Kankalar erkek adam seviyorsa odunlugunu asar sinir tanimaz bilmiyorum belki de gecmisimde pek kız olmadığı icin ben deli dolu yasiyorumdur iliski isleri denk geldiginde o da olabilir ama
Yaw erkek dedigin ne olursa olsun sap gibi davranmamali niye birliktesiniz o zaman kizi bebegi sevip yaninda olup her dedini dinleyip onu biricikmis gibi hissettirmeli
Zevkler tartisilmaz ama olmasi gereken bu
Ve bulusuluyorsa ornegin hic bulusmadim ama bulusuyor olsam tatlilarin krslini yapardim ne bilim , fena deli dolu yaşardım diye dusunuyorum ki zaten öyle
Neyse sağlık olsun
@Berk7isttt çok kırıcıydı saol. Neyse zaten odun olanlarla kızlar çok ciddi bakmaz daha bizle detaylı ilgilenmiyor ilerde çocugumla da ilgilenmez diye
Amacim kırıcı olmsk değildi üzgünüm
Misal altin aldin gram gittin sordun adam degerinin yarisi fiyat biçti fsrkindasin satar misin?
Ayni senin olay, hak etmedigin degeri goruyorsan ilgisiz degersiz birinin yaninda vaktini neden öldürüyorsun
@Berk7isttt iyide 3 sevgilim oldu 1 tanesi herşeyi yapardı ederdi ama 1 saatte aldattı 1 saat arayla aşkımdan baybay yaptı. Bende daha çok sadık ve dürüst olanlara yöneldim. 2 tanesi sadık ve dürüsttü ama asla hediye almazdı doğum günümde bile çok kırıcı bir şey ya konu para da değil ben onun doğum gününe onun masrafının 2 katını harcamak için can atarken heyecanlıyken o parası varken bile beni unuttu veya önemli görmedi. Yani kime denk gelsem öyle anlamadım
Benim için formül şu
Sadakat & ilgi & dürüstlük
Ve birbirine olan inanç
Bunlar varsa bir iliskinin asamicagi sey yoktur ancak monotonluktanda çıkılmalı
Ve kiz ilgi gosteriyorsa dedigin gibi hediye almaya bu kdr istekliysen erkeğin çarpı 10 olmasi gerekir
Ya bilmiyorum kanalize etmis olmiyim ama sen daha iyi bilirsin knkm
@Berk7isttt daha kötü de düşünmek istemiyorum yani beni ciddi görmediği için mi acaba diye. Yani çünkü şu yaşımdayım arkadaşlarımın sevgilileri fabrikada veya başka asgari ücretle bile kızlara hediye çiçek gönderiyorlar asıl kırıcı olan bu. Arkadaşıma (hic cicek alınmadigi icin bana dusunceme bak acirsin ) dedimki cicek kurumaya baslamış ayırıp saklasana dedim. Amaan bidaha alır zaten dedi attı. Yani tekrar alacağından o kadar eminki. Gerçekten sevilmediğimi anladığım bi andı. Çirkinde değilim niye böyle insanları çekiyorum
Belkide seni dis gzuelligin icin sevenimi cekiyorsun bak cirkinlik guzellik tamamen bis bir insan sevildikce guzellesir ve o esnada ask yolunda her şey mubahtir yasadikalrin cok zor gerçekten, arkadasinin cicegini düşünüp onun sevgilisinden emin olmasi aci verici
@Berk7isttt sence neden böyle. Görsen çik ilgili davranıyor ama bana doğum günümde bile bir çiçeği düşünemiyor (sorunca unuttum diyor. Cimri olduğunu sanmam arkadaşlarıyla harcıyor buluşunca.
@Berk7isttt?
Belki kendince bazi sinirlari vsrdir belki bir ekre alirsam veya arada bir alirsam benden daha çok şey bekler algisi olabilir ama arkadaslariyla harciyirsa tamamen bencil ya da
Kiza paranyedirmem diyen saçma bir yapidada olabilir
Bencil erkekten hayır gelmez
Yalnız bir tatlıyla da mutlu olunmaz davranış olarak da bazı şeylerin gösterilmesi lazım
E heralde
Hikaye bu işler ya, akşama tek hamlede Allah uzun ömür versin'e gelir olay :D
Herkes sen değil
Bir kiza bende teklif etmistim geri cevirdi , kizlar bencil oluyor {bazialri}
@seresi samimiyetin husumetin vsrsa ve sağlıklı bir sekilde konusuluyorsa sakadan da olsa kabul rdilir gulumur gecilir nezaket kurallari geregi
Neyse fikrine saygi duyuyorum
@seresi ya knkm emin ol hayatimda date mate isleri olmaid dumenden sormsutum kıza odun gibi yok hayır, yaw az uyanık olun cilvesine şakasına dersin
Sanki getircez
Yaw eyw gzuel dusuncelerinle benimle psylastigin icin bunları bilmek iyi aklimin köşesinde bulunsun isime yararsa eyw
Good bye
Vallaha bende böyle jestler yapmak istiyorum ama sevenimiz yok
Önce sen doyacaksın ki sonrada kendisi doysun
Kazan kazan
Ucuz mutluluk kolay pazarlıktır.
Napalım ev araba mı alsın bana
İlk önce dişinin güvenini kazanıp kaleyi içten fethediyor hmm akıllıca.
İşini bilen erkeğin hali başka
Seni seviyor demek ki daha da tatlı ol istiyor
ince düşünce her şeydir
Sevmenin binbir yolu var
Evet
ne hoş sevgili ayrilirsan haber et shshshsh
Güzel bir incelik yapmış
Ne güzel
Aferin çocuğa
ay ne demezsin 🤮
🤗
Afiyet olsun
Teşekkür ederim balım. Tek mantıklı yorum yapan sensin
Rica ederim. Kıskanıyor çogu takma
Sizi para mutlu eder sadece.
Aynen bu kızında tatlı alacak parası yoktu demi makyaj malzemesi gezmek kıyafet takı farkındaysanız en çok kadınlar fazla masraf yapar kendi parasıyla erkekler cok cimri kendine bile Komiksiniz. Erkeklere 2 öpücük verme hemen cinsellige gitmedi konu diye cirkefleşirler gelip dedigi lafa bak
Kadınlar kendine masraf yapar. Karşısındakine yapmaz. Beş kuruş katkıları olmaz karşı cinse.
Kadınları para mutlu eder. Kadınlar paraya taparlar. Kadınlar parası olmayan erkeği sevmezler. Kadınlar erkekten gelecek parayı yemeyi severler.
😂😂😂😂 niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooohh ne kadar şeker bir sürpriz yapmış sevgilin! 😍 İşte bu kadar ya, erkekler bazen basit şeyleri unutuyor sanki ama böyle küçük jestler bizi aşırı mutlu ediyor! Tam kalbinden vurmuş seni belli ki! 💘 Hangi tatlıyı yolladı peki, çok merak ettim! Sen de katılıyorsun değil mi, düşünülmek gibisi yok! ✨