Aşk İlişkileri Enişteniz sürekli çikolataya boğuyor! 😍 Bana bir mesaj mı vermek istiyor 🤔? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Çikolatadan daha mutlu ne edebilir ki? Sen tabi ki🖤😘😘😘😘😘😘 Enişteniz sürekli çikolataya boğuyor! 😍 Bana bir mesaj mı vermek istiyor 🤔? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aferin apaçiye :D sürekli mutlu ol istiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyşş💃😍 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Çukulata gibi tatlısın gel aşkına kıtlasın mesajı bu nerede görsem tanırım asjaja 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 kıtlasın mı🤭 çook iyiymiş bu😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Asjsjs şu tuzlu karamellinin tadı nasıl çirkin bir şey çıkar diye hiç alasım gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Henüz açmadım yiyince yazarım buraya😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Tamamdır afiyet olsun 💫 Yorumla Soran +1 yıl Tuzlu karamel diyor ama sadesinden farkı yok tadı aynı sadece içinde diri diri tuz parçaları geliyor ağıza 🥺 alasın gelmesin 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Tuz her şeyi bozuyor bazen değişiklik hiç iyi gelmiyor kendini feda ettin ama olsun 🥲 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok düşünceli olduğu kesin, sevgisini bir şekilde göstermekten, mutlu etmekten keyif alıyor olmalı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her zaman 🖤 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım Tortim diyor olabilir mesajda 😆 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Trip atma tatlı konuş mu demek istiyor🥺 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Kız ben öyle mi dedim😅 Yorumla Soran +1 yıl Yooo, sana "çikolatadan daha tatlısın" demek istiyor dedin 😎 ben anladım😂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Haa aferin 😄 Yorumla
kızılca_26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Beni mutlu ediyorsun diyordur belki. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa😍 teşekkür ederim 😇 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence kız ona, ben zaten tatlıyım ne demek istiyorsun sen diye çıkış 🤣 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bak bak🥺 aramızı bozacak 😂 Yorumla Alemdaralii +1 yıl hayır ya ne alakası var 🤣 meyve falan da koysun sepete sadece tatlı ile olmaz Yorumla Soran +1 yıl Kahve koydu onu çekmedim😂 meyve sevmem sevdiğim şeyleri yapmış 😇 Yorumla Alemdaralii +1 yıl bak adam akıllı sen daha akılısın nazar değmesin diye bravo 🧿 olur bu iş Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler🙏 😇 Yorumla
aleynatwh Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Seven adam bir şekilde mutlu etmenin bir yolunu buluyor dimi biz boşuna bahaneler üretmeyelim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle. Seven sevdiğini bir şekilde illa gösteriyor umarım hakettiğin gibi sevilirsin🙏 Yorumla aleynatwh +1 yıl Teşekkür ederim. Size de daha çok mutluluklar Yorumla
anonim0601 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Alın bu hanımefendi de biz mutlu insanları sevmeyiz alın bunu da 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Oooo manit yapmısız tortii.. Hayırlı olsun kimlerden enıste 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tanır mısın? Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl @GOKHANoturumactı enıste sensın herhalde yukseldıgıne gore. Hayırlı olsun dedık bırsey mı dedık. Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kız çikolatadan birtane gönder😀😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi benim🥺 sana kendim alıp göndereyim😂 Yorumla bluebolviy +1 yıl 😂😂kskzlxlslsşşf şaçmalama kuzu takılıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun yavrum 🤤🖤 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oldu bile hayatım🖤😘😘😘 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Çikolata gibi tatlısın demek istiyor herhalde 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Tuzlu karamel gördüm😍 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seni Seviyorum demese de olur eniştemiz. 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatılıyor olabilirsin, dikkat et 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O ne alaka😂 Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Bi ara arkadaşa sevgilisi sık sık hediye alırdı, özellikle çikolata. Baktık aldatılıyor kız, resmen boynuzları oldu be Yorumla Soran +1 yıl Ona ihtimal bile yok ama teşekkür ederim Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Bizde ihtimal yok derdik. Sen dikkatli ol da, gerisi önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Birgün arkadaşın da adam gibi adama denk gelir umarım🙏 Yorumla
apo_CerrahpaŞaLı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çikolata kadar tatlısın demek istiyordur sana 😌😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aferin apaçiye :D sürekli mutlu ol istiyor
Oyşş💃😍
Çukulata gibi tatlısın gel aşkına kıtlasın mesajı bu nerede görsem tanırım asjaja
😂😂😂
kıtlasın mı🤭 çook iyiymiş bu😂
Asjsjs şu tuzlu karamellinin tadı nasıl çirkin bir şey çıkar diye hiç alasım gelmiyor
Henüz açmadım yiyince yazarım buraya😂
Tamamdır afiyet olsun 💫
Tuzlu karamel diyor ama sadesinden farkı yok tadı aynı sadece içinde diri diri tuz parçaları geliyor ağıza 🥺 alasın gelmesin 😂
Tuz her şeyi bozuyor bazen değişiklik hiç iyi gelmiyor kendini feda ettin ama olsun 🥲
Çok düşünceli olduğu kesin, sevgisini bir şekilde göstermekten, mutlu etmekten keyif alıyor olmalı.
Her zaman 🖤
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım Tortim diyor olabilir mesajda 😆
Trip atma tatlı konuş mu demek istiyor🥺
Kız ben öyle mi dedim😅
Yooo, sana "çikolatadan daha tatlısın" demek istiyor dedin 😎 ben anladım😂
Haa aferin 😄
Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Beni mutlu ediyorsun diyordur belki.
Yaaa😍 teşekkür ederim 😇
Bence kız ona, ben zaten tatlıyım ne demek istiyorsun sen diye çıkış 🤣
Bak bak🥺 aramızı bozacak 😂
hayır ya ne alakası var 🤣 meyve falan da koysun sepete
sadece tatlı ile olmaz
Kahve koydu onu çekmedim😂 meyve sevmem sevdiğim şeyleri yapmış 😇
bak adam akıllı
sen daha akılısın
nazar değmesin diye bravo 🧿 olur bu iş
Teşekkürler🙏 😇
Seven adam bir şekilde mutlu etmenin bir yolunu buluyor dimi biz boşuna bahaneler üretmeyelim
Kesinlikle öyle. Seven sevdiğini bir şekilde illa gösteriyor umarım hakettiğin gibi sevilirsin🙏
Teşekkür ederim. Size de daha çok mutluluklar
Alın bu hanımefendi de biz mutlu insanları sevmeyiz alın bunu da
😂😂
Oooo manit yapmısız tortii.. Hayırlı olsun kimlerden enıste
Tanır mısın?
@GOKHANoturumactı enıste sensın herhalde yukseldıgıne gore. Hayırlı olsun dedık bırsey mı dedık.
Kız çikolatadan birtane gönder😀😀
Hepsi benim🥺 sana kendim alıp göndereyim😂
😂😂kskzlxlslsşşf şaçmalama kuzu takılıyorum
Afiyet olsun yavrum 🤤🖤
Oldu bile hayatım🖤😘😘😘
Çikolata gibi tatlısın demek istiyor herhalde
Tuzlu karamel gördüm😍
Seni Seviyorum demese de olur eniştemiz.
Aldatılıyor olabilirsin, dikkat et
O ne alaka😂
Bi ara arkadaşa sevgilisi sık sık hediye alırdı, özellikle çikolata. Baktık aldatılıyor kız, resmen boynuzları oldu be
Ona ihtimal bile yok ama teşekkür ederim
Bizde ihtimal yok derdik. Sen dikkatli ol da, gerisi önemli değil
Birgün arkadaşın da adam gibi adama denk gelir umarım🙏
Çikolata kadar tatlısın demek istiyordur sana 😌😄