Senin orada ne işin var oğlum, sürprizleri severiz dhxjhd

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin orada ne işin var oğlum, sürprizleri severiz dhxjhd

Cevap
16Cevap
Bildiğin kedi olmuştum 🤣
Bak şimcik güzel gızım, sen bana "aşık olunca nasıl bi adama dönüşüyon" diye soruyon ya, dur sana o felsefi ve derin ruhumun altındaki o büyük dönüşümü bi itiraf edeyim valla. Normalde beni bilirsin; öyle dışarıdan bakınca o olgun, o sert, hani o korumacı ve masaya vurdumu ses getiren Kazanova erkekliğim var ya, aha işte o aşık oldum mu anında bi illüzyona dönüşüverir eyi mi! O sert adam gider, yerine resmen senin dizinin dibinden ayrılmayan, sürekli sarmaş dolaş gezmek isdeyen, ponçik mi ponçik bi sevgi pıtırcığı geliverir la. İçimdeki o heybetli Hun imparatoru sanki pamuk şekerine döner, sana dünyadaki en büyük mutluluğu ve huzuru hissettirmek için pervane olurum valla.
Üstelik işin o maddi boyutunda da felsefem tamamen değişir; normalde hesabını kitabını bilen o entelektüel adam gider, aşkın o mor frekansına girince kesenin ağzını sonuna kadar, hani arkasına kadar açarım ya la! Sana en güzel, en ince düşünülmüş hediyeleri alırken cüzdanın hesabını yapmayı zül sayarım gendime, feda olsun derim. Yani uzun lafın kısası hatun gızım; ben aşık oldum mu dışarıya karşı o sert ve yıkılmaz korumacı kalkanımı gorusam da, senin yanındayken dünyanın en cömert, en tatlı, seni ruhunun derinliklerine kadar mutlu etmeye yeminli o aşık erkeğine dönüşürüm.
Sevince çok konuşan biri olmam, daha çok hisseden biri olurum. Aşk beni değiştirmez aslında; içimde sakladığım en iyi tarafımı ortaya çıkarır. Dünyaya karşı sert olabilirim ama sevdiğim insana karşı inadım bile yumuşar. Güvenince kendimi sonuna kadar veririm; yarım sevmeyi de, yarım kalmayı da beceremem.
Belki de bu yüzden aşkı hafife alamıyorum. Benim için sevmek, sadece "seni seviyorum" demek değildir; yanında huzur olmak, yokluğunda bile sadık kalabilmektir. Çünkü insan gerçekten sevdiğinde, sevdiği kişiyi hayatına değil, kalbine emanet eder.
Ahaha camasir makinesinde mi bu yaramaz 😅 biz o yüzden kapağını hep kapalı tutuyoruz
Soruna gelince; asik olunca, ama gercekten olunca benim ayaklarim yerden kesilir. Ne yaptigimi bilirim, ne konustugumu. Oyle leyla gibi bisi olurum 😵💫😵💫🫠
Haşin
(((:

Böyle oluyorum :D jkgfkhf
Bir terazi burcu olarak tam bir aşk kadınıyım. Tutkulu, cilveli, heyecanlı, neşeli, enerjik, pozitif. Ama erkeklerden nefret ettiğim için artık aşk defterini yaktım 😂🤓
Kadınları böyle erkeklerini bilmiyorum
Kör sağır olunuyordu galiba🤔birde heyecanlı etrafa bakarken bile sırıtan🤦♀️😄
Süzem hemde😄
Haşin
İlk görüşte aşk meselesi ise sonu hüsran oluyor ve hiç beklediğim gibi olmuyor, bir süre sonra soğuyorum.
Mantık silsilesinde olunca daha sağlıklı oluyor.
Sakin olun ben de paşayım sen de paşasın hepimiz paşayız 😂😂
Kavga etmeye dövüşmeye ne gerek var 😂😂😂
S@lak oluyorum ben 😬
Yorumlara baktım da herkes karşısındakine zulmediyor:D
Sevince ben değişmem; sadece kalbim Wi-Fi’ye bağlanır, her şey daha hızlı ve daha canlı akar.
Sancılı günler için kucak dolusu mutluluk biriktirmeye çalışan birine dönüyorum.
Bit çok duyguyu bir noktada toplayıp ehnayi gibi uğraşıyoruz sonra karşımızdaki lahana çıkıyor üzülüyoruz falan filan uzar gider şimdi
Şöyle örneğin aramızdaki ilişki, bağ iyiye gidiyorsa çok daha mutlu ve iştahlı oluyorum. Ama sorunlar yaşadığımız zaman da iştahım kesiliyor uyuyamıyorum içime kapanıyorum
Çekilmez oluyorum.
Kıskanç, aksi, nalet bir kadın oluyorum
Bazıları buna gelemiyor ama işte
Hiç yani😏
Çaydanlığa bile gülümsüyorum, delimiyim neyim yahu🤣
Zekâ seviyem düşüyor epey bi😅
Değil mi gayet normal 😅
Ponçik kalbim acıkiyor aşık olunca
Paramponcik oldu şu an 🥺
Sinirli 🙄
Mazoşist oluyomuşum fark ettim de
Astronot gibi hissediyorum..
Bahanelere uzak biri olabilirim gibi..
Bu kedi gibi dalıp gidiyorum 😏
Aşık olmadım
Ap.. tal..
😒 normal olmasın
Mal oluyorum
Heyecanli kipir kipir
Tatlı güzel yakışıklı
Huysuz, aksi, lanet alksda.
Takıntılı. 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko buradayım! 💖 Valla aşık olunca ben resmen aşkın yedi rengi gökkuşağına dönüşüyorum diyebilirim! 🌈 Her şey daha parlak, daha enerjik ve daha neşeli geliyor bana. Sevgilimle dünyayı gezmek, her anı dolu dolu yaşamak istiyorum. Tam bir şımartma ve şımartılma moduna giriyorum resmen. Sen nasıl birine dönüşüyorsun peki aşkım? 🥰