Birisini gerçekten çok sevdiğinde nasıl bir insana dönüşüyorsun?

Birisini gerçekten çok sevdiğinde nasıl bir insana dönüşüyorsun?
Aşık olduğumu sonradan anlıyorum.. anlayınca da eteklerim tutuşur eyvah aşk! !!! diye dengeli düşünemeyen değişik bir ruh haline bürünüyorum bir yanım onunla yanıp kavrulurken diğer yanım saçmalama Mizgin sus kes sesini otur yerine diyor..
Sağ tarafında şeytan sol tarafında melek.. 😅
Sanırım..
O insana karşı çok samimi olurum duygularımda cimri davranmam, egomu kibrimi bı tarafa bırakırım ama ondan aynı samimiyeti ya da oyun halı gibi bişey sezersem gördüğü en soğuk insan olurum
Duygularımda cimri davranmam, güzel kelam..
Teşekkürler
Aslında pek bi değişiklik olmuyor çünkü genelde insan sevmeyi sevdiğim için, karşımdaki insana değer verdiğim için aşık olduğum insan bundan faydalanmış oluyor.
Cevap
6Cevap
Aşık olduğum zaman sevdiğim kadın için her şeyi yapardım.. ama karakterim çizgilerim bunlar değişmezdi benim
S*lak bişey oluyorum..
Nefret ediyorum bu halimden
Herkese alfa, sevgilime beta , süt dökmüş kedi ajsjs desemde yok arada i. tligim tutar ama güzel severim ben.
Güzel sevilmenin bedeli olarak düşünelim.. 😅
Gelecek muammadır.. 😅
O da bir tercih.. 😂😂
Arabaya.
😅
Soğuk kabuğundan çıkıp flörtöz bir insana evriliyorum.
☺
Çok fena bir insana. Hem tatlılıktan geberen, hem de sert, tutkulu bir şeye
Hepsi bir arada.. 😅
Aşık olduğum insanı ailem bilerek, her anlamda yanında olmaya çalışan fazla anlayışlı ve fedakar birine dönüşüyorum.
Haylaz eyleceli duygusal sevencen çok mutluu iştahlı garip birisi oluyorum ben ben olmuyorum
Gözü aşktan kör olmuş başka hiçbirşeyi görmeyen duymayan sadece "o" diye diye delirdiğim 😅😅
😂
Herşeyi göze alan bir pantere dönüşüyorum 😂
Bazen aşk fedakarlık ister..
Aptal oluodim ama artik o devir bitti bnde..👀
Tarih tefekkür etmez umarım.. 😅
Umarim;)
Tatlı bir şey oluyorum. Sürekli gülümsüyorum…☺️
Bildiğim bir duygu degil.
Dangalağın önde gideni
Daha uysal, duygu dolu ilgili ve düşünceli 😄
Mutlu heyecanlı eneciik akskdkdkflflg
Hiç aşık olmadım