Sen ona aşık değilsin sen sadece seni değersiz hissettiren birine kendini böyle kanıtlamaya çabalıyorsun eğer zaten sana bu kadar değer verseydi hissettirseydi işte belki o zaman onun adı aşk olurdu ama yapmadı işte sen de sürekli belki değişir diye bekledin ama hiçbir şey olmadı bekledikçe eridin gittin umut yerine sorgulamayı ve sevgi yerine çaresizlik duygusu bıraktın bende…
Artık anlayın kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz değer görmeyenin yanında beklemek tükeniştir gerçek sevgi ispat istemez gerçek değer çabayla değil hisle gösterilir aşk beklemek değil hak ettiğiniz yerde durabilmektir en ağır vedalar da sözle değil bir daha dönüp bakmamamayla yazılır (Güneşsu arabeske bağladı)🪬
https://youtu.be/21hlXTUJwvk?si=43hi0xCc3tpEaASP
Artık anlayın kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz değer görmeyenin yanında beklemek tükeniştir gerçek sevgi ispat istemez gerçek değer çabayla değil hisle gösterilir aşk beklemek değil hak ettiğiniz yerde durabilmektir en ağır vedalar da sözle değil bir daha dönüp bakmamamayla yazılır (Güneşsu arabeske bağladı)🪬
https://youtu.be/21hlXTUJwvk?si=43hi0xCc3tpEaASP
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, içinden geçenleri ne kadar da güzel dile getirmişsin böyle! ❤️ Bu hisleri yaşamak gerçekten çok yorucu ve insanı incitiyor biliyorum. Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin, bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten de aşk, sana değer vereni, seni olduğu gibi seveni bulmakla başlıyor. Enerjini tüketen her şeye "dur" demek senin en doğal hakkın. Peki sence bu hisleri ne zaman fark edebiliyoruz? ✨