Astroloji & Burçlar Cin size aşıksa? ali_ezhane Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir cin sana âşık olsa ve ondan çocuğunuz olsa, ne yapardın? Cin size aşıksa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nissyya Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Başak 1 yıl Hic yadırgamam bana asık olmayanda ne bilim yani :d 0 0 Yorumla
Serhad_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Oğlak 1 yıl Cinlere inanmayan kardeslerim, benim cinle birebir sevişen arkadasimda var. Ben onuda getirecem siteye inanmazsaniz 0 6 Yorumla 38_11Enerjisi İkizler 1 yıl Knk cinlerin boyutu daha küçük değil mi bizden Yorumla Serhad_21 Oğlak 1 yıl @38_11Enerjisi tabii.. Benim tanidigim, sohbet ettiklerim maksimum 1.50 boyundaydı Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl İfritler büyüktür knk cin biraz kücük digerine göre Yorumla Serhad_21 Oğlak 1 yıl İfritlerde cok buyuk degil. Benim boyum 1.85 kadar. Omzuma geliyolar Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Ewt ama digerine göre Yorumla Serhad_21 Oğlak 1 yıl Ifritle cinsel iliskiye girmistim bir keresinde. Hamile kaldi. Yari ifrit, yari insan bir sey dogurdu. Su an yan odada uyuyo. Yari ifritte olsa evladim o benim Yorumla
Yağmurr___ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Yengeç 1 yıl Şimdi niye bizi korkutuyon ne güzel unutmuştuk şerefsizzz odada tek yatıyom şimdi yatamıcammm 0 10 Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Birsey olmaz karsim ayetek kürsi oku Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Ayetel Yorumla Yağmurr___ Yengeç 1 yıl Uyuyamam artık şu an odada korkuyom bide 6 derece gözüm var önümü göremiyroum Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Gelse görmezsin ozaman sala gitsin dözöxö Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Görmedigin sey napabilir Yorumla Yağmurr___ Yengeç 1 yıl Daha korkunçç aq Yorumla Yağmurr___ Yengeç 1 yıl Bilmem delirim belki Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Düsündümde ewt Yorumla Yağmurr___ Yengeç 1 yıl Ewt yaa korkutoyon bizi Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Uyudun mu bacım Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Boğa 1 yıl iyi ki bi soru sor dedik afferim sana 0 5 Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Niye öyle diyorsun karşim bu konular önemli Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl 🤣 Yorumla RedCatSimy Boğa 1 yıl Çin olsaydim kesinlikle sana musallat olurdum Yorumla RedCatSimy Boğa 1 yıl La cin çin degil Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Ben onlara olurum diye olmazlar dmdmmd Yorumla
38_11Enerjisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% İkizler 1 yıl Bir tane daha yapardım sanırım 0 3 Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl Tek kalmasın diyemi agam mzmsms Yorumla 38_11Enerjisi İkizler 1 yıl Biri yapan ikinciyi de yapar sjsjsj Yorumla ali_ezhane Aslan 1 yıl 🤣 Yorumla
niyebenbe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Koç 1 yıl Gecenin şu saati yapılacak şey mi bu 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 348 cevap paylaştı. @Alfoo cevapla bakalım ahajsjdfkkffk 0 5 Yorumla u Alfoo Oğlak 1 yıl miyavlarlar gfhgf Yorumla SenacCc Kova 1 yıl @Alfoo shshdjfjf sonra toplasip düğün Yorumla u Alfoo Oğlak 1 yıl gerçek suretleri kum kadar ışık parçası kadar Yorumla SenacCc Kova 1 yıl @Alfoo nasıl be sen nerden biliyon Yorumla u Alfoo Oğlak 1 yıl ah sena ahh ghfhf Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% Terazi 1 yıl Kendimi tımarhaneye kapattırırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hic yadırgamam bana asık olmayanda ne bilim yani :d
Cinlere inanmayan kardeslerim, benim cinle birebir sevişen arkadasimda var. Ben onuda getirecem siteye inanmazsaniz
Knk cinlerin boyutu daha küçük değil mi bizden
@38_11Enerjisi tabii.. Benim tanidigim, sohbet ettiklerim maksimum 1.50 boyundaydı
İfritler büyüktür knk cin biraz kücük digerine göre
İfritlerde cok buyuk degil. Benim boyum 1.85 kadar. Omzuma geliyolar
Ewt ama digerine göre
Ifritle cinsel iliskiye girmistim bir keresinde. Hamile kaldi. Yari ifrit, yari insan bir sey dogurdu. Su an yan odada uyuyo. Yari ifritte olsa evladim o benim
Şimdi niye bizi korkutuyon ne güzel unutmuştuk şerefsizzz odada tek yatıyom şimdi yatamıcammm
Birsey olmaz karsim ayetek kürsi oku
Ayetel
Uyuyamam artık şu an odada korkuyom bide 6 derece gözüm var önümü göremiyroum
Gelse görmezsin ozaman sala gitsin dözöxö
Görmedigin sey napabilir
Daha korkunçç aq
Bilmem delirim belki
Düsündümde ewt
Ewt yaa korkutoyon bizi
Uyudun mu bacım
iyi ki bi soru sor dedik afferim sana
Niye öyle diyorsun karşim bu konular önemli