6 senelik ilişkimde istedigim ilgiyi alamiyorum dile getirince ben suçlu oluyorum boş konuşmuş oluyorum ne yapmalıyım?

6 senedir ilişkim var 2 3 saatlik bir uzak mesafe ilişkisi her ilişkinin sorunları olur elbette ama bizim son zamanlarda iyice toksikleşti (sevgilim çok çalışıyor ciddi maddiyat sorunları var bedenen de yorgun bunu anlıyorum) geçenlerde 6. senemize girdik ve gelmek için bir plan yaptı ama sonrasında işte çok yorgun olduğunu izin gününde dinlenmek istediğini dile getirdi ben de tamam dedim o gün biraz dinlendi sonra benle telefonda konuşurken telefonu aniden kapattı arkadaşının aradığını çıkacaklarını söyledi sonra konuşurken tekrar yüzüme kapattı ve dedi ki ben çıkıyorum e benle buluşmak için yorgun bana dediği şu ben senin için kalkıp yol gelicem ama arkadaşım burada tamam haklı ama arkadaşları ile şehir değiştiriyor ben bozuldum söyleyince de ben suçlu oldum. Dün de gün içinde aradım muhtemelen çalışıyor açmadı sonra akşam gene aradım isteksiz konuşuyor dedim niye böylesin falan kısa cevaplar tamam dedim kapattım sonuçta yorgundur olabilir ama ben çok sıkıldım günlük rutin sabah 2 3 mesaj akşam da yoruldum dinlenelim e biz hiç konuşamıyoruz ki bir günde demiyor bugün de dinlenmeyeyim veya dinlenmeden 5 dk konuşalım 15 yaşında ergen değiliz ben sürekli ilgi istemem ama bana zamanı hiç yok bunları dedim diye sevgilim bana boş konuşuyorsun diyor (şu an işsizim yüzüme vuruyor diyor ben senin gibi boş yatmıyorum)
6 senelik ilişkimde istedigim ilgiyi alamiyorum dile getirince ben suçlu oluyorum boş konuşmuş oluyorum ne yapmalıyım?