Evliliği erkek bitirmişse ama boşanmak istemiyorsa bu cabasızlık neyin göstergesi?

Erkek tarafından bitmiş bir evliliğin göstergesi nedir? Sadece düzenini bozmak istemeyen biri olduğunu nasıl anlarız? Eşimle sorunlarımız var büyük oranda her şey onun yüzünden bunu defalarca konuştuk ayrılmak istediğimi de dile getirdim son konuşmamızda ama o istemediğini söylüyor beni sevdiğini söylüyor ben biraz birbirimizin üstüne gitmeyelim dedim ilk başlarda baya duygusal olarak kötüydü hissettirdi bana yakınlaşmaya da çalıştı hata bende hepsi benim suçum dediği halde kısa bir zaman sonra umursamaz tavrı devam etti ben adım çok attım çok sabrettim ama artık adım atan çabalayan olmak istemiyorum biraz onu da görmek istediğim için yapıyorum bunu. Şu an işe gidiyor geliyor konuşmuyoruz bile çoğu zaman beni kazanmak için özel bir çabası yok ne yaparsa yapsın kabul ediyorum gibi bir havada gibi. İnsan hatalıyım ben suçluyum derken bile böyle davranır mı?

Evliliği erkek bitirmişse ama boşanmak istemiyorsa bu cabasızlık neyin göstergesi?