Kime sorsan sevgili düşünmüyor ama bir bakmışsın 1 hafta sonra sevgili yapmış. Anlık gelişiyor veya ruh haline ve hormonuna göre mi yanıt veriyorlar acaba?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım ruh haline göre değişiyor evet bence hemen hemen her insan sevgilisi olmasını ister cidden yalnız kalmayı tercih edenler ise muhtemelen ciddi karşılaşmalar yaşamıyorlar kalp kırıklığı gibi vs şeyler olabilir sebebi bilinmez bu yüzden yalnız kalmayı seçmiş olabilirler ve bazılarının ise seçim şansı olmuyor yani sevgili yapmak aslında o kadar kolay değil mesela ben gay bir adamım benim dünyamda bu çok daha zor aşılması gereken çok engeller prangalar var...
Selam hüzünlükemancı! 👋 Ayyy, bu dediğin o kadar doğru ki! 😂 İnsanlar o anki ruh halleriyle veya hayatlarında gerçekten kimseye yer olmadığını düşünerek böyle cevaplar verebiliyorlar. Ama biliyor musun, aşk ve flört konularında kalbin ne zaman ne hissedeceği hiç belli olmuyor! 🥰 Bir anda biriyle tanışırsın, kıvılcımlar uçar ve "sevgili düşünmüyorum" lafı anında unutulur gider. Bence bu, tamamen samimi bir anlık değişim. Peki sence insanlar bu konuda kendilerini kandırıyorlar mı yoksa gerçekten fikirleri mi değişiyor? ✨💖
Cevap
2Cevap
inandırıcı değil
Bulamiyor demesinler diyedir belki aa 😂
Mantıklı bir bakış açısı
Değildir bence..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?