Kişilik & Karakter Surekli bana sataşan insan beni seviyor mu sevmiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Iyi ya da kotu satasiyo surekli huyumu falan Güncellemeler+1 yıl Bu erkek degil kiz Surekli bana sataşan insan beni seviyor mu sevmiyor mu? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Böyle yaparak beni kendinden soğutuyorsun, beni kaybediyorsun de. Seviyorsa sataşmayı bırakır. Ama gerçekten sevmediğinden uğraşıyorsa devam eder. 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmeyen insan uzak durur diye biliyorum. Nefret eden kişi görmek bile istemez. Bu sataşma taktiği 2021'de hala işe yarıyor mu yoksa? 1 0 Yorumla
xxatakanxx Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl İnsan sevdikleri ile ugrasirmis. Ama sarkmas ama takinti haline getirmez. 0 0 Yorumla
Delliyim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sertçe değilde şakayla karışık sataşıyorda seviyordur... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sakayla karişik Yorumla Delliyim1 +1 yıl Dikkatini çekmek istiyor 😊 Yorumla Soran +1 yıl Erkek degil bu kiz Yorumla Delliyim1 +1 yıl Şakanın türüne bağlı... Söz ise arkadaş olmaya çalışıyor. El şakası ise tehlikeli 😏 Yorumla
HuysuzŞirin_Aranızda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sataşanlardan ve sevgiden nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
sansasyonel3535 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl İnsan sevdigiyle uğraşır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek degil bu kiz Yorumla sansasyonel3535 +1 yıl Olsun arkadaş olarak seviyordur Yorumla
YaKıŞıKLı_RoMaNTiK Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Seviyor 0 2 Yorumla YaKıŞıKLı_RoMaNTiK +1 yıl Sözümü geri alıyorum nefret ediyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Böyle yaparak beni kendinden soğutuyorsun, beni kaybediyorsun de. Seviyorsa sataşmayı bırakır. Ama gerçekten sevmediğinden uğraşıyorsa devam eder.
Sevmeyen insan uzak durur diye biliyorum. Nefret eden kişi görmek bile istemez. Bu sataşma taktiği 2021'de hala işe yarıyor mu yoksa?
İnsan sevdikleri ile ugrasirmis. Ama sarkmas ama takinti haline getirmez.
Sertçe değilde şakayla karışık sataşıyorda seviyordur...
Sakayla karişik
Dikkatini çekmek istiyor 😊
Erkek degil bu kiz
Şakanın türüne bağlı... Söz ise arkadaş olmaya çalışıyor. El şakası ise tehlikeli 😏
Sataşanlardan ve sevgiden nefret ediyorum.
İnsan sevdigiyle uğraşır
Erkek degil bu kiz
Olsun arkadaş olarak seviyordur
değişir
Sevmiyor
Seviyor
Sözümü geri alıyorum nefret ediyor 😂
😂😂
Olabilir
Sevmiyor
Deli gibi