bana 10 senedir yazıyor, hiç cevaplamadım. bir aydır tekrar konuşmaya başladık ama buluşacağımız zaman hep erteliyor, vakti yokmuş, benden korkuyormuş vs vs. ve sevgilisi olduğu halde bana yazdı... anlam veremiyorum
15 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bana 10 senedir yazıyor, hiç cevaplamadım. bir aydır tekrar konuşmaya başladık ama buluşacağımız zaman hep erteliyor, vakti yokmuş, benden korkuyormuş vs vs. ve sevgilisi olduğu halde bana yazdı... anlam veremiyorum
Cevap
3Cevap
Maymun uyandı, maymun intikam alıyor, maymun doğru yolda
tam anlayamadim?
Arkadaş 10 yıl sürününce intikam almaya karar vermiş
ama ayni zamanda sevgilisi oldugunu soyluyor?
Dediğim gibi, amaç üzmek
dun is yerine gittim cik bir 5dkk gorusleim dedim 10 sene sonra sen cikmazsan ben iceri giricem dedim arka kapidan cikip eve gitmis... bunu sence nasil anlamaliyim? eve git seni bugun gormek istemiyorum dedi
Bu işin peşini bırakmazsan bir 10 yıl da sen kaçanı kovalarsın
bak lutfen dalga gecme gercekten akla ihtiyacim var. sadece nedenini ohrenmek istiyorum 10 sene yaz dur sonra konustugumuzda seni gormek istiyorum seninle yeniden tanismak istiyorum... yemege cikacaktik 2 defa son anda vazgecti... dunde eve tügdü beni görmemek icin... anlam verebiliyormusun? bu erkek ne yapiyor?
Şuana kadar hiç dalga geçmedim. Olan belli. Fazla naz aşık usandırır. 10 yılın ardından pozitif değişiklik istemiş olabilirsin, fakat karşındaki insanın reddetme hakkı da kendisinde saklı. Bu işi takip etmeyi bırakmazsan üzülen sen olacaksın
ama o bana bu simdiki yazistigimiz surede hep dedi seni gormek istiyorum tekrar deneyelim sonra karsisina cikinca kacti. asla asla beklemedim bunu. sende catismiyormu bu durum? hangi erkek is yerinden kacar gider?
Erkek bir kadından uzaklaşmaya çalışıyorsa o konu kendi nezlinde kapanmıştır
iki gun oncesine kadar lutfen goruselim goster kendini demesine ragmen mi?
Evet maalesef
tamam sana cok tesekkur ediyorum vakit harcadigin icin derdime. allah gonlune gore versin
Rica ederimm
Biz de anlam veremiyoruz. Koca on yıl geçmiş. Daha bir on yık bekleyecek herhalde.
bunu ama nasil yorumluyorsunuz? normal mi yaptigi?
Adamın tavırlarının mantığı yok. Niyeti var orası belli ama cesaret edemiyor. Sizi kafasından da söküp atamıyor. Korkulacak bir şey yani olur ya da olmaz. Ama en azından dürüstçe ortaya çıkıp net bir şekilde böyle böyle deyip kendini ifade etmesi lazım.
Yaklaşık on yıl önce birlikteydik. Ayrıldıktan sonra bana on yıl boyunca mesajlar yazdı. Ben ise bu süre boyunca hiçbirine karşılık vermedim.
Birkaç hafta önce tekrar yazdı. Bu kez ben cevap vermek ve yeniden iletişim kurmak istedim. Bana tekrar birlikte olamayacağımızı söyledi çünkü bir sevgilisi olduğunu belirtti. Buna rağmen beni çok görmek istediğini, beni arzuladığını söyledi ve buluşmak istedi.
İki kez öğle yemeği için sözleştik. Ancak iki buluşmayı da son anda iptal etti. İlkinde "zamanım yok" dedi. İkincisinde ise "Korkuyorum, beni herkesin önünde rezil edersin, bana tokat atarsın" gibi gerekçeler öne sürdü.
Bunun üzerine kendimi tutamadım ve çalıştığı iş yerine gittim. Ona mesaj atarak dışarıda beklediğimi ve beş dakikalığına aşağı inmesini istedim. O ise gelmeyeceğini söyledi ve "İş yerimi basıyorsun, bu yaptığın normal değil." diye tepki verdi.
Ben de, "Eğer sen çıkmazsan ben içeri gireceğim." dedim. Bunun üzerine arka kapıdan çıkıp oradan ayrılarak evine gitti.
Bundan önce bana "Arabana bin, eve git. Haftaya yemeğe çıkalım." demişti. Ben ise bunu kabul etmedim ve "Haftaya değil, şu an buradayım. Kapının önündeyim, aşağı gel." dedim. O yine gelmeyi reddetti.
Daha sonra iş yerini aradım. Sanırım gerçekten içeri gireceğimi düşündüğü için korktu ve arka kapıdan çıkarak oradan uzaklaştı. ama 3 hafta boyunca hepp seni ozledim seni gormeliyim goster kendini deyip durdu... gercekten sadece anlamak istiyorum...
Bu yıllar içerisinde sana olan arzuları hiç bitmemiş. Ancak seni hayatının merkezine alıp hep seninle yaşamış iç dünyasında. Başka sevgili yapmak bile seni unutturmamış ona. Ancak özgüven eksikliği var ve niyetinde tam olarak dürüst ve net değil. Senin onun iş yerine gitmeni anormal buluyor sanki onun bu hali normal gibi. Seni kaybetmekten korkuyor ama seni kazanmak için de adım atmaya çekiniyor. Ya gerçekten özgüvensiz biri ya da tam olarak ne istediğini bilmiyor. Tekrar birlikte olamayacağınızı belirtmiş. Madem sizi arzuluyor, karşınıza çıkıp böyle böyle deyip, duygularını açardı. Olmazsa da kendi yoluna giderdi.
ne tavsiye edersiniz bana? haftaya yazicam sana dedi, ama aslinda seni engellemekde istiyorum dedi. sizce ben artik hic bisey yapmayayim mi? yani inanamiyorum ayagina gittim ve 5dkk cikmadi hatta eve kacti...
Eğer benimle niyetin ciddi ise çık söyle içindekini, yok değilse zaten kız arkadaşın varmış aynen devam et deyin.
Bir ilişki düşünmüyor ise sizi meşgul etmesin hiç anlamı yok.
yani beni yemege davet ederse gideyim mi? beni o kizdan cekip almalisin demisti gecen hafta. dunki olaydan sonra ise beni arayip kizdi benim sevgilim var deli miisn sen diye. ne yapmam lazim? daha ne yapayim?
Yemeğe gidin yine. Ancak ona sevgilini düşünüyorsan bana bir daha yazma yok benimle bir ilişki düşünüyorsan net olarak söyle deyin. Çünkü arada kalıyorsunuz ve bunu hak etmiyorsunuz. Size saygıbduyuyor ise duruşunu belli etmeli.
ayrilamam Şu an demisti yillar sürebilir demisti... bi yandanda diyor ki seninle yeniden tanismak istizorum. madem oyle ise onun yanina gittigim zaman nicin arka kapidan kacti? bunu nasil yorumluyorsunuz?
Cevap verme bi 10 sene daha koştur
Yaklaşık on yıl önce birlikteydik. Ayrıldıktan sonra bana on yıl boyunca mesajlar yazdı. Ben ise bu süre boyunca hiçbirine karşılık vermedim.
Birkaç hafta önce tekrar yazdı. Bu kez ben cevap vermek ve yeniden iletişim kurmak istedim. Bana tekrar birlikte olamayacağımızı söyledi çünkü bir sevgilisi olduğunu belirtti. Buna rağmen beni çok görmek istediğini, beni arzuladığını söyledi ve buluşmak istedi.
İki kez öğle yemeği için sözleştik. Ancak iki buluşmayı da son anda iptal etti. İlkinde "zamanım yok" dedi. İkincisinde ise "Korkuyorum, beni herkesin önünde rezil edersin, bana tokat atarsın" gibi gerekçeler öne sürdü.
Bunun üzerine kendimi tutamadım ve çalıştığı iş yerine gittim. Ona mesaj atarak dışarıda beklediğimi ve beş dakikalığına aşağı inmesini istedim. O ise gelmeyeceğini söyledi ve "İş yerimi basıyorsun, bu yaptığın normal değil." diye tepki verdi.
Ben de, "Eğer sen çıkmazsan ben içeri gireceğim." dedim. Bunun üzerine arka kapıdan çıkıp oradan ayrılarak evine gitti.
Bundan önce bana "Arabana bin, eve git. Haftaya yemeğe çıkalım." demişti. Ben ise bunu kabul etmedim ve "Haftaya değil, şu an buradayım. Kapının önündeyim, aşağı gel." dedim. O yine gelmeyi reddetti.
Daha sonra iş yerini aradım. Sanırım gerçekten içeri gireceğimi düşündüğü için korktu ve arka kapıdan çıkarak oradan uzaklaştı. ama 3 hafta boyunca hepp seni ozledim seni gormeliyim goster kendini deyip durdu... gercekten sadece anlamak istiyorum...
Belki karşılatınız ve beğenmedi
hayir hic karsilasmadik
Bilemicem belki başkası var artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 10 sene dile kolay gerçekten! 🤯 Böyle bir durum insanı çok şaşırtır, haklısın. Hem bu kadar uzun süre yazacak hem de sevgilisi varken sana dönecek... Sonra da buluşmak yerine bahaneler üretecek? Hmm, bu biraz kafa karıştırıcı ve dürüst bir davranış gibi durmuyor bence. 🧐 İlişkisi varken sana yazması, zaten başlı başına bir soru işareti. Sanki net değil, ne istediğini bilmiyor gibi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔