Görüştüğüm kişi neden bana yazmıyor?

Bir süredir biriyle konuşuyorum aynı arkadaş ortamından tanışıyoruz ve çocuk gayet düzgün biri kendi arkadaşlarımda hep övgü dolu bahsettiler alkolü olmayan biraz da muhafazakar olan biri uzun zamandır da hayatında biri yok herkeste olumlu bahseder kendisi hakkında neyse biz konuşmaya başladık sonra görüştük. Görüşmemiz de gayet iyi geçti beraber uzun vakit geçirdik eve geçtiğimde de yazdı. Sana karşı niyetimi biliyorsun ilerde ilişkimiz olursa şöyle yapar mısın tarzı sorular sordu, senden haber alamazsam deliririm dedi, 2 yıldır hayatımda biri yok sen bana tövbelerimi bozduracaksın dedi, her konuştuğumuzda düşüncelerin beni daha da etkiliyor dedi, beni beğendiğini açık açık söyledi ardından sabah günaydın yazdı bende günaydın dedim ve 2 gündür bana yazmıyor hiçbir şekilde bir sorun mu var diyeceğim fakat belirli aralıklarla gayet de çevrimiçi oluyor, instagramdan başka kızlara like da atıyor ama gelin görün ki bana yazmıyor. Ortada hiçbir sebep yok acaba başka biri mi var aklımı kaçıracağım. Bende mesaj atmak istemiyorum çünkü daha önce ikinci mesajı attığımda olmuştu ve bu yaptığı da saygısızlık mesaj atarak kendimi düşüremem. Sizce neden birden aniden yazmayı kesti?

Görüştüğüm kişi neden bana yazmıyor?