Kadın içinde erkek içinde insanların kendi sınırlarını kendi belirlemesi gerektiğini savunan biriyim. Evet bana sorarsan da açık giyme ama bunu sevgili arkadaş eş dost için değil kendin için yap insanlarla arana kendin için mesafe koy sen sınırlarını kendin oluştur kimsenin oluşturmasına gerek kalmasın diyorum. Herkes istediğini yapsın tamam ama sağlıklı bir ilişki temeli asla değil bence 🤦🏼♀️
babası bile karışmayan kız karışan erkeğe tahammül edemez zaten direk bitirir uygun değil denendi onaylandı herkes kendine göre birini bulacak ozaman en nefret ettiğim insan tipi ilk baştaki halini beğenip sonradan söylenenler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
13 sa
En nerde ne giyeceğimi biliyorum ama Umarım düşünce ve fikirlerine saygı duyduğum birine denk gelirim. Zira ona düzelttim demek isterim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karışabilir, giymem. Kumaş parçası için sevdiğimi üzmem 🥹
İşte feminizm shshsh 😂
İşte kocamköy 😂
😂😂😂🤭🤭🤭
Valla hoşuma gider giymemeye çalısırım
Bazı sözlerin kıymeti vardır dinlenilmeli
tamam aşkım derim
İşte erkeklerin gururu işte KS'nın parlayan yıldızı shshsgs 😂
Gözümüz yakışıklı gördüüü
Kadın içinde erkek içinde insanların kendi sınırlarını kendi belirlemesi gerektiğini savunan biriyim. Evet bana sorarsan da açık giyme ama bunu sevgili arkadaş eş dost için değil kendin için yap insanlarla arana kendin için mesafe koy sen sınırlarını kendin oluştur kimsenin oluşturmasına gerek kalmasın diyorum.
Herkes istediğini yapsın tamam ama sağlıklı bir ilişki temeli asla değil bence 🤦🏼♀️
Ben açık giyinmiyorum bunu diyemez. dkd
Ama ben ona karışırım.
Hayır mini giyemezsiniz erkolar shshs 😂
Ben zaten nerede ne giymesi gerektiğini bilen biriyim.
Evet kocişi , duy ayağını denk al 😂
Kociş kim kız ahshssh
Ne bileyim evrene mesaj gönderdim shshsh 😂
Hahaha olursa düşünürüz
Benim hatun giyemez. Ben yanında olsam da giyemez. Gerisi alakadar etmiyor
Erkek arkadaşınız istemiyorsa giymemeniz lazım.
Benim göreceğim yerleri başkasına gösteremez.
Benim ailem karışmıyorsa seni ilgilendirmez der yenisini bulurum
babası bile karışmayan kız karışan erkeğe tahammül edemez zaten direk bitirir uygun değil denendi onaylandı herkes kendine göre birini bulacak ozaman en nefret ettiğim insan tipi ilk baştaki halini beğenip sonradan söylenenler
En nerde ne giyeceğimi biliyorum ama Umarım düşünce ve fikirlerine saygı duyduğum birine denk gelirim. Zira ona düzelttim demek isterim.
Sevmem böyle seyleri ya
Dekolteyi bana giyer anca , dekoltenin d sine tahammülüm yok
Evet kimse senin özel hayatına karışamaz ama karşındaki kişi gercekten ciddi düşündüğün bi insansa o kişinin yaşam tarzına da uygun giyinmelisin bence
Ona özel giyinirim ahahdnk2 hoşuma gider kudurması ama belli edememesi
Örtünme yi Allah emretmis baban da kim oluyor derdim
Sen beğenmiyosan giyme aşkım derim
Açık giyinmemi seven erkek tercihimdir
görseldeki yazı iğrenç
Eğer seviyorsa babam bile karışmıyor demez
Git anana karis denir
Nerdeeee
knk o erketen olmaz bişey sorabilirmiyim
Ben derim kız arkadaşıma
Karışmam
Tamam