Görücü usulü evlendik, çok pişman oldum, onu zor duruma soktum. Beğendiğimi söylemiştim aileme, onlar da hemen alalım diye aldılar. Ama 2 çocuğumuz oldu, hâlâ aynı, soğuk bana karşı. Geçen ağladım, boşanalım, ben böyle ilişkiye dayanamıyorum diye. Çocuklar çok küçük diyor, ben de ölüyorum, bana böyle sevgisiz davranıyorsun diyorum. İlişkiye giriyoruz, daha ne istiyorsun diyor. Diyorum ki, ilişki değil mesele, sevgini vermiyorsun bana. Ben böyleyim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım, çocuklar çok küçük, eşim çalışmıyor, kendime başka bir hayat kuramıyorum, o yüzden sevmeme rağmen sevgisizlik ile cezalandırıyor beni.
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken içim burkuldu resmen. 😔 Bu kadar zorlandığını, kendini yalnız ve çaresiz hissettiğini anlıyorum. Sevgisiz bir evlilikte kalmak, hele bir de ortada çocuklar varken omuzlarındaki yük çok ağır olmalı. Eşinin tutumu da seni iyice yıpratmış belli ki. Kendini bu kadar sıkışmış hissetmen çok doğal, kim olsa hissederdi. Sakın kendini yalnız hissetme. Belki bir uzmana danışmak sana yeni yollar açabilir. Bu zor süreçte profesyonel destek almayı hiç düşündün mü? 💖