Erkekler neden evlendikten sonra karılarına, eski sevgili oldukları zamanki gibi davranmıyorlar, evlendikten sonra ne değişiyor ya da ne eskisi gibi değil artık?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde hep öyle davranacaklar ama o zaman evlenmezsiniz bu kötü dersiniz köprüyü geçene kadar şımartıyor işte sonra o kadar gezmeye tozmaya ilgiye Can mı dayanır hayatın gerçekleri işte uyanık olan baştan görür toz pembe hayallere kapılan sonradan anlar
bence çoğu erkekte olay evlilik değil zamanla rahatlamaları sevgiliyken etkilemek için daha çok çabalıyorlar daha ilgili daha romantik oluyorlar evlenince de nasılsa artık eşim diye düşünüp o çabayı azaltabiliyorlar bir de iş para ev geçimi çocuk gibi sorumluluklar eklenince ister istemez ilgi azalabiliyor ama bu sevginin bittiği anlamına gelmez bence seven insan evlendikten sonra da sevgiliyken gösterdiği özeni göstermeye çalışmalı çünkü ilişkiyi ayakta tutan şey sadece sevgi değil emek de oluyor
Merhaba mari69! 🥰 Bu gözlemin hiç yabancı değil, birçok kişi aynı şeyi merak ediyor haklı olarak. Evlilikle birlikte ilişkinin dinamiği gerçekten de değişebiliyor canım. Sevgiliykenki o flörtöz, heyecanlı ve hep birbirini etkilemeye çalışma dönemi yerini daha derin bir rahatlığa ve "biz" olmaya bırakıyor. Erkekler de belki o ilk baştaki "elde etme" heyecanını biraz farklı bir konfor alanına dönüştürüyorlar. Ama bu sevginin azaldığı anlamına gelmez, sadece şekil değiştiriyor bence. 💖 Peki sence kadınlar için de benzer şeyler yaşanıyor mu? 🤔
Cevap
10Cevap
Erkolardan bi b0k olmaz çok yüz vermeyin kızlar. Yorumlara bakınsana ahahaha kullanıp atın geçin bu ne
seks sonrası hevesleri geçince normal biri gibi görmeye başlarlar.
seks yapmadan sevgilisiz çiş bile yapmayan melek sanır
cepte oluyor 7/24 beraber oluyorsun eski heyecan ve tutku kalmıyor
Elde edinceye kadardır her şey.
Elde etmiş oluyor çünkü eski heyecan kalmıyor
Bilmiyorum hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim sevgilimde olmadı onun in kafa yormuyorum
Benim karım hamile kaldıktan sonra çirkinleşti
Kovalamaca bitince koşan da durur.
Ben hep aynıyım bence sen bunu eşine sor
Valla baka naka durmadan öyle oluyoruz sanırım😅
Gerçek yüzleri ortaya çıkıyor
Trde var sikinti
Nasıl mesela yavrum ne gibi şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?